Téma: PPS Jak na to. Radí Petr Korbel - Jak si vybrat stůl na stolní tenis  Radí Petr Korbel, účastník pěti olympijských her  Jak si vybrat stůl na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stručný návod na prodej florbalových hokejek UNIHOC
Advertisements

Teplovzdušné solární kolektory Ohřívá Vysušuje Větrá
* Nejdůležitějším krokem při výběru počítače je uvědomit si, za jakým účelem nám bude sloužit. * Stolní nebo přenosný? * Jaký výkon budu potřebovat? *
52_INOVACE_ZBO2_2764Ho Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Systém kování s originálními vlastnostmi
použití Skříňové dveře. výroba vnitřních dveří
Materiál – Ocel a povrchové úpravy
Tepelné záření (Učebnice strana 68 – 69)
Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 1.5 Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zvyšování.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Charakteristika produktu a inovací
HARDWAROVÉ POŽADAVKY NA MULTIMEDIÁLNÍ POČÍTAČ
FOTOVOLTAICKÉ HYBRIDNÍ MODULY
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42)
Karel Schreiner obchodní provoz 3.ročník prodavač
Rozdíl mezi kluznými a kuličkovými ložisky
JAK NEJLÉPE IZOLOVAT DŮM
Sub-projekt BRIE Potštát 12. října Praktické využití obnovitelných zdrojů energie v rodinných domech Ing. Libor Lenža Regionální energetické centrum,
Speciální dveře - s požární odolností, - vchodové dýhované,
Krajina a krajinná sféra
Obsah Vnější omítky Nátěry Obklady. Varianty povrchových úprav fasád, výběr optimálního řešení z hlediska užitné hodnoty a ceny.
Vítám Vás u prezentace na téma:. I když většinu času pracujeme s daty přímo na počítači, často je potřeba je nějak reprezentovat širšímu okolí. Ne vždy.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec Anotace ICT 2 _ 1/59 Prezentace seznamuje žáka s principy zdravého bydlení a vlivem.
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Článková otopná tělesa Ing. Vladimíra Straková.
* Obecně lze říci, že software je programové vybavení počítače např.: * BIOS * Operační systém * Aplikace * Ovladače * Je software důležitý? * Zatímco.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
STOLNÍ TENIS.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
Chov hlodavců Michaela Kizurová
Mé záliby a koníčky.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Optický kabel (fiber optic cable)
Stolní tenis.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb
Vytápění Materiály potrubí ve vytápění. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů materiálů a jejich použití pro tepelné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
STROPNÍ PODHLEDY – VARIANTY A JEJICH OCEŇOVÁNÍ
Duševní hygiena. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
1 Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 28 Anotace.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Komplexní hodnocení stavebních detailů Dvourozměrné vedení tepla a vodní páry Ing. Petr Kapička ČVUT v Praze, fakulta stavební Katedra konstrukcí pozemních.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stěn a montáž pracovního postupu.
1 Diplomová práce Sluneční záření a atmosféra Autor: Tomáš Miléř Vedoucí: Doc. RNDr. Petr Sládek, CSc. Oponent: RNDr. Jan Hollan BRNO 2007Katedra fyziky,
Číslicově řízené stroje, technické vybavení NC a CNC strojů.
ATL30GS 011- bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
ATL18BS bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
ATL24NS bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
ATV30RM bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN EVO
ATV324LD 011- bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN EVO
Výroba stolu pro Ájurvédu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Orbis pictus 21. století Topné desky
VY_32_INOVACE_10_2_16.
Návrhové systémy.
Finanční gramotnost Ekonomické dovednosti, úlohy.
Operační pamět počítače-RAM
Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_DRUHY SÁDROKARTONU_Z2
Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště
Transkript prezentace:

Téma: PPS Jak na to

Radí Petr Korbel - Jak si vybrat stůl na stolní tenis  Radí Petr Korbel, účastník pěti olympijských her  Jak si vybrat stůl na stolní tenis  Vnitřní nebo venkovní?  Pokud se rozhodnete zakoupit pingpongový stůl, pak je třeba se rozhodnout, zda chcete stůl do vnitřního nebo venkovního prostředí. Pokud budete hrát často venku, pak bych volil venkovní (outdoorový) odolávající slunci a vlhku. Když chcete hrát uvnitř, např. v garáži a stůl vytáhnout pouze párkrát za rok, pak spíše vnitřní. Vnitřní stoly jsou určené pro místnosti vytápěné a bez zvýšené vlhkosti, nelze je tedy vystavovat slunečnímu záření ani dešti. Pokud zvolíte stůl vnitřní (interiérový) je třeba počítat v domě s potřebnou hrací plochou která je závislá na hráčském umění. Širší využití mají stoly venkovní, které mohou být využívány celoročně a skladovány i venku. Jsou vyrobeny z materiálů odolávajících změnám teplot, dešti i sluníčku a mají speciální povrchy s antireflexní vrstvou a UV filtrem.

Vnitřní: Venkovní:

TTD  Jak silná deska?  Kvalita a síla hrací desky a bočního vyztužovacího rámu rámové konstrukce souvisí s cenou stolu a má vliv na jeho odolnost a celkovou stabilitu. Levnější stoly mají rám bez zpevnění a deska je slabší z dřevotřísky. Doporučuji na domácí použití. Dražší modely mají desku ze speciálního tvrzeného dřeva a vydrží i méně šetrné zacházení. Venkovní stoly disponují deskou z laminátu nebo melaminu.  Kolik stůl zabere místa po složení?  Pro snadné uskladnění je většina modelů s možností sklopit obě desky. Vybrané modely disponují i možností sklopení jedné desky a hry jednoho hráče.  Koupit stůl na kolečkách?  Především u venkovních stolů je důležitá snadná manipulace se stolem při jeho přesunech. Většinou bývá pingpongový stůl vybaven pojezdem buď s plastovými kolečky (jednoduchými, zdvojenými, otočnými), nebo komfortnějšími pogumovanými. Větší kolečka jezdí lépe, ideální je pokud má stůl možnost kolečka zabrzdit, což zvyšuje stabilitu stolu.

Příslušenství  Je součástí síťka?  U levnějších rekreačních a venkovních stolů je síťka zabudovaná ve stole jako součást balení. Tato síťka má hobby charakter.  U dražších profi stolů není síťka součástí a je na zákazníkovi, zda si dokoupí vyšší kvalitu nebo hobby síťku.  Jak složitá je montáž stolu?  Některé profi stoly se dodávají již ve složeném stavu. U těch hobby je potřeba stůl smontovat, ale není to nic složitého. U stolu je vždy připojen návod montáže. U stolů STIGA pak je postup montáže na  Co dalšího dokoupit?  Pro bezproblémové skladování doporučuji dokoupit obal na stůl. Pro údržbu pak čistič na stůl. A samozřejmě pálky a míčky :-)  Doufám, že jsem Vám alespoň částečně pomohl s výběrem. Více informací Vám rádi poskytnou naši prodejci v obchodech. Také jsme Vám k dispozici na telefonních číslech ,  Petr Korbel

Síťka:Pálka

Míčky: