Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Navštivte hlavní město České republiky
Poznávací zájezd A n g l i e s cestovní kanceláří.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
Výuka anglického jazyka
10 nej z královské Anglie den Londýn.
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Markéta Horáková Kvinta B
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Červen  Odpolední odjezd z Brna  Směřujeme do severní Francie – Omaha Beach (místo vylodění spojenců za 2.světové války)  Odpoledne nalodění.
Školní výlet Praha Ukážeme si, co všechno jsme v Praze viděli :)
Josef Chrpa student sekundy
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Mýma o č ima PAVEL DVOŘÁK student tercie Anglie 2006 / zájezd.
Nevědělová Kateřina Valová Veronika tercie 2009/10.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Lucemburk.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
Anglie 2007 Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Vypracoval-Vojtěch Lépeš Škola- I.zš Zruč nad Sázavou 8.B.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
ANGLIE
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
LONDÝN.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Cestovní ruch Velké Británie a Irska
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Londýn Vypracoval: Jakub Krišpín
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_Anglický jazyk TÉMA: London ČÍSLO PROJEKTU:
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
Velká Británie.
UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU
Vaňková tereza – cz01-ka Birmingham Vaňková tereza – cz01-ka
Birmingham 16. dubna 2016 – 14. května CZ01-KA
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Londýn.
Spojené království Lukáš Vicherek.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
Praxe Rotenburg 2013.
Dublin, Irsko – CZ01-KA Dagmar Tyščenková.
LONDON P L A F A C M E O S U S.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
ANGLIE Aneta Babáková, 4.A.
Transkript prezentace:

Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy

Nejoblíbenější školní aktivita Na Střední škole diplomacie a veřejné správy se podniká a koná spoustu aktivit a akcí. Vybrala jsem si pro svou prezentaci tu, která se mi líbila a ovlivnila můj život. Touto aktivitou je …. JAZYKOVÝ POBYT V ANGLII 2010

Jazykový pobyt v Anglii 2010 Střední škola diplomacie vyslala do anglického ráje studenty prvních ročníků a profesory v krásném slunečném počasí a to Pobyt byl na 6 dní a doprava byla zajištěna formou pohodlného autobusu od Student Agency

Jazykový pobyt v Anglii 2010 Studenti se rozdělili do skupin po 3-5. Každá skupina byla následně ubytována v běžné anglické rodině, aby studenti poznali každodenní britský život na vlastní kůži V rodinách měli zajištěni stravu v podobě snídaně, svačiny na celý den a večeře, nocleh a celkový pocit domova ( konverzace navzájem, vyprávění zážitku ze dne, seznamování ostatních členů rodiny apod.) Program byl velice pestrý a všichni, jak studenti, tak profesoři, si to náležitě užili

Navštívená místa a kulturní památky

Mezi hlavní místo našeho zájmu patřilo hlavní město Anglie, a to Londýn. V Londýně jsme navštívili, spatřili a patřičně zdokumentovali na památku tyto místa : Big Ben a budova Parlamentu Buckinghamský palác Národní galerie Tower Bridge a Tower Katedrálu sv. Pavla Národní muzeum Muzeum voskových figurín Madame Tussauds Apod. Ovšem nesmíme pozapomenout na to, že jsme měli jedinečnou možnost se podívat do univerzitního města Oxford. V Oxfordu jsme navštívili : Staré zachovalé budovy univerzity Jídelnu (ve které se mimo jiné natáčel i film Harry Potter) Zahrady a hřiště univerzity Celkové historické centrum Oxfordu apod.

Vzpomínkové fotografie

Jazykový pobyt byl pro všechny studenty velikým přínosem jak z pohledu zlepšení se v anglickém jazyce, tak získání nových nezapomenutelných zážitků