Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce 2009. Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Advertisements

TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
specialista na firemní květinový servis
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Význam informací v podnikání
Najdeme si svoje bydliště a prohlédneme si jej z ptačí perspektivy. Najdeme nejbližší značenou stezku Klubu českých turistu a na chvilku se staneme virtuálními.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Životní prostředí klady vs. zápory.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
LETNÍ TÁBOR SH ČMS JIČÍN
Teď si ukážeme místa na která se budeme při naších túrách moci vypravit. Jedná se o nejznámější místa v Dolomitech, které by turista rozhodně neměl minout.
Westernové ježdění Vendula Černochová, 1.B, 2009.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
Vzpomínky na dovolenou. Připravil: Zoubek Lukáš. Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím České republiky. Název je odvozen od řeky Jizery, která pramení.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa.
Koňská farma Vysoká CHRASTAVA. Po příjezdu a dobrém obědě procházka a průzkum okolí.
KONĚ Do mých koníčků patří zejména koně. Ke koním chodím každý den od svých sedmi let. Ale je to velice závazný koníček, protože nejde koně jen tak vypnout.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Kdo jsme..? -jsme československý vodní institut, který zkoumá vodu doslova do kapičky a snaží se tak pomoct celému světu…,který je už tak moc nečištěný.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Přisvojit si hodnoty zákazníka a přizpůsobit své jednání (výzkum trhu -> vyhodnotit, o co je zájem) => potencionální zákazníci si určí hodnoty, které.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
LOPOGOLF
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
VorHorses Adresa : Paranormal City 262 (na Příkopech) Tel.číslo : Mobil : Provozní.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
LOPOGOLF
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Yekaterina Vanina Yelena Vanina Arina Kositskikh Maxim Kim.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdena Rojíková Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_PISEMNA_A_ELEKTRONICKA_KOMUNIKACE_03.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav
Podzimní soutěž.
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Chci vám říci - DĚKUJI !.
Sociálně aktivizační služby
Tradiční řemesla v konírně
Transkript prezentace:

Jezdecké potřeby Bolero

Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů vašich věrných čtyřnohých přátel :)

O firmě ● Jezdecké potřeby Bolero níbízejí široký sortiment potřeb jak pro Vašeho mazlíčka, tak pro Vás :) Zakoupit zde můžete mnoho potřebných věcí jak do stáje, k ježdění, či do výběhu... ● Nabízí nejen to, ale i možnost stát se členem naší jezdecké bandy v jezdeckém klubu, který patří k jezdeckým potřebám :) Měl by tak možnost výuky jízdy na koni a účastnění se různých soutěží.

... ● Dále pak nabízíme možnost krásné relaxace v přírodě. Budete obdivovat naši nádhernou krajinu z nejkrásnějšího pohledu na svět, z koňského hřbetu. Za měnší poplatek si lze koníka pronajmout, budete však pod neustálým dohledem našich věrných a zkušených členů, kteří se budou určitě snažit vyhovět Vašim požadavkům.

Jako taková stáj pořádáme také spoustu akcí s koňmi, kam zajíždí i naše firemní auto a kdo chce, ten si může zakoupit cokoli pro svého mazlíčka i před jízdárnou na parkovišti :)

Dále si můžete cokoli objednat pomocí našich webových stránek nebo i telefonicky na čísle Vaše objednávka bude zpracována a budete si moci objednávku co nejdříve vyzvednou a nebo Vám může být zaslána poštou včetně DPH. Poštovné si hradí příjemce :)

Naše plány do budoucna ? ● Jelikož naše stáj včetně jezdeckých potřeb ve zdejším okolí není jediná, musíme tak odolávat tvrdé konkurenci a do budoucna se budeme snažit stále víc :) ● Máme v plánu dostavět část našeho obchodu a podle zájemců snad i postavit krytou jízdárnu pro ježdění i v těch dnech, které nám svým počasím moc přát nebudou :)

Něco z naší nabídky ● Objednat si zde můžete zboží všelijaké kvality od těch nejméně žádaných firem až po ty nejžádanější :) ● Sedla, uzdy, ohlávky, vodítka, deky všeho druhu a použití, krmiva, oblečení a výbavu pro jezdce, doplňková krmiva a pamlsky pro koně, kosmetiku pro koně atd...

Najdete zde zboží různé kvality, od různých firem a výrobců. Jsou to zástupci firem jako je KenTaur, A.Frinta, Norton, EquiThéme, Equis-Sports a mnohé další....

Sídlíme v malebné vesničce na hranicích s Rakouskem, Vratěnín. Celý náš objekt se nachází na konci vesničky …je nás vidět už ze silnice, která vede z obou stran ;) Určitě budeme moc rádi když nás právě VY navštívíte.. Těšíme se na Vás :)