Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Systém vzdělávání vzdělavatelů dospělých
Advertisements

VÝSTUPY Z UČENÍ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích INOVACE VÝSTUPŮ, OBSAHU A METOD BAKALÁŘSKÝCH PROGRAMŮ VYSOKÝCH ŠKOL NEUNIVERZITNÍHO.
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
LETNÍ ŠKOLA PRO TUTORY Monika Všetulová Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci akademie distančního vzdělávání.
Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.
E-learning na vysokých školách ? Jaroslava Mikulecká Petra Poulová Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
Co jsou LP a odkud se berou? Proč jsou LP (nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké povinnosti a nároky jsou s LP spojeny? Kdo může kontrolovat váš.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
1)Získání odborné způsobilosti v kurzech V-40. 2)Možnost získání odborné způsobilosti v kurzu V-40 formou e-learningu. 16 hod. výuky pomocí prezentací.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Implementace konceptu ECDL do výuky ZKVALITŇUJEME CESTU K POZNÁNÍ.
Efektivně vzdělávat zaměstnance? Víme jak na to. SAP ČR a Oxygen Solutions Milan Štolba Ing. Milan Štolba; ředitel sekce Rozvoj vzdělávání; Oxygen Solutions,
Zkušenosti s distančními formami výuky na Slezské univerzitě
e-learning Lucie Rohlíková
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Vzdělávání k problematice boje s korupcí.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace Operační program Rozvoj lidských zdrojů Opatření 3.2.
Nová závěrečná zkouška ve spolupráci škol a firem POSPOLU Olga Kofroňová, NÚV
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů.
ELearningové kurzy o daňových a celních otázkách.
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Environmentální výchova a
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
1.1. Podpora prodeje TUTORIAL Ing. Vilém Kunz,Ph.D.
IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
Řešení informační bezpečnosti v malých a středních firmách Pavel Šnajdr – Informační management 2 Diplomová práce.
Didaktika distančního vzdělávání Základní pojmy a vztahy.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Kombinovaná forma studia Východiska k realizaci. Kombinovaná forma studia Podle VŠ zákona – kombinace prezenční a distanční formy Obsahuje tedy prvky.
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
Modul č. 2: Tutor DiV Kurz: Distanční minimum (kód skupiny DMPRA0509) Tutor: Mgr. Monika Všetulová Olomouc,
E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
E-LEARNING VPŠ MV v Praze „Implementace nové integrovatelné e-learningové infrastruktury do resortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ 1. 6.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Efektivní Knowledge management
Monitoring, audit a kontrola
Monitoring, audit a kontrola
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Didaktické prostředky
specifických situací s občany
eLearningové kurzy o daňových a celních otázkách
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
a management projektů SF EU
Transkript prezentace:

Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační číslo projektu: CZ.1.04/4.1.00/

Vzdělávací programy a jejich základní charakteristika Název vzdělávacího programu Formy vzdělávání Cílové skupinyVstupní požadavky Komunikace a řešení specifických situací s občany distanční (e-learning) příslušníci, zaměstnanci P ČR - ZOP, - ICT, - počítač, zvuková karta, internet, - ; - Ekis II Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU zaměstnanci MV, GŘ HZS ČR a OSS MV - ICT, - počítač, zvuková karta, internet, - ; - Ekis II Administrace, řízení a management projektů SF EU

Název vzdělávacího programuPočty studujícíchVýstupyTermíny pilotů Komunikace a řešení specifických situací s občany 105 P 15, DB 3x 30 DOP bez zkoušek k prokázání kvalifikace; osvědčení – T (2dny) Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce 200 P 35, DB 3x – Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU 45 P 15, DB 1x 30 zkoušky k prokázání kvalifikace; osvědčení Administrace, řízení a management projektů SF EU 75 P 15, DB 2x 30 Vzdělávací programy a jejich základní charakteristika

Komunikace a řešení specifických situací s občany Cílová skupina: příslušníci/ce a zaměstnanci/kyně P ČR Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce + 2 dny (tutoriál) Organizace studia: - 4 výukové moduly a tutoriál - gamebooky, stud. materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy, videokonferenční jednotka Charakteristika cílů, metod a obsahu: - komunikace, adekvátní rozhodování a reakce v běžných, konfliktních i krizových situacích, - eliminace rizik spojených s neprofesionálním přístupem při výkonu služby, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování 4 e-learningových modulů, tutoriálu, průběžných online testů a závěrečné online zkoušky formou práce opravované tutorem.

Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce Cílová skupina: příslušníci/ce a zaměstnanci/kyně P ČR Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce Organizace studia: - 5 výukových modulů - stud. texty a materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy, videokonferenční jednotka Charakteristika cílů, metod a obsahu: - problematika ochrany a dodržování lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a korupce, - podpora kompetence studujících hodnotit, diskutovat, vysvětlovat a navrhovat řešení k příslušným problematikám, - podpora kladného postoje studujících k problematice LP a k dodržování profesních mravních povinností, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování 5 e-learningových modulů, průběžných online testů a závěrečné písemné zkoušky formou online autotestu.

Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU Cílová skupina: zaměstnanci MV, GŘ HZS ČR a OSS MV Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce Organizace studia: - 4 výukové části - stud. texty a materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy Charakteristika cílů, metod a obsahu: - projektové řízení v podmínkách SF EU, monitoring projektů, audit projektů, kontrola projektů, - schopnost vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů realizovaných v podmínkách rezortu, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování průběžných online testů a závěrečného online testu (tj. zkoušky k prokázání kvalifikace).

Administrace, řízení a management projektů SF EU Cílová skupina: zaměstnanci MV, GŘ HZS ČR a OSS MV Forma a rozsah studia: distanční (e-learning): max. 2 měsíce Organizace studia: - 5 výukových částí - stud. texty a materiály, tutoři, schránka pro průběžné dotazy Charakteristika cílů, metod a obsahu: - projekt a projektový management, příprava projektového záměru, projektový plán, řízení a administrace projektů SF EU, - schopnost komunikovat o souvisejících tématech a plnohodnotně se zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu, - výklad s interaktivními prvky, metody názorně demonstrační a praktické metody vzdělávání. Způsob hodnocení: absolvování průběžných online testů a závěrečného online testu (tj. zkoušky k prokázání kvalifikace).

Děkuji za pozornost