Finanční toky projektu vs. lhůty do 8. dne v měsíci Kontrola do 21. dne v měsíci KONTROLA 30 DNÍ VYŘAZOVÁNÍ KONTROLA 30 DNÍ POKYN PWC POKYN PŘÍJEMCI K.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EVROPSKÝ FOND REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
Advertisements

Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Podpis smlouvy. Na katastr podán návrh na vklad Tímto dnem se družstvo stane vlastníkem nemovitosti Tímto dnem se družstvo stane vlastníkem nemovitosti.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Financování Iniciativy Společenství Equal Ing. Václav Čermák Odbor Platební jednotky pro čerpání ESF, MPSV ČR Konference ke II. kolu Iniciativy Společenství.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Hradec Králové. 9:00 – 10:00 Projektová část – obecné podmínky realizace grantových projektů, monitorovací zpráva 10:00 – 11:00 Základní vymezení.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Hana Pátrová Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Pracovní workshop pro příjemce – 2. výzva PO 1, 2. GG
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Porušení podmínek ROP Střední Morava. OBSAH PREZENTACE I.Obecný postup při porušení II.Porušení podmínek PŘED proplacením, finanční korekce (krácení způsobilých.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Finanční část projektu (seminář pro příjemce – 4. výzva, 3.2)
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Procesy a pravidla finančního řízení (dle Příručky.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva BENEFIT7 část
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Seminář pro příjemce grantů MGS.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Workshop pro příjemce – 3. výzva Tato prezentace je spolufinancována.
Markéta Lisová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Finanční část monitorovací zprávy a Žádost o platbu OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Nová koncepce systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC Ing. Tomáš Pösl Vedoucí oddělení kontroly Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost OBECNÉ INFORMACE (seminář pro žadatele – 2. výzva, 2. GG PO 1)
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Přehled preferenčních kritérií
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Finanční vypořádání 2016 PO zřizované Krajem Vysočina
Seminář pro příjemce 4. výzvy 1. GG oblasti podpory 1.3
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI MONITOROVÁNÍ PROJEKTŮ SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE 5. května 2010.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Seminář pro příjemce podpory z OP VK
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Doporučené body monitorovací zprávy (MZ) pro příjemce
Termíny a lhůty předkládání a dopracování výstupů
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013)
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Finanční toky projektu vs. lhůty do 8. dne v měsíci Kontrola do 21. dne v měsíci KONTROLA 30 DNÍ VYŘAZOVÁNÍ KONTROLA 30 DNÍ POKYN PWC POKYN PŘÍJEMCI K VYSTAVENÍ ŽoP VYSTAVENÍ ŽoP do 5 dnů POSUZUJE 5 PRAC. DNÍ POSUZUJE 5 PRAC. DNÍ SCHVÁLENÍ PŘEVEDENÍ NA ÚČET PŘÍJEMCE 30 PRAC. DNŮ PŘÍJEMCE PŘEVEDE SCHVÁLENÉ ČÁSTKY NA ÚČTY PARTNERŮ 2 DNY PARTNER ŽoP PŘÍJEMCEPWC MPSV PWC PŘÍJEMCEPWC MPSV PŘÍJEMCE PARTNER Z UVEDENÉHO SCHÉMATU JE ZŘEJMÉ, ŽE OD SKONČENÍ MONITOROVACÍHO OBDOBÍ UBĚHNE K VYPLACENÍ SCHVÁLENÝCH VÝDAJŮ PARTNERŮM MINIMÁLNĚ 128 DNÍ MPSV A PWC NEJSOU POVINNI DODRŽET VÝŠE UVEDENÉ LHŮTY PŘÍJEMCE SESTAVUJE FZ ZA PROJEKT ZA DANÉ OBD. DO 21 DNŮ PO JEHO SKONČENÍ

Finanční toky projektu vs. lhůty do 30. dne v měsíci Kontrola KONTROLA 15 prac. dní Pokud nejsou žádné Připomínky je zpráva schválena PŘEVOD 5 PRAC. DNÍ PŘEVOD FIN. PROSTŘEDKŮ 25 PRAC. DNŮ PARTNER ŽoP PŘÍJEMCE Odbor Implementace Projektů ESF Ústí nad Labem PŘÍJEMCE PARTNER Z UVEDENÉHO SCHÉMATU JE ZŘEJMÉ, ŽE OD SKONČENÍ MONITOROVACÍHO OBDOBÍ UBĚHNE K VYPLACENÍ SCHVÁLENÝCH VÝDAJŮ PARTNERŮM CCA 50 pracovních dní. ODBOR ESF NENÍ POVINEN DODRŽET VÝŠE UVEDENÉ LHŮTY Zpracování monitorovací zprávy za projekt Odevzdání do 6. dne v měsíci POKUD PŘIPOMÍNKY – PŘÍJEMCE JE VYROZUMĚN A MÁ 15 PRAC. DNÍ NA DOPLNĚNÍ A OPRAVU