Elektronický nástroj vortalGOV © All rights are reserved Ing. Lukáš Zazvonil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní elektronický nástroj (NEN)
Advertisements

Elektronická tržiště veřejné správy dle Usnesení Vlády ČR 343/2010
Kategorizace a standardizace komodit – ČÍSELNÍK NIPEZ
Změna legislativy při zadávaní veřejných zakázek
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY NOVELA ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Navrhované změny stav k Mgr. Mgr. Vlastimil Fidler.
Dopady novely ZVZ na transparentnost veřejných zakázek v ČR Mgr. Martin Kameník, Oživení, o. s. Praha, 1. září 2011.
Elektronické zadávání veřejných zakázek
Mgr. David Mlíčko odbor veřejného investování
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Nový systém elektronických nákupů z pohledu provozovatele E-tržiště
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Veřejný zadavatel a vnitřní předpisy aneb kontrola předcházejí kontrole ÚOHS Brno, 27. listopadu 2007 Mgr.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Konference INMED a 11. listopad Pardubice CEJIZA, s.r.o. – CEntrální JIhomoravský ZAdavatel.
Elektronické zadávání veřejných zakázek
Pravidla výběru dodavatelů při pořizování zboží a služeb z prostředků finanční podpory OP VK Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
Seminář pro žadatele k 18. a 19. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 9. –
Ing. Pavel Brož ředitel divize rozvojových projektů CS-PROJECT Aktuální projekty vlády ČR: Resortní systémy centralizovaného zadávaní.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Vodohospodářská infrastruktura a veřejné zakázky Vlastimil Fidler Ministerstvo pro místní rozvoj.
Seminář pro žadatele k 14. výzvě IROP „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání“ a 15. výzvě „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání pro sociálně vyloučené.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Veřejné zakázky Statistika Rok 2014 a vývoj ÚRS PRAHA, a.s. – inženýrská a poradenská organizace.
Administrace veřejných zakázek elektronicky.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Mgr. Jan Sixta Veřejné zakázky od 1.dubna 2012 zásadní změna k lepšímu?
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Seminář pro žadatele k 3. výzvě IROP „Regulační plány“ a k 9. výzvě IROP „Územní studie“ Zadávání a kontrola veřejných zakázek , Brno.
Elektronická tržiště - nový systém zadávání veřejných zakázek ISSS Hradec Králové 2012 Ing. Marek Grill Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
Seminář pro žadatele k 13.,14., a 15. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16. –
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci Podporujeme Vaši budoucnost Seminář pro příjemce ve výzvě č. 89 OP LZZ, Praha – Hotel.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
Seminář pro žadatele k 34. a 35. výzvě IROP „Sociální bydlení (pro SVL)" Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Společensky odpovědné zadávání veřejných zakázek Plzeň
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ (zvláštní část) Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Projekt „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Zadávání veřejných zakázek Ing. Jana Nedrdová Ústí nad Labem,
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Kategorizace a standardizace komodit – ČÍSELNÍK NIPEZ Mgr. Martin Grill Konference „e-government 20:10“, Mikulov, 5.
Analýza možností využití institutu centrálního zadavatele v rámci jednotlivých resortů Přednášející: Ing. Pavel Brož.
Národní infrastruktura pro elektronické zadávání veřejných zakázek NIPEZ ISSS Hradec Králové 2012 RNDr. Jiří Svoboda MMR ČR Odbor veřejného investování.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Zákon 179/2010 Sb., kterým se mění zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a některé další zákony Změny v oblasti uveřejňování.
Národní plán zavedení elektronického zadávání veřejných zakázek a Zpráva o plnění Národního plánu za rok 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj.
Seminář pro žadatele k 25. výzvě IROP „KNIHOVNY"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání veřejných zakázek
Seminář pro žadatele IROP
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Seminář pro žadatele k 21. výzvě IROP „MUZEA"
E-tržiště vortalGOV.cz
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Konference Praha 2014.
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ
JUDr. Ludvík Ševčík, ml. Brno, Kobližná 19
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

Elektronický nástroj vortalGOV © All rights are reserved Ing. Lukáš Zazvonil

Konsorcium ECONOMY a VORTAL © Vortal 2011 – All rights reserved Kdo provozuje vortalGOV CZ ? ECONOMY.CZ

e-tržiště v roce 2011:  GEM tržiště  cca 6000 transakcí, 250 aktivních zadavatelů  registrovaných dodavatelů  eProcurement  eAukce  Veřejná správa  Komerční sektor ECONOMY.CZ – e-tržiště AllyTrade

Vortal Connecting business – e-tržiště vortalGOV

E-tržiště vortalGOV v jedenácti krocích Informační bezpečnost ISO 27001

Nové povinnosti v elektronizaci VZ po novele ZVZ Povinnost profilu zadavatele Povinné komodity pro e-tržiště Povinné komodity – centrální zadávaní Podlimitní VZ Nadlimitní VZ

IEN (MMR) Nadlimitní VZ Vybrané podlimitní VZ Podlimitní VZ VZ malého rozsahu (povinné komodity) Metadata všech VZ (nově včetně výsledků) Věstník VZ (ISVZ) NEN (MMR) IEN Postaru, papírově Postaru, papírově IEN (MMR) Koncesované tržiště Profil zadavatele Profil zadavatele Resortní tržiště na výjimku vlády Struktura NIPEZ (MMR ČR)

Povinné typy zadávacích řízení v e-tržištích Služby a dodávkyStavební práce Pod koncesí MMR Kč Kč Ano Kč Ano Kč Ano volitelně Přímé zadání - výjimečný postup Využití e-aukce jako procesu k hodnocení nabídek Zadávací řízení na základě rámcové smlouvy s více uchazeči (minitendr) Zjednodušené podlimitní řízení (min.5 oslovených) Přímé zadání + výjimečný postup – Kč Otevřená výzva – Kč (min.5 oslovených) Uzavřená výzva – Kč (min.3 oslovených) Zadání VZMR formou e-aukce (min.3 oslovených v otevřené výzvě, min.5 osl.v uzavřené výzvě) Zadávací řízení na základě rámcové smlouvy s více uchazeči (minitendr) mimo režim ZVZ Kč (sektor) Kč (územ. samospr.) Kč (centrální st. spr.) Kč Ne Nadlimitní veřejná zakázka Podlimitní veřejná zakázka VZMR (§ 6 ZVZ) Podpora vortalGOV Ano

Povinné kategorie komodit

 Platforma je již nyní koncipována jako IEN !  přípravné procesy  všechny typy zadávacích řízení  post-procesy (smlouvy, e-fakturace)  Podpora pro centralizované zadávání  Zadávací řízení i e-aukce na stejné e-platformě !!!  Komplexní hodnotící modely  Možnost individuálních reportingových sestav vortalGOV – snadné rozšíření procesů

 Organizovaná práce s dodavateli a zadavateli  Helpdesk zadavatelům a dodavatelům – specializované call centra  Web-formulář    Skype : vortal.helpdesk  Definovány lhůty pro řešení incidentů  Individuální školení zadavatelů i dodavatelů  nad rámec koncesní povinnosti  Individuální pověřená osoba společnosti Vortal pro zadavatele – konzultant VZ vortalGOV – nadstandartní služby

 On-line kontextuální aplikační a metodická nápověda – Smarty  „wiki“ engine  help ke každému prvku  popis s doporučenými nejvhodnějšími následnými úkony.  On-line tréninkový nástroj  On-line verze školících materiálů  FAQ (ČKD )

Usnesení vlády o povinném používání e-tržišť © Vortal 2011 – All rights reserved Podpis koncesní smlouvy Do Provoz platformy Allytrade dle stávajících podmínek Od Start provozu Nového koncesního tržiště 1. Usnesení vlády č. 343/2010 ukládá od : Povinnost používat e-tržiště pro stanovené komodity; Zadávat veřejné zakázky ve stanovených zadávacích řízeních elektronicky. 2. Usnesení vlády 451/2010, 933/2010 a č. 222 o změně usnesení vlády č. 343 / Nově od (doporučení) od (povinnost) - Povinné pro: Všechny ústřední orgány státní správy (všechna ministerstva); Jejich podřízené organizace.

VortalGOV – koncesované e-tržiště s dlouholetou tradicí e- Zadání e- Nabídka Základní služby hradí MMR (dle realizovaných transakcí) Základní služby hradí MMR (dle realizovaných transakcí) Platba jen za aditivní služby

Nakupujte lépe, prodávejte více Ing. Lukáš Zazvonil 