Informační média v práci ředitele školy Prezentace k závěrečné bakalářské práci Autor: Mgr. Šárka Holečková Obor:Školský management Forma studia:kombinované.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Advertisements

Moc výkonná ii VY_32_INOVACE_ 08 - Moc výkonná II.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Internetový portál Ing. Ivo Štencl tel.: P r a h a
Organizace Státní správy
DIDAKTIKA EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ doc. Ing. Pavel Krpálek, CSc
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu: Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86  Název projektu: Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice  Registrační.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠIK – ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL ŠKOLNÍ INFORMAČNÍ KANÁL vysílání má možnost sledovat.
Organizační struktura
Moc výkonná Pavel Šuranský.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
PŘÍSTUP K VLASTNÍMU HODNOCENÍ ZE STRANY ZŘIZOVATELE ŠKOLY konference projektu „Cesta ke kvalitě“ 4. listopadu 2009 Hotel v Klášterní.
Státní správa Petr Machala.
Státní správa.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Sběr a zpracování statistických dat Praha, 21. dubna 2008 Ústav informačních studií.
Státní rozpočet I. Petr Machala.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Bc. Lektorství cizích jazyků
Vzdělání z hlediska teorie statků
Management pro vychovatele PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel
Vláda ČR. Předem bychom rádi poděkovali těm, kteří na nás nebudou během prezentace házet nenávistné či nepřítomné pohledy. Děkujeme.
 Školská legislativa J. Šťáva katedra pedagogiky
2. ročník(4. semestr) NMgr. studia LF LF:MPSM101
Bc. Lektorství cizích jazyků
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel učitelství odborného výcviku a praxe.
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Prezident a vláda. Prezident ● Prezident je titul, kterým se označuje vedoucí organizace, obchodní společnosti nebo státu. V některých jazycích (francouzština)
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Maturitní zkouška podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) platnost od Maturitní zkouška podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) platnost.
Pracovníci ve zdravotnictví a řídící pracovníci ve zdravotnictví - resortní analýza potřeb pracovníků jednotlivých profesí a oborů s výhledem do roku 2015.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Role MŠMT a Národní rady pro kvalifikace v procesu tvorby, posuzování a schvalování NSK Monika Pokorná.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Podpora profesního rozvoje učitelů Programové prohlášení vlády Vláda bude prosazovat následující priority rozvoje ČR: Rozvoj kvalitních a všeobecně dostupných.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
Národní ústav odborného vzdělávání Aktuální úkoly v příštím období Jitka Pohanková Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol Špindlerův Mlýn,
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_050 Jméno autora: Blanka Zbožínková Název.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
EU_32_sada1_14_SV_Vláda_Cup
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora škol v rámci realizace dalšího vzdělávání v JMK
Veřejná databáze Českého statistického úřadu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Práva a povinnosti osob
Práva a povinnosti osob
Práva a povinnosti osob
kulatý stůl 19. července 2011, C081, od hod
Informační zdroje české veřejné správy
Pedagogický management 2005 J. Šťáva katedra pedagogiky tel
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Organizační struktura
Volba povolání-ISTP 8.ročník VY_32_INOVACE_04.2/11
Půjdem spolu do Betléma…
Transkript prezentace:

Informační média v práci ředitele školy Prezentace k závěrečné bakalářské práci Autor: Mgr. Šárka Holečková Obor:Školský management Forma studia:kombinované Vedoucí práce:PaedDr. Ivo Zachař Datum odevzdání práce: 13. dubna 2007 Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy Centrum školského managementu

Pokyny pro uživatele  Prezentace je vytvořena nelineární strukturou, tzn. pomocí hypertextových odkazů a tlačítek si můžete zvolit průběh prezentace: a)buď si zvolíte přímo kapitolu na stránce „Obsah prezentace“, b)nebo pouze prohlížíte seznamovou část jednotlivých kapitol, kde jsou k dispozici aktivní odkazy na internetové stránky, c)nebo můžete postupně zhlédnout náhledy jednotlivých internetových stránek, což je vhodné zejména pokud nemáte přímý přístup na Internet.  Z výše uvedených důvodů nemá prezentace časování. Je nutné používat „kliknutí“.  Hypertextové odkazy jsou aktivní pouze při spuštěné prezentaci (zahájíte ji pomocí klávesy F5).  Náhledy jednotlivých internetových stránek nejsou hypertextové, jedná se pouze o snímky obrazovky.  Tlačítko „Domů“ Vás vrátí zpět na stránku „Obsah prezentace“.

Obsah prezentace  Internetové stránky ministerstev ČR Internetové stránky ministerstev ČR Internetové stránky ministerstev ČR  Internetové stránky odborných institucí Internetové stránky odborných institucí Internetové stránky odborných institucí  Vzdělávací a informační portály Vzdělávací a informační portály Vzdělávací a informační portály  Odborné časopisy nejen na Internetu Odborné časopisy nejen na Internetu Odborné časopisy nejen na Internetu  Profesní asociace ve školství Profesní asociace ve školství Profesní asociace ve školství  Informační systémy pro ředitele škol Informační systémy pro ředitele škol Informační systémy pro ředitele škol

Internetové stránky ministerstev ČR  ministerstvo dopravy  ministerstvo financí  ministerstvo informatiky  ministerstvo kultury  ministerstvo obrany  ministerstvo práce a sociálních věcí  ministerstvo pro místní rozvoj  ministerstvo průmyslu a obchodu  ministerstvo spravedlnosti  ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  ministerstvo vnitra  ministerstvo zahraničních věcí  ministerstvo zdravotnictví  ministerstvo zemědělství  ministerstvo životního prostředí pokračovat na náhled stránekpokračovat na další kapitolu

Internetové stránky odborných institucí v oblasti školství  Výzkumný ústav pedagogický  Ústav pro informace ve vzdělávání  CERMAT – Centrum pro zjišťování výsledků ve vzdělávání  Česká školní inspekce  Institut pedagogicko-psychologického poradenství pokračovat na náhled stránekpokračovat na další kapitolu

Vzdělávací a informační portály  Školský vzdělávací a informační portál  Metodický portál pro pomoc při zavádění RVP do praxe  Veřejná správa ČR – informační portál  Národní ústav odborného vzdělávání  Ústav profesního rozvoje pracovníků ve školství  Národní vzdělávací fond  AISIS sdružení pro podporu vzdělávání a volného času  Škola on-line – vzdělávací a informační portál  Moje škola – internetová škola  Učitelský spomocník pro budoucí učitele  Česká škola – portál pro základní a střední školy pokračovat na náhled stránekpokračovat na další kapitolu

Odborné časopisy nejen na Internetu  Učitelské noviny  Moderní vyučování  Učitelské listy  Řízení školy ( na Internetu je pouze nabídka)  Školství  Informatorium pokračovat na náhled stránekpokračovat na další kapitolu

Profesní asociace ve školství  Unie školských asociací CZESHA  PAU – přátelé angažovaného učení  Asociace středních průmyslových škol ČR  Asociace ředitelů škol pokračovat na náhled stránekpokračovat na další kapitolu

Informační systémy pro ředitele škol  Nakladatelství Raabe: Nahlížet-nacházet  Společnost Atre v.o.s.  Fakta – vzdělávací zařízení  Nakladatelství Verlag Dashöver Portál pro školy  Kartotéka PaedDr. Jan Mikáč  Portál MUJNET – ředitelské okénko  Novinky z oblasti řízení mateřských a základních škol pokračovat na náhled stránekkonec prezentace

Děkuji za pozornost.