Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště"— Transkript prezentace:

1

2 Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště
Stolní tenis je zdravý a tělo nezatěžující sport, nenáročný na finance, jeho umístění v Gutovce by bylo další příležitostí, jak s ním seznámit více dětí. Jedná se o další aktivitu v areálu, která je navíc krytá. Stolní tenis je sport vhodný pro všechny generace, jeho prostřednictvím se mohou spolu bavit děti s rodiči i prarodiči. Stolní tenis je sport, který mohou hrát handicapované osoby.

3 Umístění

4

5 Montovaná hala Halmont 2424 Rozměry: 7,1 x 7,3 x 4,2
Skladové haly HALMONT mají konstrukci vyrobenou z pozinkovaných ocelových trubek. Tyto konstrukce jsou velmi kvalitní a pevné a vyznačují se velmi dlouhou životností. Stanové haly mají konstrukci opláštěnou plachtou potaženou silným PVC (610 g/m2). Plachta je ošetřena vysokoúrovňovým UV filtrem, který zaručuje maximální životnost. Životnost plachty dosahuje až 25 let. PVC má velkou pevnost v tahu, je 100% nepromokavé a odolává i sněhové pokrývce.

6

7 Stůl na stolní tenis Kettler OUTDOOR 1 venkovní pingpongový stůl, šedý
nový outdoorový stůl je vhodný pro začínající a hobby hráče všech věkových kategorií. Hrací plocha je osazena vícevrstvou hliníkovou deskou, která je dlouhodobě odolná vůči nepříznivému počasí i mechanickým vlivům. Sklopení a zajištění obou hracích desek do přepravní polohy je díky patentovanému systému s dvojitým jištěním bezpečné a nenáročné i pro jednu osobu. Součástí dodávky je také pevná síťka s možností automatického napínání.

8

9 Rozpočet Hala 85.000 Kč Stůl 9.990 Kč Zámková dlažba 50.000 Kč (52 m2)
Ostatní Kč (montáž haly, pálky na stolní tenis, balónky, rezerva) CELKEM cca Kč


Stáhnout ppt "Výhody stolního tenisu v areálu dětského hřiště"

Podobné prezentace


Reklamy Google