Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Advertisements

CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Kontaktní a koordinační centra
Company LOGO Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby Integrovaný operační program 2007 – 2013 Ministerstvo vnitra České republiky.
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Moravskoslezský kraj: Tradice, rozvoj, kvalita
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské nám
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM.
Volnočasové projekty a EU financování
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
ZPŮSOBY FINANCOVÁNÍ A ZPOPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
„Evropská územní spolupráce“ „Evropská územní spolupráce“ mezi Svobodným státem Sasko a Českou republikou, JUDr. Milan Babičík.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
PROGRAMOVÉ OBDOBÍ Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Možnosti financování životního prostředí z Evropských strukturálních fondů Zuzana Matoušková 3. ÚFŘP.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Individuální projekt OP VVV
Informace o výzvě pro školy
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
10 pilířů reformy Policie ČR
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Reforma policie Největší změna za posledních 50 let
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Integrovaný regionální operační program – IROP
Transkript prezentace:

Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Projekt KONTAKTNÍ A KOORDINAČNÍ CENTRA Policie ČR je rozsáhlý projekt rekonstrukce policejních služeben Projekt KKC je realizován po celém území České republiky a jeho realizace je rozdělena do dvou samostatných etap  Projekt Kontaktní a koordinační centra I.  Projekt Kontaktní a koordinační centra II Obsah projektu

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské Unie strukturálním fondem EU – ERDF v rámci Integrovaného operačního programu (IOP), Oblast podpory: 3.4 – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik, aktivity e) Zřízení kontaktních a koordinačních center po celém území ČR. Cíl podpory: Konvergence Financování projektu

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Kontaktní a koordinační centra I. V rámci projektu KKC I. bylo na území Jihočeského kraje vybudováno 19 plně funkčních kontaktních a koordinačních center s moderním vzhledem (důstojné a sociálně odpovídající prostředí) a účelným vybavením V rámci projektu KKC I. bylo na území Jihočeského kraje vybudováno 19 plně funkčních kontaktních a koordinačních center s moderním vzhledem (důstojné a sociálně odpovídající prostředí) a účelným vybavením Celkový rozpočet projektu KKC I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje:činí ,- Kč Způsobilé výdaje: ,- Kč Nezpůsobilé výdaje (vyvolané investice): ,- Kč Integrovaný operační program - Evropská unie (85% alokace) ,- Kč Rozpočet Policie ČR - Česká republika (15% alokace) – ,- Kč

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Kontaktní a koordinační centra II. Celkový plánovaný rozpočet způsobilých výdajů projektu KKC II. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje:činí ,- Kč Integrovaný operační program - Evropská unie (85% alokace) ,- Kč Rozpočet Policie ČR - Česká republika (15% alokace) – ,- Kč V rámci Projekt KKC II. je plánováno na území Jihočeského kraje vybudovat dalších 14 plně funkčních kontaktních a koordinačních center

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Cíle projektu Hlavním cílem projektu je vytvořit prostřednictvím modernizace infrastruktury optimální podmínky pro činnost policie jakožto základní složky IZS,Hlavním cílem projektu je vytvořit prostřednictvím modernizace infrastruktury optimální podmínky pro činnost policie jakožto základní složky IZS, Dalším významným cílem je zlepšení podmínek pro komunikaci veřejnosti s Policií ČR v důstojném, účelném a profesionálním prostředí kontaktních a koordinačních center.Dalším významným cílem je zlepšení podmínek pro komunikaci veřejnosti s Policií ČR v důstojném, účelném a profesionálním prostředí kontaktních a koordinačních center.

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Vybudováním kontaktních a koordinačních center dojde ke zkvalitnění a zefektivnění podmínek při prevenci a řešení mimořádné události a poskytování nezbytného informačního a koordinačního servisu Přínos projektu Co může od projektu očekávat: - Veřejnost - Policisté a zaměstnanci policie - Ostatní složky IZS

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje PROMĚNY

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Závěr Dokončením realizace projektu KKC II v roce 2011 bude v územní působnosti Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje vybudováno celkem 33 kontaktních a koordinačních center. Výběr těchto center byl proveden tak, aby korespondoval s pilíři koncepce ochrany obyvatelstva, tj. aby splňoval srovnatelnou dosažitelnost IZS k veřejnosti a naopak

Projekt Kontaktní a koordinační centra I. Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje Děkuji za pozornost Další informace o projektu KKC a dalších projektech realizovaných v rámci Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje naleznete na internetových stránkách Policie ČR