Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh komunitního plánu na rok
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Přinášíme světlo do života potřebným
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Osoby s handicapem Mgr. Terezie Pemová.
Zákon o sociálních službách
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
KOMUNITNÍ PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE MĚSTĚ PROSTĚJOVĚ
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Obecné cíle pro KPSS 1. Vytvoření objektivního a názorného informačního systému pro veřejnost 2. Zlepšení bytové politiky 3. Vznik asistenčních služeb.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Plánovaný rozvoj služeb
Psychopedie zabývá se klienty s mentální retardací, poruchami duševními (pervazivní vývojové poruchy, SPU a poruchy chování, schizofrenií, afektivními.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Veřejné projednání návrhu 2
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Studie zjišťující potřebnost denního stacionáře pro cílovou skupinu – lidé po ukončení povinné školní docházky s tělesným a kombinovaným postižením Zadavatel:
SLEZSKÁ DIAKONIE DOBROVOLNÍCTVÍ VE SLEZSKÉ DIAKONII.
2014.
Mgr. Vendula Baboučková. A – akce R – rehabilitace P – pomoc I – integrace D – dobrovolnost A – agapé (-láska pečující), křesťanská láska, sounáležitost,
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Plánování sociálních služeb metodou komunitního plánování Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Ministerstvem pro místní rozvoj.
Podpora procesu transformace pobytových sociálních služeb v MSK Úvodní konference k projektu Sanatoria Klimkovice.
Sociální politika 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
Sociální péče o OZP. Krom již zmíněné sociálně právní ochrany OZP spočívá hlavně v poskytnutí: A) sociálních služeb B) Sociálních dávek C) Kompenzačních.
Sociální rehabilitace. je soubor specifických činností směřující dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Sociální služby v ČR Mirka Wildmannová
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Čtyřlístek – centrum pro osoby se zdravotním postižením Ostrava je příspěvkovou organizací statutárního města Ostravy, zřízenou k Poskytujeme.
Diakonie Církve bratrské KONTAKT: Michaela Veselá Koněvova 151/24, Praha 3 – Žižkov tel.: ,
Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují.
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
Humanitární sdružení PERSPEKTIVA. Působnost organizace  HS Perspektiva poskytuje služby cílové skupině již 10 let  Sociální rehabilitaci od
Sociální prostředky rehabilitace zdravotně postižených JUDr. Pavel Ptáčník, MPSV.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Ostrava, * Koncepce podpory transformace pobytových sociálních služeb v jiné typy sociálních služeb poskytovaných v přirozené komunitě uživatele.
Zdravotně znevýhodnění jako cílová skupina sociálních služeb.
ČLOVĚK s mentálním postižením Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, o.s. Barbora Uhlířová.
Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Aktuálně vyhlášené a připravované výzvy operačních programů
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Analýza potřebnosti rozvoje sociálních služeb v Brně pro další osoby ohrožené sociálním vyloučením Dílčí odborná studie pro tvorbu 5. Komunitního plánu.
Pravidla řízení o stanovení a přiznání finanční podpory JMK pro rok 2018 OSV JMK.
Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory
Týdenní stacionáře.
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE
Konzultační proces k tématu „Nová „druhologie“ sociálních služeb a souvisejících konceptů změn“ Chotoviny, květen, 2014 Mgr. Jan Vrbický.
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Sociálně aktivizační služby
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
Projekt Evaluace sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Transkript prezentace:

Koordinační skupina OZP Vít Kaška

Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů a zdravotně i mentálně postižených Děčín Centrum pro dětský sluch Tamtam, o. p. s. Centrum sociálních služeb Děčín, p.o. Centrum pro zdravotně postižené Ústeckého kraje Cesta do světa - Slunečnice, o. s. Raná péče Diakonie Stodůlky Fokus Labe Jurta, o. p. s. Magistrát města Děčín, OSV NIPI ČR, o.s. Nedoslýchaví – Neslyšící, o. s. Slunečnice, o. s. Společnost Parkinson, o. s. Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v ČR, Děčín Středisko pro ranou péči Liberec, o. p. s. Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR, KO ÚK Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR, ZO Děčín Svaz tělesně postižených v ČR, o. s. Úřad práce České republiky, Děčín Valerie Machová – terénní a pobytová odlehčovací služba Aleš Černohous Ivana Rychnová

Udržení stávajících sociálních služeb Raná péče Domovy pro osoby se zdravotním postižením Chráněné bydlení Podpora samostatného bydlení Denní stacionáře Sociálně aktivizační služby Sociálně terapeutické dílny Sociální rehabilitace Pečovatelské a asistenční služby Odlehčovací služby Odborné sociální poradenství

Vznik nových sociálních služeb Vznik nových terapeutických dílen Vznik nového chráněného bydlení Rozvoj stávajících sociálních služeb Rozvoj chráněného bydlení pro OZP Podpora sociální rehabilitace Rozvoj sociálně terapeutických dílen

Podpora a rozvoj aktivit pro osoby se zdravotním postižením Zaměstnávání osob se zdravotním postižením Dobrovolnictví Volnočasové aktivity Bezbariérové město Půjčování kompenzačních pomůcek

Děkuji za pozornost