Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav"— Transkript prezentace:

1 Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav
Registrační číslo: 85 Pedagogický vedoucí: Jan Weiser Seznam členů týmu: Markéta Dufková Jan Vodák Veronika Šilhartová Martin Khun Karolína Kolocová Název školy: Integrovaná střední škola Na Karmeli 206 Mladá Boleslav

2 Cíle našeho projektu Kriticky zhodnotit stávající úrovně marketingové komunikace školy zaměřené na propagaci školy. Navrhnout inovaci letáku, který propaguje naší školu na veřejnosti. Navrhnout potisk roll- screenu, který by v případě nákupu mohl sloužit jako součást výstavního stánku školy. Splnit ostatní úkoly podle zadání, zejména zpracování atraktivní Power- pointové prezentace školy.

3 Postup při řešení Při zpracování projektu jsme používali následující metody: kritická analýza současného stavu marketingové komunikace školy metodu benchmarkingu (srovnání se s ostatními školami) harmonogram práce nám měl pomoci vyrovnat se s nedostatkem času na splnění úkolu V teorii jsme hledali náměty, jak na to

4 Navrhované řešení Našim hlavním cílem bylo navrhnout něco praktického, všichni přece víme, že teorie je šedivá, zato praxe je strom zelený. Navržený plán marketingové komunikace je v naši škole nový, nabízí možnosti jeho dalšího užití vedením školy při získávání nových žáků. Při tom překračuje osvědčenou praxi „tak jako vždy, vloni, ...“ Návrh nové verze letáku a roll-upu má využít zejména tvůrčí potenciál našich spolužáků, kteří studují obor aranžér. Společným mottem obou návrhů je myšlenka „ někdy je méně,více“.

5 Výhody návrhu Větší možnost získání určitého % zájemců o studium na naší škole na víc . Zapojení studentů do propagace školy, při které by se mohli něco nového naučit a přitom pomoci škole, aby získala nové uchazeče. Snad lepší a poutavější provedení propagačních materiálů pro uchazeče.

6 Plán marketingové komunikace

7

8 Leták a roll up

9 Leták a roll up

10 Poznání, že myšlení bolí.
Co nám tato soutěž dala? Poznání, že myšlení bolí. Objev, že učebnice není dobrá jen k tomu, že je těžká do tašky a stojí spoustu peněz. Víc hlav, víc ví a dokáže. Když se věc povede, byť je to jen práce do školy, tak člověka na chvíli přepadne dobrý pocit. Byli jsme tu rádi.


Stáhnout ppt "Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav"

Podobné prezentace


Reklamy Google