Venustez. Historie ● Naše firma byla založena 18. září 2008 ● Od té doby je prosperující ● Naše firma se nachazí v Uherčicích v ● Jihomoravském kraji.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pro 5. ročník INTERNET. Program v počítači. Prohlížíme si v něm internetové stránky. Prohlížeč / Vyhledávač.
Advertisements

Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Vznik a funkce bank. Co to vlastně banka je? Instituce, poskytující finanční služby Základní činnost – shromažďování volných peněžních prostředků Umožňuje.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Podnikání.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Marketing. nástroje marketingu mix 5P product – produkt product – produkt price – cena (prodej) price – cena (prodej) place – distribuce (pozice) place.
V roce 2014 se slaví 50. výročí školního stravování. Začalo se rozvíjet ale už po 2.světové válce a snahou bylo zlepšit zdraví dětí po válečném strádání.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Základní škola náměstí Míru 83 Kojetín „5. prosince 1903 byla nová budova dívčí obecné školy otevřena a k ní byly připojeny dívčí pobočky měšťanské školy“
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Knihovny – zdroj informací OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-U
Něco o kraji Rozloha: 4757 km2 Krajské město: Hradec Králové Královéhradecký kraj leží na severovýchodě České republiky u hranice s Polskem. Malá ukázka.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název:VY_62_IVOVACE_3402_PaN POJIŠTĚNÍ Téma: Pojem F. G._ POVINNÉ A NEPOVINNÉ POJIŠTĚNÍ.
NÁVRAT. DO BUDOUCNOSTI NÁVRAT DO BUDOUCNOSTI podle Bible.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Měsíc. Co je to Měsíc? Měsíc je koule, která v noci svítí, ale někdy není vidět. Je tam nebo ne? Měsíc je jediný známý satelit naší Země. Také se mu říká.
Škola: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Jana Gawronová ZŠ Praktická 5. ročník Člověk a jeho.
Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic.
,, O.S. ZA KRÁSNÉ A VESELÉ OTICE,, Tak šelll čas … a rok 2014.
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
Elektrikáři-papo. Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Stříhání malých a velkých dětí. Technika stříhání dětských vlasů. Bezpečnost práce a ochrana zdraví. EU-3-3.
PŘEDMĚTY ZE SKLA TŘÍDÍME ODPADY. Co je na obrázku? 2.
PRAVĚK. DĚLENÍ PRAVĚKU nejdelší období lidských dějin pravěk dělíme podle materiálu, z jakého lidé dokázali vyrobit nástroje.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ
2 Marketingové koncepce
Dětský domov a Základní škola Liptál
Centrum na podporu integrace cizinců
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Rakousko Dominik Šváb.
Jak získat nejlepší talenty?
Alternativní formy veřejné dopravy na venkově
Josef Středula, předseda ČMKOS
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
AUTOR: Mgr. Hana Műllerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_5B_08
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
Respekt k práci, respekt k člověku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Projekt 1 Databázové systémy I
Pro více informací nebo rezervaci volejte na
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Firemní kultura zahraniční společnosti na území ČR Autor bakalářské.
Základní informace o poskytovateli
Marketingový plán společnosti
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice
SádkyCarpCZ Jacko.
plan 3 kuchyně plan 3 küche plan 3 manufaktur
MÁ NĚKOLIK moderních ODBORNÝCH UČEBEN NAŠE ŠKOLA MÁ NĚKOLIK moderních ODBORNÝCH UČEBEN.
Elektromagnetická slučitelnost
Finanční gramotnost Inflace ZŠ Hejnice Mgr. Jan Kašpar.
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
SKENEROVÉ BONUSY.
Dárcovství 2018 Závěrečná zpráva z výzkumu
Setkání kariérových poradců
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, dělba práce Autor: Pavla Lukešová.
NÁVRAT.
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Vítáme vás! Název společnosti.
Školní rok 2018/2019 Prezentace školní družiny při Základní škole s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, se sídlem: Ke Koldomu 1615,
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Transkript prezentace:

Venustez

Historie ● Naše firma byla založena 18. září 2008 ● Od té doby je prosperující ● Naše firma se nachazí v Uherčicích v ● Jihomoravském kraji. Je to malá malebná vesnička ● pár kilometrů od Rakouských hranic, ● a proto nás navstěvuje i zahraniční klientela.

O firmě ● Náš salón nabízí : ● Úpravu vlasů ● Pedikůru ● Manikůru ● Masérské služby ● Zakoupení každého výrobku který použivame ● a mnoho dalších služeb...

Plány naší firmy ● Prozatím máme jedinou pobočku v Uherčicích, ale do budoucnosti plánujeme rozšíření do dalších zemí a po celé České republice. ● Vybavení našeho salónu je zcela luxusní a snaží se nabudit přijemnou atmosféru. ● Zaměstnanci naší firmy si dále dodělávají kurzy a studia, abychom mohli našim zakazníkům dát tu nejlepší péči, aby jste nás navštevovali opakovatelně a rádi. ●

Myslíme i na ženy, které mají děti, a proto je v naší firmě Dětsky koutek s hlídáním, ve kterém si děti můžou hrát a maminky se bezstarostně zkrášlovat. Náš salón není jen pro ženy, ale budeme rádi, když nás navštíví i muži. Seberte odvahu a navštivte nás

Naše služby