FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Advertisements

Jak na to, aniž bychom se zničili
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
SOFTWARE operační systémy
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
IES – jak na to *** Základní ovládání U stránek s nadpisy různé úrovně se automaticky vytváří obsah Toto je klíčové tlačítko. Klepněte a můžete ihned.
Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2012/2013.
Jmenuji se Michaela Petrová
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
Workshop - internetové poradenství. Vzdělávání v oblasti IP Nová oblast Nová oblast  Pro nás  Obecně Do současné doby se kurzům IP věnovaly zejména.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech spolumajitelů firmy/nápadu
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Technologie.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
počítačová BEZPEČNOST
Přístupnost v praxi aneb jaký smysl mají testy, provedené handicapovanými uživateli Mgr. Radek Pavlíček, RNDr. Hana Bubeníčková, duben 2007.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Vítám Vás na soukromé televizní stanici,která právě začíná.
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
8. ročník PRÁCE S INTERNETEM. Všechny www stránky jsou napsány kódem HTML – HyperText Markup Language. Prohlížeč tento kód přeloží a výsledek zobrazí.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.
Volný čas Volný čas a jeho využití a jeho využitíOB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U
Uvadající význam značek David Antoš, Lupa.cz. Kdo jsem? David Antoš Jabber:
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
INTERNET Pro 5. ročník.
Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině
Zaměstnání členů rodiny
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
Média - jak s nimi a jak na ně?
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Co bychom měli také o internetu vědět
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
5 tipů pro zjednodušení práce
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Návod pro uživatele.
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Elektronická pošta.
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Návod pro uživatele.
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

FunWorld Váš svět zábavy

Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji. A to se týká dokonce i zábavy. Proto mě napadlo zkusit to všechno ještě zjednodušit.

Co to vlastně je? Projekt FunWorld by měl sloužit jako stránka sdružující různé druhy zábavy. Vše na jednom místě.

Co to teda znamená a jak to funguje? Dnes už existují různé odborné stránky na vše. Jsou stránky které vám sdělí který produkt je v kurzu. Další vám na něj poskytne recenzi. Další poskytne srovnání. A ta poslední poradí kde produkt koupit. FunWorld všechny tyto kroky sjednotí do jednoho.

Jaká témata tedy zahrnuje? 1-Filmy 2-Seriály 3-Hry 4-Zahrada 5-Hobby 6-Články 7-FunWorld Club

Orientace na stránce Orientace je velice jednoduchá. Každá kategorie má vlastní sekci. Do této sekce se dostanete kliknutím na barevně odlišenou záložku s popisem na horní části stránky.

Kategorie - Filmy Filmy ke stažení Recenze, hodnocení a doporučení filmů v kinech.

Fungování kategorie -Filmy V této kategorii najdete vždy 5 filmů od každé kategorie Novinky, Akční, Komedie, Fantasy, XXX, atd. Těchto 5 filmů se bude každých 7 nebo 14 dní měnit. Dále se také budou konat festivaly pro určené filmové série, herce atd. Předpokládaný zdroj Ulož.to

- Seriály Seriály V této kategorii budou návštěvníkům nabídnuty seriály všeho druhu. Formou hypertextových odkazů. V této formě seriály nezaberou žádné místo ale budou návštěvníkům nadosah.

-Hry V této kategorii najdete- Které hry se momentálně hrají. Které jsou očekávány. Kdy vyjdou kolik budou stát, kde je nejlépe koupit. Najdete zde také Youtube kanál. Uvidíte Let's play videa a návody.

-Zahrada Pěstování Pálivé Papričky Jak pěstovat? Různé druhy, barvy, původ. Jak zpracovat? Předpokládaný partner : semínka-chilli.cz

-Zahrada Pěstování Konopí Jak pěstovat? Různé druhy, barvy, původ. Jak zpracovat? Výroba masti, tinktury, čaje atd.

-Hobby Návody na výrobu, úpravu a zpracování čehokoliv, pouze za použití běžného nářadí. Nářadí Kostýmy Modely atd.

-Články Na naší stránce také naleznete velké množství článků jak z produkce naší tak i dalších zajímavých stránek.

-FunWorld Club Funkce komunitní služby. Pro členy a návštěvníky FunWorld. Služba umožňující soukromou komunikaci mezi členy clubu. Jako člena clubu vás také budeme formou u informovat o tom co nového bylo na web přidáno.

Co dalšího Club nabízí? Co třeba FunWorld Game Tým Jak na to ? Hrajete nějakou multiplayerovou hru a už ji nechcete hrát samy? Dejte nám vědět a my se k vám možná přidáme.

A co když už svůj tým mám? Už máte tým ale pořád máte nějaké volné místo. Dejte nám vědět a možná někdo z nás bude mít zájem se k vám přidat.

Co musím udělat pro členství? Vyplnit jednoduchý formulář Potřebujeme: Jméno Kontakt – nejlépe který aktivně navštěvujete A něco o vás – proč chcete být členem klubu

Chcete nám pomoct? Možností jak nám pomoct je dost. Např. Pomoc finanční Osobní dar – Pokud by jste nás chtěly podpořit tato volba je pro jednotlivce nejlepší. Doporučte nás pro reklamu- Znáte někoho kdo by u nás mohl mít reklamu, doporučte nás.

Přiložte ruku k dílu Chcete se podílet na FunWorld Můžete nám pomoct jako : IT Programátor Redaktor (psaní článků) Propagátor ( rozšiřování povědomí o naší stránce ) A další užitečné funkce

Pravidla a Ochrana V této kategorii se dozvíte že : Veškeré zde umístěné soubory jsou určeny pouze k (jednorázovému) osobnímu použití návštěvníku stránky FunWorld. Nejsme tedy zodpovědní za jakékoliv zneužití, další šíření nebo opětovné použití. Články zde umístěné jsou chápány jako majetek stránky. Pro manipulaci s nimi a jejich další šíření prosím kontaktujte majitele stránky FunWorld. Pokud tak neučiníte a neuvedete alespoň zdroj z kterého článek nebo jiný material pochází, bude vaše jednání chápáno jako krádež a budou z toho vyvedeny odpovídající důsledky. Články a návody zde umístěné mají pouze teoretickou a naučnou povahu. Jejich případná realizace spadá pod vaši zodpovědnost. Pokud je některá oblast stránky podmíněna věkovou hranicí, jste jakožto návštěvníci povinní tuto hranici respektovat. Pokud tak neučiníte a vaše jednání bude odhaleno budou proti němu podniknuty nezbytné kroky. Pokud porušíte některé z těchto pravidel neúmyslně nebude to mít žádný vliv na následky které budou z vašeho jednání vyvozovány. Jelikož každý návštěvník má povinnost si tyto pravidla přečíst.