Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM 2015 Výzvy Facility managera.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení jakosti, standardy
Advertisements

Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
Integrovaný systém řízení (ISŘ)
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
Procesy Informační proces
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
Zefektivňování, zvyšování výkonnosti a kvality
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Strategie podniku v globálním světě
Nabídka personálních služeb
Facility management ČSN EN
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
ITIL Information Technology Infrastructure Library.
Outsourcing a Facility Management
Aktuální rizika dobrovolnického programu v nemocnicích a význam metodických doporučení MUDr.Ivana Kořínková Garant a konzultant zdravotně sociálních dobrovolnických.
Personální práce ( kap. 14)
Lidé ve službách.
POZNATKY Z LOGISTICKÝCH AUDITŮ
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
ISSS 2007 Neimplementujte BI Hradec Králové, 2. dubna 2007 Ing. Václav Bahník.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Období snižování nákladů Důvody proč vzdělávat a jejich zřetelnost Hynek Rais Česká pojišťovna 22. července 2004.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Integrace logistických služeb
VAZBY MEZI ÚZEMNÍMI ENERGETICKÝMI KONCEPCEMI A UŽIVATELI ENERGIE.
KREATIVNĚ ORIENTOVANÁ PÉČE O KLÍČOVÉHO ZÁKAZNÍKA- NOVÁ FIREMNÍ STRATEGIE.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Balanced Scorecard (vyvážený soubor měřítek)
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Ztráty v podnicích Ztráty mohou dosáhnout objemu % z celkových tržeb Ztráty jsou příčinou, proč firma neobstojí v konkurenci Ztráty vyplývající.
Model strategie marketingového mixu
Moderní personalistika DS 2009/ Hlavní úkoly moderní personalistiky   Zařazení správného člověka na správné místo (a ve správný čas)
Vybrané manažerské metody: Balanced Scorecard, EFQM
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Přednáška Akce: Přednášející: Petra Fuchsíková | Produktová manažerka EPC/RFID | | a | Tomáš Filip | FAM specialista |
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Podstata podniku a podnikání. Znaky podnikání Zisk Riziko Kapitál Zhodnocování Zákazníci.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
Přednáška Akce: Přednášející: RNDr. Věra Palkovská | starostka | město Třinec| TFM Město Třinec a Facility Management.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Vzdělávání pracovníků KÚ a PO při zavádění SW podpory procesům FM
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Ekonomika malých a středních podniků
Transkript prezentace:

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Ing. Zdeněk Čežík | Konference IFMA CZ „Přidaná hodnota Facility managementu” , Praha

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Highlights  Typový přehled působnosti Facility managera  Procesní působnost Facility managera  Procesní řetězec FM  Osobnost Facility managera  Přidaná hodnota v integrované péči FM Z. Čežík | | Praha

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Z. Čežík | | Praha Typový přehled působnosti Facility managera Klíčové okruhy  Provoz budov, technologie, infrastruktura, venkovní plochy  Komplexní servis pro uživatele kancelářských a ostatních ploch  Nákup externích služeb  Správa majetku  Finanční toky

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Vstupy Fixní Energie Údržba Úklid Odpadové hospodářství Průběžné Opravy Rekonstrukce Modernizace Revize Mateřské Bezpečnost práce Ochrana živ. prostředí Ergonomie Event management Interní zákazník Externí zákazník Náklady, tržby Vliv na životní prostředí Výstupy Vnitřní zdroje FM Plánování a koordinace Provoz Logistika služeb Péče o majetek Finance Procesní působnost Facility managera Z. Čežík | | Praha

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Procesní řetězec Facility managementu Vnější Standardy FM a plánování Procesy ve firmě Zákaznické potřeby Zákonné předpisy Audity, revize Vnitřní Vývoj pracovního prostředí Nasazení informačních technologií Snižování energetické náročnosti Corporate identity Pokrytí kapacitních a kvalitativních potřeb Využití ploch Stabilita provozu Optimalizace nákladů a tržeb Zpětná zákaznická vazba Podíl na výsledcích firmy Příprava projektů a realizace Provoz, údržba, opravy Dodavatelsko odběratelské vztahy Financování, správa majetku Zdroje Měřítka Z. Čežík | | Praha Vyhodnocení zdrojů

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Motivace k podpoře zákazníka Schopnost naslouchat požadavkům Flexibilita, pružnost Ochota k nepřetržitým úlohám Schopnost práce pod tlakem Corporate Governance Dress code Pochopení významu podpůrných procesů Zvládnutí koordinace externích a interních aktivit Stanovení priorit požadavků Schopnost operativního rozhodování a tvůrčího plánování Zvládnutí hierarchické komunikace Schopnost dosažení win- win Znalost provozu budov Přehled o technologiích budov Znalost tématu pracovní prostředí Ekologie, hygiena, bezpečnost práce Zkušenosti s prací v heterogenním týmu Oborové právní a finanční znalosti Odborný potenciál Manažerské schopnosti Osobní vlastnosti Osobnost Facility managera Z. Čežík | | Praha

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Přidaná hodnota v integrované péči Facility managementu Centralizace podpůrných služeb Profesionalita podpůrných služeb Systémové propojení péče o budovy a majetek Vytvoření Bussines Unit ve firemním FM Transparentní procesy Zvýšení kvality služby Vyšší produktivita práce Transparentnost v hospodaření FM FACILITY MANAGEMENT Z. Čežík | | Praha

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Typologie vybavení budov a pracovišť Flexibilní pracovní prostředí orientované na konkrétní aktivity zákazníka Výběrové řízení na nákup služeb s parametrickým hodnocením poptávaných výkonů Zákaznický přehled o struktuře a nákladech využívaných služeb Zvýšení produktivity práce Optimalizace nákladů Podpora redukce nákladů

Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera v integrované správě budov a majetku pro přidanou hodnotu služeb Kontinuální vyhodnocování kvality služeb dodavatelů a vlastních výkonů Trvalý průzkum inovačního vývoje a trhu Systémové posilování odborné a nadodborné kompetence personálu Personální flexibilita a rotace Zvýšení kvality služby Nasazení optimální technologické podpory Zvýšení kvalifikovanosti Optimalizace mzdových nákladů Kreativní prostředí Kreativní produkt Kreativní cena