Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Trouby Tf / Tp a Td.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Trouby Tf / Tp a Td."— Transkript prezentace:

1 Trouby Tf / Tp a Td

2 Trouby Konfigurace programátoru Tf Trouby s otočným rožněm a bez
V souvislosti s použitím stejného programátoru v troubách s rožni a bez, po každé výměně programátoru nutno zkontrolovat dostupné funkce pečení. Trouba musí být v pohotovostním režimu (STAND BY). Stiskněte a přidržte senzory a a současně a podržte. V okně, které se objeví, můžete aktivovat nebo deaktivovat funkci rožně. Standardně je pozice kurzoru nastavena na pozici „Ano“. Stisknutim senzoru a můžete změnit nastavení a přijmout senzorem Po výběru a přijetí nastavení se automaticky zapnou tělesa a světlo. Vypněte to stisknutím a přidržením senzoru .

3 Trouby Konfigurace programátoruTf/Tp Režim DEMO
ProgramátorTf/Tp můžete zadat do režimu demo Trouba musí být v pohotovostním režimu (STAND BY). Stiskněte a přidržte senzory a a současně stiskněte a podržte Trouba přejde do režimu DEMO ( ikona v pravém dolním rohu) Demo režim je zapnutý což bude potvrzeno pípnutím. Tělesa jsou odpojené. Pozor: Musíte stisknout senzory a současně. Pokud ne, režim se vám nezapne. Stiskněte a přidržte senzory a a současně stiskněte a podržte Držte tyto tři senzory dokud nezmizí nápis DEMO. Demo režim je vypnutý a tělesa normálně pracují.

4 Trouby Konfigurace programátoru Td Režim DEMO
Programátor Td můžete zadat do demo režimu. V tomto režimu jsou tělesa a světlo odpojené. Běh programů je 10krát zrychlený Stiskněte a přidržte senzory a a otočte knoflíkem proti směru hodinových ručiček. Tyto senzory držte po dobu cca 10 sekund. Režim DEMO je zapnutý což bude potvrzeno pípnutím. Pozor: Musíte stisknout senzory a současně. Pokud ne, režim se vám nezapne. Deaktivace režimu běží jako aktivace. Vypnutí režimu se potvrdí pípnutím. Pozor: Vypnutí režimu se rovná přepínání těles.


Stáhnout ppt "Trouby Tf / Tp a Td."

Podobné prezentace


Reklamy Google