„Naším posláním je být silou konající dobro po celém světě tím, že dáme lidem příležitost zlepšit jejich život pomocí rentabilních obchodních možností,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poslání Nu Skin® „Naším posláním je být sílou konající dobro po celém světě, dávajíce lidem příležitost ke zlepšení svých životů pomocí rentabilních obchodních.
Advertisements

“Naším posláním je být silou konající dobrou po celém světě dávajíce lidem příležitost ke zlepšení svých životů pomocí rentabilních obchodních možností,
ZDROJE FINANCOVÁNÍ MAJETKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu
Jak by měla společnost, politici a plátci zdravotní péče přistupovat k civilizačním chorobám 21. století.
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
ERIK Einsteini. ERIK Je mi 28 let. Jsem svobodný a bezdětný. Jmenuji se.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Název školy: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Autor: Mgr. Alena Černá Název: VY_32_INOVACE_Z_07_Český průmysl Číslo.
Projekt „MAS jako nástroj spolupráce pro efektivní chod úřadů“. Prezentace ke konání 2. kulatého stolu dne v Medlově.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Lidská společnost digitálního věku
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Moje představa o koordinované rehabilitaci Bc. Václav KRÁSA Předseda NRZP ČR.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Představení výzkumného projektu Lenka Hloušková Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta MU Brno.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
UDRŽITELNÝ ROZVOJ JAKO PRINCIP POLITICKÉHO ROZHODOVÁNÍ.
Sociální zabezpečení Sociální služby Mirka Wildmannová Katedra veřejné ekonomie Ekonomicko-správní fakulta MU BRNO.
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
2 Marketingové koncepce
Obchod, trh Základy hospodaření.
Č í n a Velmoc 22. století. Č í n a Velmoc 22. století.
Základní škola a mateřská škola Bukovec
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Zaměřeno na malé a střední podnikání aneb společenská odpovědnost firem v olomouckém kraji Martin Fink Brno,
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Návrhy opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života
Digitální učební materiál
Podpora v nezaměstnanosti
Místní rozpočtové jednotky
Členská schůze MAS Nepomuk,
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
31 Základní typy zdravotnických systémů
Základní informace o poskytovateli
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
FINANČNÍ GRAMOTNOST Hospodaření domácnosti.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Právo sociálního zabezpečení
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Právo sociálního zabezpečení
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Základy pracovního práva a sociálního zabezpečení v ES
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Název projektu: Moderní škola
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
SOS-Kinder- und Jugendhilfen
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Digitální gramotnost Informatické myšlení
Dárcovství 2018 Závěrečná zpráva z výzkumu
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Právo sociálního zabezpečení
Aktivní politika zaměstnanosti Společensky účelné pracovní místo
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Diferencované stravování
Život bez střeva , Praha.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

„Naším posláním je být silou konající dobro po celém světě tím, že dáme lidem příležitost zlepšit jejich život pomocí rentabilních obchodních možností, inovativních produktů a obohacující a povznášející kultury.” Iniciativa Nourish the Children ® (NTC) spojuje společnost Nu Skin ® s naší rozsáhlou celosvětovou silou Distributorů, aby pomohla nakrmit hladové děti po celém světě. POSLÁNÍ NU SKIN ®

JEDINEČNÝ KONCEPT NA ZÁCHRANU DĚTÍ Společnost Nu Skin založila iniciativu Nourish the Children v roce 2002, jako způsob jak pomoci ve snaze řešit celosvětový problém epidemie hladu. NTC je humanitární iniciativa společnosti Nu Skin Enterprises a obchodních sdružení, které spolupracují s vybranými veřejnými charitami. NTC sama o sobě není charitou. Inovativní koncept: NTC prodává vysoce výživné jídlo - VitaMeal - a posléze veškeré nákupy daruje třetí straně - neziskovým organizacím specializujícím se na distribuci jídla lidem trpícím podvýživou a hladomorem.

Uznání po celém světě Společnost Nu Skin ® získala uznání za svou jedinečnou Iniciativu Nourish the Children ® v roce 2007, kdy jí bylo uděleno Americké podnikatelské ocenění za: Nejlepší program firemní sociální zodpovědnosti Americká podnikatelská ocenění, tzv. Stevies, se udělují společnostem všech typů a velikostí a lidem, které je vedou. Ocenění také uznává pozoruhodné výkony v práci po celém světě.

PROČ TO DĚLÁME? Každých 6 vteřin umírá na podvýživu jedno dítě. Dohromady to představuje dětí každý rok. Společnost Nu Skin Enterprises nabízí distributorům a zákazníkům příležitost opravdu změnit životy trpících dětí.

PROKAŽTE ROZDÍL Pomocí VitaMeal, můžete přerušit cyklus chudoby a zachránit miliony dětí před podvýživou.

Nedostatek vitamínů Infekce a Průjem > Neschopnost přijímat živiny Neschopnost učit se nebo pracovat Chudoba a negramotnost Nedostatek výživného jídla Rostoucí Podvýživa CYKLUS CHUDOBY

VitaMeal - VÍC NEŽ JEN POUHÉ JÍDLO VitaMeal byl vyvinut vědci společnosti Pharmanex® a odborníky na dětskou podvýživu ve třetím světě speciálně pro podvyživené děti. Poskytuje optimální dávku kalorií, bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálů, kterou podvyživené děti potřebují proto, aby mohly růst a maximálně rozvíjet své schopnosti VitaMeal is je distribuován prostřednictvím uznávaných charitativních organizací, které mají infrastrukturu potřebnou k efektivní realizaci dodávek.

VitaMeal 25 vitamínů a živin Zdravá mysl a tělo Vzdělání prostřednictvím školního stravování Pracovní Příležitosti Útěk z chudoby VitaMeal – PŘERUŠENÍ CYKLU CHUDOBY

ŠKOLNÍ STRAVOVACÍ PROGRAMY Školní stravování využívá dárcovství VitaMeal: děti docházejí do škol za teplou stravou výživa pro mysl i tělo vysoký nárůst počtu dívek schopných docházet do školy. Síla vzdělávání dívek: vzdělané dívky méně často rodí v době dospívání vzdělané matky vzdělávají své děti vzdělané matky jsou schopné přerušit cyklus negramotnosti a chudoby vzdělané matky mohou zachránit společnost.

AKTIVNÍ PARTNER – FEED THE CHILDREN ® Hlavní celosvětový partner NTC Mezinárodní, nezisková, nekonfesijní křesťanská organizace poskytující pomoc lidem v nouzi Třetí největší mezinárodní charita ve Spojených státech Odhodláni každoročně distribuovat miliony kilogramů jídla rodinám ve více než 60 zemích.

Distributoři/ Zákazníci kupují a darují Charitativní organizace zajišťují dopravu a distribuci Jídlo věnované potřebných dětem Nu Skin produkuje VitaMeal v Malawi, Číně a USA. NTC je mostem spojujícím dary a charitativní organizace. NOURISH THE CHILDREN: JAK TO FUNGUJE

V ČEM JE NTC JINÁ NTC se od organizací mezinárodní pomoci liší následujícími způsoby: –NTC není charita. Je to zisková humanitární iniciativa řízená ziskovou společností Nu Skin Enterprises. –Přispěvatelé darují potravinový produkt, ne peníze Potřebným se dostane celý dar. –Spolupracujeme s uznávanými organizacemi mezinárodní pomoci. –Přispěvatelé jsou za svůj humanitární dar finančně odměněni. –VitaMeal se vyrábí v Malawi a v Číně, tím podporuje růst místního hospodářství. –Poskytujeme podrobné informace, obrazovou dokumentaci, zprávy a videa z projektů na různých místech.

Z 13,9 milionů obyvatel Malawi jsou 2 miliony sirotků. Průměrná délka života je 44 let 30 % zemře ještě před pátým rokem života. A to kvůli: –Podvýživě –AIDS 90 % populace žije na venkově. MALAWI – VŘELÉ SRDCE AFRIKY

VÍCE NEŽ JEN JÍDLO... Nejde jen o rozdávání jídla, ale i o pomoc Malawijcům vytvořit pro sebe a svou rodinu lepší budoucnost prostřednictvím programů rozvoje zemědělství. Od roku 2004 spolupracují NTC a Malawi Project na dlouhodobé pomoci prostřednictvím rozvojových projektů částečně financovaných společností Nu Skin ®. Evropa směřuje své snahy a zdroje do jedné destinace: Malawi.

VÝROBNÍ ZÁVOD VITAMEAL V MALAWI Společnost Nu Skin ® poskytla polovinu finančních prostředků pro stavbu výrobního závodu na VitaMeal v malawijském Lilongwe. Druhá polovina finančních prostředků byla poskytnuta ve formě půjčky Napoleonu Dzombemu, správci závodu. Vědci společnosti Pharmanex ® přizpůsobili složení VitaMeal tak, aby vyhovovalo tradiční malawijské stravě a dostupným místním plodinám. Proškolili také lidi, kteří v závodě pracují. Závod patří obyvatelům Malawi a poskytuje jim nepřetržitou hodnotu. Otevřen byl v roce 2004.

SPOLUPRACOVNÍCI V MALAWI Malawi Project Americká charitativní organizace, která obyvatelům Malawi poskytuje potravinovou pomoc, zdravotní péči, vzdělávací programy a programy pro rozvoj zemědělství. Lidé z Malawi. Napoleon Dzombe Rodilý Malawijec, který svůj domov opustil jako mladík s pouhými 3 dolary v kapse a s radou svého otce, aby pomáhal svým lidem. Stal se z něj úspěšný podnikatel a začal poskytovat potravu potřebným lidem. Nyní pracuje pro Malawi Project, stará se o závod na VitaMeal a dohlíží na distribuci balení VitaMeal tisícům podvyživených dětí.

ÚŽASNÉ VÝSLEDKY Závod na VitaMeal vyrábí víc než jídel měsíčně, čímž poskytuje životně důležitou výživu Malawijským sirotkům. Místní výroba vytváří pracovní místa pro přibližně 400 lidí. Místní zemědělci mají odbyt pro svou produkci. Poskytování VitaMeal školám láká do škol ty děti, které by jinak musely pracovat, aby uživily svou rodinu. Místní výroba znamená minimální náklady na dopravu, čímž uvolňuje další finanční prostředky na jiné humanitární účely.

DISTRIBUCE VitaMeal Distribuce se děje prostřednictvím sirotčinců, dětských center, nemocnic, škol... Přímá distribuce do vesnic –ve většině případů zůstávají sirotci u své rodiny na vesnici –jednou měsíčně se VitaMeal distribuuje za pomoci náčelníků místních vesnic –každé potřebné dítě obdrží kupón, který může vyměnit za jedno balení VitaMeal, které jim po dobu jednoho měsíce poskytne teplé jídlo každý den.

JAK SE MŮŽETE ZŮČASTNIT Kupte balení VitaMeal: –1 darované balení = 30 jídel –2 darovaná balení = 60 jídel –5 darovaných balení = 150 jídel Dárcovství prostřednictvím programu ADR: –dlouhodobá pomoc – jediný způsob, jak dětem pomoct –získáte produktové body – na produkty Nu Skin® zdarma –kvalifikujte se na Velvyslance NTC

NU SKIN ® NAVÝŠÍ VAŠE DARY Doplňkový program: –Pokud zakoupíte 5 balení VitaMeal, Nu Skin Enterprises k němu přidá šesté balení. –Za každých osm balení VitaMeal zakoupených kdekoli na světě daruje Nu Skin Enterprises další balení pro záchranu dalšího potřebného dítěte.

ZMĚŇTE BUDOUCNOST MALAWIJSKÝCH ZEMEDĚLCŮ Příspěvek nadaci Nu Skin Force For Good Foundation ® na podporu Školy zemědělství pro nezávislost rodin (SAFI) –dar 0,25 USD z každého balení VitaMeal –školící zemědělský program –farmy se učí samostatnosti a nezávislosti

DISTRIBUTOŘI NU SKIN ® DĚLAJÍ ROZDÍL K dnešnímu dni rodina Nu Skin nakoupila a darovala více než 450 milionů porcí jídla podvyživeným dětem.

REGION EMEA DĚLÁ ROZDÍL Evropa směřuje své snahy a zdroje do jedné destinace: do Malawi v Africe K dnešnímu dni bylo distributory, zákazníky a zaměstnanci regionu EMEA darováno více než 38,5 milionů porcí jídla. V roce 2015 darovali přispěvatelé v rámci regionu EMEA 5,8 milionů teplých porcí jídla více než Malawijských dětí každý den. *EMEA: Region Evropa, Střední Východ a Afrika.

ZEMĚ VYUŽÍVAJÍ VÝHOD VitaMeal

„NTC může být jen 5% toho, co děláme, ale je to 95 % toho, kdo jsme“. Blake Roney Předseda představenstva, Nu Skin Enterprises