Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/17.09404 Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/17.09404.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
Komplexní řešení metropolitních sítí
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Kontaktní a koordinační centra
Company LOGO Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby Integrovaný operační program 2007 – 2013 Ministerstvo vnitra České republiky.
Základní otázky rozvoje informatizace Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra – ředitelka sekce Jihlava,
Informační technologie pro české a slovenské zdravotnictví Integrační a komunikační centrum zdravotnických informací.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Organizační členění ÚO
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
Využití infrastruktury školské sítě pro internetizaci obcí Daniel Dočekal.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Zahájení úvodní slova představení projektu etapy projektu představení projektového týmu Národní digitální archiv.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Koncepce rozvoje eGovernmentu Strategický rámec Mgr. Bohdan Urban Chomutov,
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Kybernetická kriminalita
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
LEGISLATIVNÍ DROBEČKY …plus něco navíc
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu. Aktualizace dne:

Obsah prezentace Základní informace o projektu Důvody realizace Cíle projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Základní informace o projektu Celkové náklady na projekt: Kč Dotace z fondů EU IOP (85%) ,8 Kč Spolufinancování projektu (15%) ,2 Kč Zahájení projektu:1. července 2014 Realizace do: 30. listopadu 2015 Indikátor výstupu: 1 Území působnosti: celá ČR Identifikační číslo: CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je realizován z fondů EU z Integrovaného operačního programu (IOP), oblast podpory 1.1 – „Rozvoj informační společnosti ve veřejné správě“.

Důvody realizace S rostoucím počtem systémů je spojena potřeba zpracovávat stále větší množství dat, zvyšovat jejich kvalitu, kombinovat vytěžování informací nad různými informačními zdroji a zejména poskytovat informace všemi kanály včas a s přiměřenou dobou odezvy. Toto logicky vede k nárůstu objemu udržovaných a aktivně využívaných informací a rovněž k potřebě intenzivního řízení bezpečnosti dat spolu se zajištěním jejich integrity. Z hlediska bezpečnosti a důvěryhodnosti nebyly využívány v prostředí ICT PČR žádné specifické prostředky, kromě zabezpečení komunikací a mechanismů autentizace a autorizace uživatelů, což neposkytovalo plnohodnotnou strukturu auditních záznamů. Tento stav nebyl optimální. Nebylo k dispozici datové úložiště pro dlouhodobou archivaci, nebyl k dispozici systém pro sběr bezpečnostních incidentů a jejich korelaci.

Cíle projektu Cílem projektu bylo zvýšení zabezpečení dat Policie ČR na úroveň, která zamezí zneužití dat, výpadku komunikace, respektive nedostupnosti dat pro externí partnery. Realizací projektu dále došlo k celkovému zvýšení bezpečnosti informačních systémů. Dále byla vybudována datová úložiště určená k ukládání provozních informací a k dlouhodobé archivaci.

Klíčové aktivity Příprava projektu; zajištění řídící, kontrolní a administrativní činnosti napříč celým projektem; realizace veřejných zakázek, výběr dodavatelů a podpis smluv; dodání pořízeného vybavení a propagačních předmětů; uvedení pořízeného vybavení a moderních technologií do provozu.

Kontaktní údaje kpt. Ing. Robert Beneš manažer projektu Policejní prezidium České republiky Odbor informatiky a provozu IT tel.: plk. Mgr. Pavel Osvald ředitel projektu Policejní prezidium České republiky ředitel pro podporu výkonu služby tel.: