Průvodce pro dealery. Proč Robot Cook? Gastronomický trend tohoto typu stroje PŘÍBĚH.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento projekt je spolufinancován z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Popularizace technických oborů a řemesel prostřednictvím interaktivní výuky žáků OP vzdělávání.
Advertisements

Představení společnosti Tomáš Vodenka – People manager ARTIN.
Agenturní zaměstnávání: shrnutí výsledků šetření agentury Sanep Pavel Janíčko ČMKOS.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrická kamna 2.
Situace na trhu zemědělcům a potravinářům mnoho příležitostí nenabízí Ing. Miroslav Toman, CSc. prezident Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR.
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_NAPOJOVA_GASTRONOMIE_KVALIFIKACE_SOMMELIERA_SNOUBENÍ_VÍ NA_S_POKRMY_PREZENTACE_ 14.
Konstrukce CNC strojů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 18 AnotaceSeznámení.
Flash Robot společnosti Negri Bossi. Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 2. část.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_578_ Masná výroba Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
VY_52_INOVACE_02_Práce, výkon, energie Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Bc. Alena Machová.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Využití ovoce v kuchyni
Rádce ŠJ 3 propojuje ND a SK v jeden celek
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník - hotelnictví
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Zařízení k uchování hotových pokrmů během výdeje
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Vedlejší jatečné produkty
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Mgr. et Mgr. Pavel Římovský, Bc. Yvona Záhorovská
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Stroje a zařízení – části a mechanismy strojů
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Určení měrných skupenských tepel vody
Sušení vlasů – vliv teplého vzduchu na vlasy
Kuchyňské stroje na mechanické zpracování surovin
Základní formy prodeje
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vytápění Tepelné ztráty
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Požadavky na okna
BISSELL Flash Heater Technologie = průtokový ohřev páry
VY_32_INOVACE_10_4_07.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
Zadělávání jde o tepelnou úpravu vařením, kdy vaříme všechny suroviny najednou (maso, zelenina, houby) nakrájené na kostky podle druhu pokrmu zahušťujeme.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ESZS Přednáška č.4 Tepelný výpočet RC oběhu
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Kypřící prostředky P. Pechová, 2012.
Sada 3 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
7. Druhy čar, měřítka zobrazení, písmo Technická dokumentace
Soustružení Definice soustružení Schéma soustružení
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
Důlní elektrické přístroje
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Šíření vodní páry v dvouplášťových konstrukcích.
Výrobní středisko a jeho vybavení
Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
CVST GP382DMS-S Vrchem plněná automatická pračka Grand Ó Vita Smart
WDXOA4 465AHC/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou Dynamic Next SLIM Technologie One Touch, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, dotykový displej,
CBWM 712D-S Vestavná automatická pračka
GVSW45 485TWHC-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM GrandÓ Vita Smart Technologie Mix Power System+, Smart Touch, Parní program, dotykový.
GVSW 485D-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou GrandÓ Vita Smart Technologie Smart Touch, Parní program, Woolmark Apparel Care, digitální displej,
CSS4 1372D3/1-S Předem plněná automatická pračka Slim Smart
Transkript prezentace:

Průvodce pro dealery

Proč Robot Cook? Gastronomický trend tohoto typu stroje PŘÍBĚH

Proč Robot Cook? Proč šéfkuchaři kupují kuchyňské roboty? Kuchyňský asistent Teplá příprava (omáčky, pyré, polévky...) Výborný mixer pro předpřípravu PŘÍBĚH

Proč Robot Cook? Robot-Coupe se rozhodl reagovat na trh profesionálním a spolehlivým strojem vysoké kvality PŘÍBĚH

PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU

●Až do 140 °C ●S přesností +- 1 °C ●Velmi rychlý ohřev Funkce vaření

●Tvar mísy ●Systém se spodním nožem Funkce kutru SEKÁNÍ MLETÍ MÍCHÁN Í HNĚTENÍ

●4500 ot./min. ●Stírací rameno Funkce míchání TVORBA EMULZÍ MÍCHÁNÍ

K jakému použití?

KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM

K jakému použití? Robot Cook zpracovává syrové, vařené, sušené nebo tekuté suroviny KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM HORKÉ STUDENÉ

K jakému použití? KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM HORKÉ Bearnéská omáčka Bešamelová omáčka Holandská omáčka Hráškové pyré Celerové pyré Rizoto Polenta Brokolicová polévka Dýňový krém Lilkový kaviár

K jakému použití? HORKÉ KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM Odpalované těsto Ganache Vaječný krém Meruňkový coulis Marmelády Malinový coulis Crème pâtissière Bavorský krém Sabayon Čokoládový fondán

Mangový sorbet Sorbet Guacamole Sekání masa Majonéza Syrové mrkve Tatarský biftek z lososa Petržel Tapenada Pesto K jakému použití? KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM PODMÍN KY

Perfektní zástupce šéfkuchaře

 Optimalizuje dobu přípravy pokrmů  Umožňuje šéfkuchařům se soustředit na jiné úkoly

Perfektní zástupce šéfkuchaře  Spolehlivě zvládne i ty nejsložitější recepty  Zaručuje perfektní výsledek

Perfektní zástupce šéfkuchaře  Snadné používání: 3 tlačítka nastavení  Snadné opakování již provedeného receptu

Technologie a inovace

Co je Robot Cook? Velká kapacita mísy kutru: Objem nádoby 3,7 l – Objem pro tekutý obsah 2,5 l Systém se spodním nožem (jemně vroubkovaný) za účelem perfektního zpracování velkého i malého množství Vodotěsné víko se zabudovaným bezpečnostním systémem Stírací rameno: vždy homogenní struktura KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM +++

Co je Robot Cook? Elektronický panel umožňuje volbu: Teplota / Rychlost / Čas KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM

VÝKON

Funkce ohřevu s teplotou až do 140 °C  Nízký tepelný výkon  Vysoký tepelný výkon Přesnost 1 °C TEPLOTA VÝKON

 Nastavitelná rychlost od 100 do 3500 ot./min. VÝKON 5 RYCHLOSTÍ

 Funkce míchání « R-Mix » od -100 do -500 ot./min. VÝKON 5 RYCHLOSTÍ

 Přerušované rychlosti: nůž se otáčí každé 2 sekundy VÝKON 5 RYCHLOSTÍ

 Funkce turbo (4500 ot./min.) VÝKON 5 RYCHLOSTÍ

 Rytmická funkce 5 RYCHLOSTÍ VÝKON

 Režim odpočítávání  Režim chronometru ČASOVAČ VÝKON

NÁDOBA  Nádoba o objemu 3,7 l  Objem pro tekutiny 2,5 l  Ohřev je zabudován ve dně nádoby

VÍKO VÝKON  Vodotěsné víko se zabudovaným bezpečnostním systémem  2 permanentní otvory umožňují:  Odvod páry při vaření  Přidávat ingredience při přípravě

 Možnost naprogramování 9 receptů  Zařízení bude dodáno s 3 přednastavenými recepty: Bešamelová omáčka Vaječný krémCrème pâtissière PROGRAMOVÁNÍ VÝKON

ERGONOMICKÝ

Systém uzamknutí polohy nože v nádobě pro snadnější vylití tekutiny. ERGONOMICKÝ SOUSTAVA NOŽŮ S JEMNÝM VROUBKOVÁNÍM

TICHÝ ●Může být využit v otevřené kuchyni bez toho, že by rušil hosty ●Příjemnější prostředí pro zaměstnance v kuchyni ERGONOMICKÝ

HYGIENA

TĚSNĚNÍ VÍKA ●Snímání těsnění HYGIENA 1 2 3

STĚRKA DO NÁDOBY A NA VÍKO ●Odmontování stěrky do nádoby a na víko HYGIENA

STĚRKA NA VÍKO ●Odmontování stěrky na víko HYGIENA

NÁSTROJ NA ČIŠTĚNÍ NOŽE HYGIENA

ČIŠTĚNÍ ●Nádobu, nůž, víko a stěrku lze všechny bezpečně umývat v myčce

SHRNUTÍ

KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM Funkce kutru a mixeru Velká kapacita nádoby Teplota až 140 °C Regulace teploty s přesností 1 °C Funkce turbo o 4500 ot./min. Funkce programování CHARAKTERISTICKÉ RYSY

TICHÝ SNADNÉ A PŘESNÉ UŽÍVÁNÍ CHARAKTERISTICKÉ RYSY KROUHAČ A KUTR S OHŘEVEM

Vyrobeno ve Francii CHARAKTERISTICKÉ RYSY

Price