Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Start Postup transformace dat SEKM do formátu pro klasifikaci priorit programuPriority KM.
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 9.3 (Automatický chod - časování)
Formátování diplomové práce
Čísla stran v Microsoft Office Word
MS Malování I. VY_32_INOVACE_57_MS_Malovani_I.
MultiFunkční kontrolní Panel ( MFP ) AKCmed
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Procera Plus – Představení
Používání hlavního panelu
Po spuštění programu se Vám objeví následující okno Dbejte, aby bylo zaškrtnuté pouze okénko Student. Nevyplňujte uživatelské jméno ani heslo.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
1. Doplňte logicky za sebou nasledující řádky: 25 bodů 2. Doplňte jedinou čárkou tuto matematickou úlohu správně: 25 bodů 3.Napíšte něco do tohoto pole:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
S R - klopný obvod.
Základy práce s počítačem – lekce I. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Tutoriál EBSCO Discovery Service ~ Jednoduché vyhledávání
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 13.1 (Schránka a operace se schránkou)
CA2010 Návod k obsluze Digitalní alkohol tester. CA2010 – popis přístroje Náustek Displej Výstup vzduchu (Nezakrývat) On/Off Tlačítko Vstup pro autoadaptér.
1. Doplňte logicky za sebou nasledující řádky: 25 bodů 2. Doplňte jedinou čárkou tuto matematickou úlohu správně: 25 bodů 3. Napište něco do tohoto pole:
Vysvětlení panelu nástrojů v „Malování“
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
Václav Bartoněk, 6. G MěVG Klobouky u Brna
Hromadná korespondence, makro
Cvičení Slovní přízvuk.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 3.1 (Práce se snímky)
Ovládání prezenčního systému Auly. Ovládání pomocí touch panelu Celý prezentační systém se ovládá pomocí dotykového displeje (touch panelu) viz.foto.
Microsoft Excel Téma: Vkládání grafů Krok 1 Nejprve otevřete nebo udělejte tabulku, pro kterou budete graf vytvářet.
Pravidla „Upravená verze“ (Zpracováno pro použití v soutěžích řízených PVS)
Formátování tabulek n postupné formátování tabulek n automatické formátování tabulek Vypracovala: Veronika Nováková, 4. B 2.
Identifikátor materiálu: EU
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Pro vytvoření textového pole je k dispozici speciální nástroj, který najdeme na kartě Vložit - Textové pole. Je to tlačítko Textové pole : když je stiskneme,
Ovládací panely obecně.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Hladiny – základy práce Zoner Callisto
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 2.
Vstupně-výstupní porty
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
Vzorová úloha 5 Ultrazvukový senzor, tlačítko a motor řízený mikropočítačem Projekt CZ.1.07/1.1.16/ Bc. Štěpán Janás 2013.
Od návrhu k hotové kartě
Security Systems BU Communication Systems Slide 1 a) Distribuce zpráv a upozornění na veřejných prostranstvích informační hlášení = místní rozhlas evakuační.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV10 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Programování mikropočítačů Práce s PLC Foxtrot. PLC Foxtrot na učebně Pří PLC Foxtrot Tlačítkové panely pro ovládání digitálních vstupů Sedmisegmentovka.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky PC link Obor:Elektrikář.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
1 RPS SW Department | 6/14/2005 | © Robert Bosch GmbH reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
A-1.  studentům a učitelům:  základních,  středních,  vysokých škol  zájemcům o přírodní vědy Dle aktuálních potřeb je možné využít:  celého rozsahu.
Jak se přihlásit do…. Nejprve Vám přijde odkaz na webové stránky.
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Vlastnosti souborů Jaroslava Černá.
Soubor Soubor v informatice označuje pojmenovanou sadu dat uloženou na nějakém datovém médiu, se kterou lze pracovat nástroji operačního systému jako.
Trouby Tf / Tp a Td.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Stany Řešení hlavolamu.
5 tipů pro zjednodušení práce
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
CI642C 60 cm Vestavná indukční deska šíře 60 cm
Transkript prezentace:

Indukční varné desky

Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor (pokud je tato funkce booster stiskněte a a přidržte senzor ) a pak aktivujte všechny senzory v uvedeném na obrázku pořadí. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace Důležité: Správný vstup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknutí každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfigurace patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte tlačítko vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor na cca 3 sekundy, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.

Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Přístup k režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení po dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor a pak aktivujte všechny senzory v uvedeném na obrázku pořadí. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace Důležité: Správný vstup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknutí každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfiguraci patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

Indukční desky Typ * 512 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte tlačítko vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte současně senzory a, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.

Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Přístup k režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení po dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor a pak aktivujte všechny senzory v uvedeném na obrázku pořadí. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace Důležité: Správný vstoup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknutí každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfiguraci patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte tlačítko vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.

Indukční desky Typ *511 Konfigurace ploten Přístup k režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení po dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor a pak aktivujte všechny senzory výběru ploten v uvedeném na obrázku pořadí. Senzory se objevuji, když stisknete senzor. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace Důležité: Správný vstup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknuti každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfiguraci patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte senzor výběru plotny vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.