Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Advertisements

Sportovní hra Michal Mašek 5.A Co to je?  Míč na fotbal Míč  Míč na rugby Míč  Míč na baseball Míč.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
Holandsko a jeho symboly.
Kdo to byl William Shakespeare
Práce v programu 3ds max DVD obaly.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Sčítálek.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Konverzace: Z čeho máte radost?. Kolja 3 Otázky a film.
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
Victor Hugo ( ).
Temelín. Dne osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
OSCAR WILDE.
Projektový den – „Den dětí“ Čtvrtek „Setkání s netradičními sporty“ ČERVINKA Vladimír 9.A KAŇKOVSKÝ David 8.A DANĚK Daniel 8.A KONVALINKA Dominik.
Příroda a já Otázky.
ARTEFILETIKA Prezentace artefiletiky – metodický list č. 5 Obraz mého jména Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö(str.1 – 7) Možnosti využití.
Od Lucie Zíbové z 9.A. Autorské právo Autorské právo je právo autora k dílu. Autorské právo vzniká hned po zveřejnění díla. Autorské právo se značí ©(C.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
ZDE KLIKNI. VŠICHNI ZNAJÍ TEN PŘÍBĚH CLICK HERE ZDE KLIKNI.
Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala.
South park: the stick of truth
Underworld Underworld,megafilm z roku 2003,je akční snímek založený na boji mezi Upíry a Lykany(vlkodlaky).I když je to již velmi obehrané téma,Underworld.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_05
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
Daniel Landa.
Gender Bender! Changing Gender of Nouns & Verbs In each of the following sentences, change all masculine animate nouns into their feminine counterparts,
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_04
Blasenspiel W-Fragen für Anfänger
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
PYRAMIDA Celá čísla.
Jonáš Biblické postavy. TVRDÁ HLAVA Jonáš, syn Amitajův, dostal slovo od Hospodina: "Vstaň a jdi do Ninive, toho velikého města, a kaž mu, neboť jejich.
Artefiletika Prezentace artefiletiky – metodický list č. 5 Obraz mého jména Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö Možnosti využití artefiletiky.
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Mistrovství v DrD 2015 GameCon, Pardubice B O Ž A K O Město hříchu Zpětná vazba (od hráčů a PJů, pro D20) Zpracoval: Guff.
Všichni jsme na cestě k výšinám. Ale někdy to nebývá lehké.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Spustit hru Jak hrát Poznej stát Hra s desetinnými čísly Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné.
Cestujeme vesmírem Hra pro skupiny. Každá skupina si hází kostkou a podle toho, kolik hodí, vybere si cestu k vesmírnému tělesu. Pokud správně odpoví na.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_11B_CJ8_14_LITERATURA.
Keltové Jolana Šádková. Obsah Keltové Oppidia Svátky Kde se nacházeli Keltové? Výlet na Zbraslavské oppidium Foto Konec!!!!!!!!
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Aktivity v lese.
MOJE HRA ZAHRAJ SI Klikni a zahájíš hru. Špatně zkus to znova : ( Neboj dokážeš to.
Divadlo By : Vanessa Thorne.
Evoluce PlayStationu.
Artefiletika Prezentace artefiletiky – metodický list č. 5 Obraz mého jména Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö Možnosti využití artefiletiky.
Carly Rae Jepsen.
Staré pověsti české Alois Jirásek
ŠERM By:Anna Zemanová.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Obrázek dostupný z: ZVÍŘATA Obrázek dostupný z:
Gender Bender! Changing Gender of Nouns & Verbs
The history of England
Pokus. konec.
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_12 Romantismus Rusko
Americká próza mezi válkami
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Transkript prezentace:

Tekken je bojová videohra kterou vydala společnost namco. V roce 1994 vyšel první díl na Playstation, poté vyšel i druhý díl (Tekken 2) a třetí (Tekken 3). Hra je o tom, že si vyberete hráče který se účastnil turnaje „King Of Iron Fist Tournament“ ve kterém uvidíte i příběh hráče. Vyšlo 8 dílů – Tekken, Tekken 2, Tekken 3, Tekken Tag Tournament (tady si vyberete dva hráče), Tekken 4, Tekken 5, Tekken 6 a Tekken Tag Tournament 2.

Společnost CAPCOM vydala hru Street Fighter X Tekken, ve které se bojuje ve stylu Street Fightera, a jsou tam i hráči z Tekkena.

Mezi nejznámější postavy Tekkena patří; Heihachi Mishima, Kazuya Mishima a Jin Kazama.

Mezi postavy Tekkena patří i zvířata, např. Kuma a Panda.

Všech osmi dílů Tekkena se zúčastnily jen 4 postavy – Heihachi Mishima, Paul Phoenix, Nina Williams a Yoshimitsu.

Dokonce vyšly i dva filmy – Tekken: The Motion Picture a Tekken: Blood Vengeance.

Tohle je konec, doufám že se vám článek líbil a že si někdy Tekkena zahrajete. David Minařík