Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Neziskovky a spolupráce
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
Gymnázium U Balvanu Eliška Patrmanová, 3.A.
Spolek pro Trvalý Rozvoj a Okrašlování Městské části Praha 21, neboli.
Organizace ochrany přírody v ČR
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
Existují Květiny velmi jednoduché… … i složitějších tvarů.
MAS Krajina srdce …a péče o krajinu.  Fiche č. 3: Zlepšení estetického vzhledu obcí  Podpořeno 23 projektů v intravilánu obcí  Zaměření projektů: -
Manag em e n tový tábor 2011 u O ndratické pískovny – 14.8.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Proč se i já musím přičinit o to, aby Země vzkvétala?
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
EVVO aktuální informace z MŽP Opava, Krajská konference k EVVO 22. dubna 2010 Mgr. Miroslav Novák, MŽP.
Volnočasové projekty a EU financování
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Chaloupky o.p.s. Štoky,
Vzdělávací oblast – člověk a jeho svět Předmět – prvouka 3. roč.
PŘÍLEŽITOSTI V MEZINÁRODNÍM DOBROVOLNICTVÍ během ERD Eurocentrum Praha, Robin Ujfaluši, ředitel INEX-SDA.
Spolupráce, která přináší plody
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
MAS = místní akční skupina = organizace, která vnikla na místní úrovni, sdružuje místní obyvatele, zájmová sdružení, spolky, obce, podnikatele, zemědělce.
1 Neziskové organizace Neziskovky jsou nedělitelnou součástí občanské společnosti a jako takové mají nezastupitelnou roli v rozvoji demokracie a řešení.
Úvod do ekologie Zkus na kousek papíru napsat co si myslíš že znamenají tyto pojmy: 1.Ekologie 2.Environmentální výchova 3.Udržitelný rozvoj.
Cíle projektu a projektové aktivity Aktivity na národní úrovni  Podpora Národní pracovní skupiny v práci na  Národním akčním plánu ochrany práv dětí.
Návrh CHKO Český les Cílená stimulace hospodářského rozvoje území RNDr. Emil Chochole vedoucí Odboru regionálního rozvoje KÚPK Babylon,
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
Moldavsko. Základní informace Hl. město: Kišiněv Leží mezi Ukrajinou a Rumunskem. Počet obyvatel: Složení obyvatel: Moldavané, Rumuni, Ukrajinci,
S DRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV Nevládní a politická organizace s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR Vznik na počátku 2008.
„MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Celostátní síť pro venkov.  Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství r  Sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům venkovského.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí FAREMNÍ PLÁNOVÁNÍ plán péče o farmu Ing. Milan Kouřil DAPHNE ČR –
AGENTURA OCHRANY PŘÍRODY A KRAJINY ČESKÉ REPUBLIKY.
VII. Setkání koordinační skupiny , Hospodářská komora Mistelbach 2011: Společně na trhu práce Vysočina – Dolní Rakousko, reg. č. M00190.
Strategie rozvoje základního vzdělávání v oblasti ORP Ostrov vznikla v rámci projektu: „Podpora vzdělávání ve školách oblasti ORP Ostrov“ Jak na společné.
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Seminář Managementového centra. Program 17:30Otevření místnosti, přivítání 18:00Představení řečníků, program a úvod Mgr. Záboj Hrázský 18:15 Promítání.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Setkání se starosty obcí Mgr. Vlastimil Peřina
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Desatero problémů – „10P“
Prioritní osa 4 – Ochrana a péče o přírodu a krajinu
Tematická setkávání a práce v minitýmech
Ochrana, ohrožení, obnova mokřadů
Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů
Osobnostní rozvoj.
ÚLOHA STÁTU VE ZDRAVOTNÍ POLITICE
Litva, Kaunas Erasmus+ (JS 2016)
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
Marie Rottrová
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Ing. Dana Kucharčíková, Dis.
ORP a NNO Petr Holý.
NNO partner pro rozvoj kraje
Centrum kolegiální podpory CKP
Vážení a milí spoluobčané,
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Vzorový projekt pro gymnázia
Projekt „Klimatická zeleň“ pro obnovu krajiny
VODA PRO KAŽDÉHO, PRO ŽIVOU PŮDU A ZDRAVOU KRAJINU!
Transkript prezentace:

Sdružení Krajina ve spolupráci se ZOO Jihlava a Mokřady - ochrana a management srdečně zvou na Setkání organizací zapojujících se do péče o přírodu v sobotu 14. února 2015 od 10:00 hodin v prostorách centra PodpoVRCH v ZOO Jihlava Setkání se již stalo tradicí a jeho smyslem je podělit se o radosti i starosti, která nám naše činnost přináší a podpořit vzájemnou spolupráci. Na letošním setkání bychom chtěli probírat zejména následující témata: - jak probíhá organizace akcí pro veřejnost v rámci projektu Obyvatelé pro přírodu Vysočiny - co je nového v KOUSu (koordinační uskupení neziskovek v kraji Vysočina) v sekci ŽP - možnosti využívání zemědělských dotací pro péči o přírodně cenné lokality - spolupráce s GLS – podpora výsadby stromů - jak řešíte (řešíme) odklízení a likvidaci travní hmoty z lokalit - rozvoj neformální sítě neziskových organizací v ochraně přírody vzniklé v roce 2011 ( ) Budeme rádi, když přispějete k diskusi svými názory a zkušenostmi. Pokud jste v uplynulém roce pořádali nějakou zajímavou akci pro veřejnost, uvítáme i Vaši prezentaci na toto téma. V návratce prosím uveďte, zda chcete na setkání mít nějakou prezentaci.

foto: Mgr. Jaromír Maštera