Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky."— Transkript prezentace:

1 Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky komunikovat se sluchově, zrakově, tělesně nebo mentálně postiženými osobami? S těmito a s celou řadou dalších otázek se můžete setkat v kurzu s tutorskou podporou Rovné příležitosti z pohledu Policie ČR. Tento kurz je jedním z nástupnických kurzů původního kurzu: Základy lidských práv, profesní etiky, rovných příležitostí a problematika korupce. Oproti původnímu modulu kurzu byla dopracována problematika osob se zdravotním postižením. Pokud jste původní kurz již absolvovali, zvažte, zda je pro vás přínosné absolvovat i tento kurz. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

2

3 Několik důležitých otázek a odpovědí  Pat ř ím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud jste příslušník/ce nebo zaměstnanec/kyně Policie ČR.  Budu muset kv ů li studiu n ě kam dojí ž d ě t? Ne: studium je 100% distanční, přes e-learningový portál na internetu.  Kolik budu mít na studium kurzu č asu? Maximálně jeden měsíc.  Co je nutné ud ě lat pro absolvování kurzu? Především se přihlásit, prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu a složit závěrečnou zkoušku ve formě online autotestu.  Bude m ě studium n ě co stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí.  Kde se dozvím více? U manažerky vzdělávání: Mgr. Radka Mlejnková e-mail (internet): mlejnkovaradka@gmail.com; tel. 974 845 507mlejnkovaradka@gmail.com


Stáhnout ppt "Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky."

Podobné prezentace


Reklamy Google