ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ 1.5.00/34.0673 Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruhPolévky a přílohy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
Advertisements

Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Inovace výuky prostřednictvím.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Název školy SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Matematické vzdělávání Předmět Matematika Tematický.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhÚvod.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhPotraviny.
Doprava ROZMĚRY Který obrázek je největší? Který obrázek je nejmenší?
Středa BE soup 1 Kuřecí se zeleninou a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Hrachová s uzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč.
Středa BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Dršťková z vepřových žaludků 16,60 Kč / 21,- Kč.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět 6.ROČNÍK.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhPotraviny.
VAR Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_04_32.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_PV 17 Název.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Hronková Pavlína Název : VY_52_INOVACE_11_Člověk.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3 AUTOR: Mgr. Blanka Vamberová DATUM VYTVOŘENÍ: říjen 2011 NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_Matematika.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastOšetřovatelství a klinické obory PředmětTeorie Ošetřovatelství.
Doprava PROSTOROVÁ ORIENTACE 2 PRVNÍ Které auto jede první?
Zeleninový vývar s těstovinou Dřšťková z vepřových žaludků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NEDOMICE, okres Mělník
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Slepičí vývar see zeleninou a rýží
Podstatná jména hromadná, pomnožná, látková
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Název školy Číslo projektu Název materiálu Autor Tematická oblast
Kuřecí vývar s masem a těstovinou
Ocelové lešení CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_08
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_19_AJ4
Algoritmizace - opakování
CZ / / Číslo projektu MŠMT:
Zeleninový vývar s rýží
Drůbeží vývar se zeleninou a rýží
Slepičí vývar se zeleninou a těstovinou
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_44_F6
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Zadělávání jde o tepelnou úpravu vařením, kdy vaříme všechny suroviny najednou (maso, zelenina, houby) nakrájené na kostky podle druhu pokrmu zahušťujeme.
Hovězí vývar se zeleninou a těstovinou
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Hustota-výpočet objemu
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Zeleninový vývar s krupicovými noky
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
VY_32_INOVACE_578_ Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_579_ Jatky a masná výroba Test Název školy: Masarykova střední.
CZ / / Číslo projektu MŠMT:
BE soup 1 Česnečka 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Gulášová
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
VY_32_INOVACE_
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Kadavá Jana Název: VY_32_INOVACE_3A_17_Ekosystém_pole_plodiny.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období.
Hustota-výpočet objemu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota.
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Název školy: Speciální základní škola, Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_20_IV_Z6_Typy_Krajin.
Slepičí vývar se zeleninou a rýží
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_120_M6
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
VY_32_INOVACE_ČJPS20660BED-řešení
Transkript prezentace:

ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruhPolévky a přílohy Název materiálu Opakování příloh Číslo materiálu VY_(32)_INOVACE_3.B_T_20(20) AutorIng. Petra Pechová

Anotace Cílem je ověřit znalosti z oblasti příloh. Úkolem je správně odpovědět na otázky, po označení správné odpovědi se ozve potlesk a automaticky se zobrazí nová otázka. Při označení špatné odpovědi se ozve řinčení skla. Materiál je určen pro žáky oboru kuchařské práce.

Anotace Cílem je ověřit znalosti z oblasti příloh. Úkolem je správně odpovědět na otázky, po označení správné odpovědi se ozve potlesk a automaticky se zobrazí nová otázka. Při označení špatné odpovědi se ozve řinčení skla. Materiál je určen pro žáky oboru kuchařské práce.

Test – přílohy Ing. Petra Pechová 2012

Mezi přílohy z brambor připravené vařením patří: Bramborová kaše Brambory na smetaně Hranolky Krokety

Mezi přílohy z mouky a krupice nepatří: Chlupaté knedlíky Karlovarské knedlíky Houskové knedlíky Máslové noky

Jaká je hmotnost jedné porce houskových knedlíků? 160 g50 – 100 g 200 g

Těstoviny jsou vyrobené z: Hrubé mouky, vajec a vody Hrubé mouky, vajec, vody a soli

Při přípravě dušené rýže dodržujeme poměr: 1 kg rýže na 1,5 litr vody 1,5 kg rýže na 1 litr vody1 kg rýže na 1 litr vody

Mezi přílohy z luštěnin nepatří: Rýžová kaše Hrachová kaše Šoulet Čočka nakyselo

Zadělávanou zeleninu nezahušťujeme: Strouhaným bramborem Omáčkou velouté Bešamelem Zásmažkou

Mezi jednoduché saláty nepatří: Bramborový salát Salát z červené řepy Okurkový salát Zelný salát

konec