Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Irena Fadrhoncová.  Definice: právní norma je obecně závazné pravidlo chování, které je vyjádřeno zvláštní státem uznanou formou a jehož zachování.
Advertisements

Pro 5. ročník INTERNET. Program v počítači. Prohlížíme si v něm internetové stránky. Prohlížeč / Vyhledávač.
Dlouhodobý majetek podniku VY_32_INOVACE_MAJ_18. Obsah Charakteristika dlouhodobého majetku Členění dlouhodobého majetku Pořizování dlouhodobého majetku.
GOETHE-INSTITUT Němčina pro bystré hlavy / Deutsch für helle Köpfe Kreativně k jazykové výuce Pátek, 19.listopadu 2010 Mgr. Štěpánka Laňová.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Poměrní ukazatelé Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
Úroky ve slovních úlohách Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
Desatero on-line bezpečnosti Vypracoval: Mgr. Rostislav Jančar ZŠ Na Planině 1393, Praha 4.
Zdeňka Kučerová, Online marketing manager, REAL-CITY Principy vyhledávání nemovitostí.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Jana Drtinová Číslo VY_62_INOVACE_6015 NázevMzda Téma hodinyMzdy PředmětZáklady finanční gramotnosti.
Ekonomika organizací Pracovní výkon a jeho odměňování.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_07 Název materiáluPodílové.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská.
Petr Kielar Seminář o stavebním spoření Část VI: Podmínka rovnováhy a SKLV.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
2.3 ROZKLAD VÝRAZŮ NA SOUČIN Mgr. Petra Toboříková.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Aleš Hladík Název: VY_32_INOVACE_6A_3_Vlastní a obecná jména Téma: 6A_ČJ7.roč.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 13 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
EU_62_A_sada 2_18_M_Termínovaný vklad_Duch
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Svaz chovatelů českého strakatého skotu, z.s. Skalský Dvůr
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Složené úrokování Tematická oblast
ZÁKLADY ÚČETNICTVÍ A PODVOJNÝ ZÁPIS
Digitální učební materiál
ERASMUS NA KYPRU.
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Způsoby zápisu algoritmů
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Proxy server a Firewall
Individuálně vzdělávací plán
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
VAŠE FIRMA JE LOĎ PLUJÍCÍ K VYTČENÉMU CÍLI, KTERÝM JE:
Finance TNH 2 (S-5) Pavel Seknička.
1.
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Finanční arbitr 25. dubna 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Procenta kolem nás Jednoduché úrokování VY_42_INOVACE_34_01.
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
ROZVAHA (Bilance) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
KOMUNIKACE NA INTERNETU
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ  SPOLEHLIVÝ PROJEKT S DLOUHODOBÝM TRVÁNÍM

 Jednoduché, výnosné, časově nenáročné!  Výdělky i bez referálů, s nimi však více!  Z jedné IP adresy možno více účtů.  Mezinárodní působení  Žádné měsíční poplatky, žádné povinné nákupy! € SKUTEČNÉ PENÍZE NA VÁŠ ÚČET

 Vaše investované peníze vkládáme do reklamních bannerů pro solventní firmy ve Francii. Doporučujeme jejich webové stránky, zvyšujeme jejich návštěvnost, topujeme jejich vyhledávání na Google a tím zvyšujeme firmám profit.  Fungujeme spolehlivě, proto je v PROFITS25 o reklamu zájem! Vyděláváme peníze členům i firmám!

na stejném principu jako funguje GOOGLE ADWORDS nebo SEO OPTIMALIZACE Ale levněji A dělíme se s Vámi o své zisky! € CO SLÍBÍME, VŽDY SPLNÍME!

 Facebook vydělá 370 USD hned po Vaší registraci na jejich portále?  Za všechny nákupy v e-shopech na Facebooku získá provozovatel FB 25% provize ?  Stejně vydělává i provozovatel PROFITS 25! € O výdělek se dělí se svými členy, proto dokážeme i my vydělávat hodně peněz!

 Kupuješ si reklamní kupony, každý v hodnotě 25 Euro.  Minimální nákup na začátku jsou dva kupony.  Výnos z jednoho kuponu činí 40%.  Doba trvání kuponů je 16 týdnů.  V balance vidíme každý pátek svůj výdělek.  Výběr možný kdykoliv, minimálně 20 Euro. VÍME PŘESNĚ NA CO MÁME NÁROK! €

Jednou za týden odklikáš reklamy. € Do 30 ti kuponů 10 reklam. Od 31 do 100 kuponů 20 reklam. Nad 100 kuponů 30 reklam. To přece zvládne i malé dítě!

 Sedmnáctý týden končí platnost kuponu. Máš zpět svoje investované peníze + 40% zisku! Můžeš vybrat vše a skončit, ale to je škoda!  Reinvestuj maximum kolik můžeš a vybuduj si stálý zdroj příjmů vyplácený týdně!

Druhým způsobem jak vydělat peníze je sponzoring. PROVIZE: 1. linie 10% € 2. linie 5% € 3. linie 3% 4. linie 2% Tato procenta dostáváš z výšky vkladu referálů a ze všech jejich dalších koupených kuponů kdykoliv v budoucnu. REGISTRUJ RODINU, KAMARÁDY, ZNÁMÉ. VYDĚLÁŠ MNOHEM VÍCE!

Petr Tomič Skype: victorka10 Upozornění: Registrační link posíláme po dohodě vážným zájemcům. Nepotřebujeme stovky registrovaných členů. Pomáháme těm, kteří si to zaslouží! Těším se na Vás!