PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Advertisements

CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů 1. díl Tvorba a ověřování pilotních školních vzdělávacích programů na vybraných SOŠ a SOU Projekt.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
„Zvýšení kompetencí pedagogických pracovníků Střední školy zemědělské, p.o.“ CZ.1.07/1.3.44/
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Vzdělávání ředitelů středních škol kraje Vysočina Zkrácený název „Ředitel“ „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš co ochutnáš....“ Forest Gump.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Projekt Rovná šance Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.08/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
"Budete-li dobře pečovat o své tělo, vydrží Vám po celý život" George Coevoet.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Učitelé pro učitele UPROU ( ). UPROU  Tento projekt je spolufinancován Evropským sociální fondem (75%) a státním rozpočtem ČR (25%).  OP RLZ.
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
Oblast podpory 1. 3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v Ústeckém kraji II 2. Výzva 2. etapa globálních grantů Seminář pro žadatele.
NZZ – Nová závěrečná zkouška IPN Dana Kočková, NÚOV MŠMT,
„Okna technickým oborům dokořán“
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
CLIL Název operačního programu: OP VK
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Výzva k předkládání žádostí
Název projektu: Ve škole po škole
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Název operačního programu:
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009

Málotřídky společně Předkladatel grantového projektu Vysočina Education, školské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb školám, příspěvková organizace Žižkova 20, Jihlava www. vys-edu.cz Realizační tým projektu.doc PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009

Málotřídky společně OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.3.02/ Název projektu: Málotřídky společně Číslo a název GG: CZ.1.07/ Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení v kraji Vysočina Číslo a název oblasti podpory: 1.3. Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení PaedDr. Malenovská Lenka24.listopadu 2009

Málotřídky společně Cílem projektu je: Zvýšení kompetencí řídících a pedagogických pracovníků 15 málotřídních škol v kraji Vysočina v oblasti řízení, personální politiky a realizace kurikulární reformy. PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009

Málotřídky společně Žadatel GP: Vysočina Education Partneři : ZŠ a MŠ Vyskytná nad Jihlavou ZŠ a MŠ Stařeč Zahájení: Ukončení: Rozpočet: ,00 Kč Projekt je financován z Evropského sociálního fondu (85 %) a státního rozpočtu ČR (15) PaedDr. Malenovská Lenka24.listopadu 2009

Cíle projektu Cílem projektu je: rozvoj kompetencí řídících a pedagogických pracovníků 15 malotřídních škol v oblasti řízení, personální politiky a realizace kurikulární reformy akreditace vzdělávacích programů s ohledem na specifické podmínky a potřeby při vzdělávání těchto pracovníků vytvoření sítě metodických poradců pro podporu profesního rozvoje vedoucích pracovníků těchto škol PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009

Výstupy projektu u pracovníků 15 málotřídních škol je zvýšena kvalita řízení a výuky, tyto školy aktivně spolupracují při šíření příkladů dobré praxe, včetně výstupů na portál 15 ředitelů/lek málotřídních škol a 15 vedoucích učitelek MŠ proškolených v klíčových kompetencích 8 akreditovaných vzdělávacích programů v systému DVPP respektujících specifické podmínky a potřeby těchto škol internetový portál pro málotřídní školy publikace „To nejlepší z portálu“ PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009

Klíčové aktivity 1. Vzdělávání řídících a pedagogických pracovníků aneb “Klíčových kompetencí se nebojíme“ (KA1) 2. Vzdělávaní vedoucích učitelek MŠ aneb „U nás vše začíná“ (KA2) 3. Výměna zkušeností a šíření příkladů dobré praxe aneb „Vzdělávací tržiště“ (KA3) 4. Informační portál pro málotřídní školy aneb „Internet nás spojuje“ (KA 4) 5. Návštěvy málotřídních škol v ČR aneb „Jak to dělají jinde“ (KA 5) Harmonogram24_11_09_.xls PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009

Klíčová aktivita (K1) Vzdělávání řídících a pedagogických pracovníků málotřídních škol ke zvýšení kompetencí v oblasti řízení a realizace kurikulární reformy aneb “Klíčových kompetencí se nebojíme“ KA1 Vzdělávávní ZŠ.doc Garant aktivity: PaedDr. Malenovská Lenka PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009

Klíčová aktivita (K2) Vzdělávaní vedoucích učitelek MŠ málotřídních škol aneb „U nás vše začíná“ KA2 Vzdělávání MŠ.doc Garant aktivity: Jana Krajíčková PaedDr. Malenovská Lenka24.listopadu 2009

Klíčová aktivita (K3) Výměna zkušností a šíření příkladů dobré praxe aneb „Vzdělávací tržiště“ KA3 Metodická setkávání.doc Garant aktivity: Mgr. Petr Baueršíma Mgr. Kateřina Zlámalová PaedDr. Malenovská Lenka24.listopadu 2009

Klíčová aktivita (K4) Informační portál pro málotřídní školy aneb „Internet nás spojuje“ KA4 Portál.doc Garant aktivity: Soňa Baueršímová PaedDr. Malenovská Lenka24.listopadu 2009

Klíčová aktivita (K5) Návštěvy málotřídních škol v ČR aneb „Jak to dělají jinde“ KA5 Návštěvy ZŠ.doc Garant aktivity: Milena Vídeňská PaedDr. Malenovská Lenka24.listopadu 2009

Spolupracující školy 1.ZŠ a MŠ Jamné: Mgr. Miluše Marešová PREZ_Jamne.docPREZ_Jamne.doc 2.ZŠ a MŠ Kozlov: Mgr. Jan Bouchner 3.ZŠ a MŠ Rokytnice: Mgr. Vladimír Halámek 4.ZŠa MŠ Božejov:Mgr. J. Vaverková PREZ_ZS_Bozejov.docPREZ_ZS_Bozejov.doc 5.ZŠ a MŠ Olešná: Mgr. Hana Řádová PREZ_ZŠ_Olesna.pdfPREZ_ZŠ_Olesna.pdf 6.ZŠ Vyskytná: Mgr. Jaroslava Kosová 7.ZŠ a MŠ Krásná Hora: Mgr. Petr Okurka 8.ZŠ a MŠ Nová Ves u Světlé: Mgr. Libosvárová 9.ZŠ a MŠ Sázavka: Mgr. Pavlína Karlová 10.ZŠ a MŠ Jiřice: Mgr. Ilona Prokopová PREZ_ZS_Jirice.docPREZ_ZS_Jirice.doc 11.ZŠ a MŠ Fryšava Mgr. Jana Suchá 12.ZŠ a MŠ Uhelná Příbram Mgr. Dana Smutná 13.ZŠ T.G.Masaryka a MŠ Přibyslavice: Mgr. Ilona Urbánková PaedDr. Malenovská Lenka24.listopadu 2009

Děkuji za pozornost a těšíme se na spolupráci za projektový tým PaedDr. Lenka Malenovská výkonná manažerka projektu PaedDr. Malenovská Lenka 24.listopadu 2009