Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí"— Transkript prezentace:

1 Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR

2 Vznik projektu Příprava a spuštění, byl jedním ze závěrů 11. zasedání Poradního sboru pro situační prevenci kriminality (ze dne 21. dubna 2010). Záštitu nad tímto projektem přijal policejní prezident genmjr. Mgr. Oldřich Martinů a dne byl tento projekt vyhlášen Poprvé spojili partneři ze státního i nestátního sektoru k vytvoření tak velkého projektu. Mohu konstatovat, že se jedná o první preventivní projekt tak velkého rozsahu, ve kterém se spojili partneři ze státního i nestátního sektoru. Projekt bude realizován napříč celou Českou republikou a bude oslovovat motoristickou veřejnost v jednotlivých fázích po 12 měsíců. V rámci tvorby projektu byly stanoveny cíle, kterých chceme dosáhnout. Okomentovat jednotlivé cíle!

3 Cíle projektu upozornit na rizika odcizení a finanční ztráty vyplývající z nezabezpečení majetku proti krádežím. zvyšování zájmu motoristické veřejnosti o zabezpečení vozidel zvýšení povědomí občanů, motoristů o možnostech a způsobech zabezpečení motorových vozidel proti krádežím Poprvé spojili partneři ze státního i nestátního sektoru k vytvoření tak velkého projektu. Mohu konstatovat, že se jedná o první preventivní projekt tak velkého rozsahu, ve kterém se spojili partneři ze státního i nestátního sektoru. Projekt bude realizován napříč celou Českou republikou a bude oslovovat motoristickou veřejnost v jednotlivých fázích po 12 měsíců. V rámci tvorby projektu byly stanoveny cíle, kterých chceme dosáhnout. Okomentovat jednotlivé cíle!

4 Cíle projektu usnadnění výběru vhodného typu zabezpečení
podpora aktivit výrobců a dodavatelů zabezpečovacích systémů a prodejců vozidel, ve vztahu k prevenci krádeží vozidel snížení škod v důsledku krádeží vozidel

5 Hlavní partneři Ministerstvo vnitra České republiky
Policie České republiky Asociace technických a bezpečnostních služeb Grémium Alarm Česká asociace pojišťoven Obecní a městské policie

6 Fáze projektu Zahájení projektu „ ROK ZABEZPEČENÍ VOZIDEL“
Prezentační aktivity jednotlivých partnerů Další doprovodné akce a aktivity fáze Spočívala ve vyhlášení preventivního projektu „Rok zabezpečení vozidel“ a převzetí gesce Policií ČR za uvedený projekt. V první fázi bylo velmi důležité stanovit si cíle, kterých chceme svým projektem dosáhnout a rozsah aktivit v rámci projektu. Od byl spuštěn speciální WEB „ na kterém laická a odborná veřejnost nalezne spoustu zajímavých a užitečných informací týkajících se problematiky zabezpečení vozidel. Na těchto stránkách naleznete mimo jiné současné způsoby zabezpečení vozidel, preventivní rady a informace, rozhovory se zajímavými osobnostmi, statistické údaje. Webové stránky budou průběžně doplňovány a aktualizovány. V rámci projektu byla realizována trvalá, aktivní komunikace k problematice prevence krádeží vozidel na několika úrovních - společné akce účastníků /samostatné aktivity účastníků / samostatné akce členů AGA nebo ČAP, vždy s možností spolupráce se zástupci MV respektive útvarů PČR.

7 Děkuji za pozornost Rozloučení a poděkování partnerům.


Stáhnout ppt "Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí"

Podobné prezentace


Reklamy Google