Spisová služba ICZ Lite, verze 2.2.0 (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska 28.07.2011 Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/40.00077.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Advertisements

Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Setkání k tvorbě Integrované strategie území MAS OS Aktivios na období Letiny
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Přístupové rozhraní pro poskytovatele služeb na internetu Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015 Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor územního plánování a stavebního řádu prosinec 2014.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Školení MS Excel 2007 pro začátečníky RNDr. Milan Zmátlo MěÚ Třebíč, listopad-prosinec 2010 Vzdělávání v eGON centru.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Projekt Národního technického muzea V technice je budoucnost Projekt „V technice je budoucnost“ (reg. číslo CZ.1.07/1.1.32/ ) je finančně podpořen.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Benchmarking sociálních služeb Mgr. Marián Svoboda AUGUR Consulting s.r.o.
Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory, se starostkami a starosty obcí Rozpočet 2015 Marek Pieter Liberec,
Jak lze využít infrastrukturu CzechPOINT v rámci úřadu Mgr. Jarmila Šmardová
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Špindlerův Mlýn 24. října 2011 eGovernment v praxi Ing. Libor DaněkObchodní ředitel VERA.
Výzkum efektivnosti fungování veřejné správy Interní grant VŠP Jihlava Měrtlová - Nečadová - Kovář.
EGonovi tluče srdce!!!. Revoluce ve veřejné správě! Zákon o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Problematika aktualizace ÚAP - RURÚ Program jednání: Úvod Informace z porady MMR s Krajskými úřady konané dne v Praze Pozvánka na seminář Metadata.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Řešení spisové služby Statutární město Brno, aneb je třeba ještě něco udělat? Brno, Rostislav Obrlík, vedoucí Organizačního úseku, Magistrát.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, a datové schránky Brno KrÚ JMK.
Rozpočet přímých NIV na rok 2011 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2011 KÚ Liberec.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA ZŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové období.
1. WORKSHOP.
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
PROJEKT „VZDĚLÁVÁNÍ V eGON CENTRU ORP VYŠKOV“
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Postup aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Absorpční kapacita Jihomoravského kraje
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Jiří Boháček
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Liberec.
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Aplikace Monitorovací systém
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Požadavky na hardware, software
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Liberec.
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
Centralizované rozvojové projekty 2017
Obsah veřejných rozpočtů III
Projekt Dílna kvality města Milevska
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
Cyklus malého projektu
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA „ Zajištění vzdělávání v eGovernmentu pro ORP Milevsko“

Obsah: ► Úvodní slovo ► Rozsah projektu a harmonogram ► Vybavení k přechodu do ostrého provozu ► Ukázka spisové služby e-spis LITE ► Otázky a odpovědi, diskuze 2 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

3 Spolufinancování projektu Evropskou unií (ERDF) ► Projekt „Rozvoj služeb eGovernmentu města Milevska a v obcích správního obvodu ORP Milevsko“ reg. č. CZ.1.06/2.1.00/ ► Tento projekt je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného operačního programu (IOP), oblast intervence 2.1 Zavádění ICT v územní veřejné správě 3 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

4 Spolufinancování projektu Evropskou unií (ERDF) ► Žádost o finanční podporu (dotaci) ve výši ,- Kč z toho EU ,90 Kč, 85% a město , 10 Kč, 15%. Předložilo město Milevsko dne přidělení dotace městu oznámeno CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

e-spis LITE ► splnění všech nových legislativních požadavků ● vedení elektronické spisové služby ● datové schránky a autorizovaná konverze ● důvěryhodné ukládání digitálních dokumentů ► legislativní normy ● zákon o archivnictví a spisové službě č. 499/2004 Sb. ● zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů ● národní standard pro elektronické systémy spisové služby 5 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Rozsah projektu - moduly ► SPISOVÁ SLUŽBA E-SPIS LITE (30 subjektů) ► Modul Spisové služby ► Moduly ISDS ● Komunikace s ISDS ● Modul Konverze dokumentů ● Modul Podpisu dokumentů ● Modul Důvěryhodnosti ► Modul Elektronické podatelny ► Modul e-Learning 6 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Služby v rámci projektu ► Instalace, zaškolení uživatelů ► Podpora systému – legislativní změny, upgrade (zpravidla 3x ročně) ► Podpora uživatelů – HD ● ● Přístup pro 2 uživatele/organizace ► Administrace aplikace ● Administrace – ve správě organizací ● Superadministrace – ve správě město Milevsko/ICZ ► Zálohování – město Milevsko 7 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Rámcový Harmonogram Projektu ► Úvodní workshop ● ► Předimplementační analýza ● 2 typové organizace – analýza na místě Obec Jetětice Obec Zbelítov ● Zbývající organizace - konfigurační dotazník ● Sběr údajů potřebných pro konfiguraci prostředí Termín do CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Rámcový Harmonogram Projektu ► Instalace, konfigurace prostředí ●Součinnost města Milevska ● Školící prostředí pro subjekty ● Ostré prostředí pro subjekty 9 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Rámcový Harmonogram Projektu ► Školení uživatelů ● Zaškolení uživatelů – obce a zřizované organizace – školy a školská zařízení – náhradní termín ► Zkušební provoz ● Rozsah 14 dní po zaškolení ● Optimalizace ► Produkční provoz CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Harmonogram projektu školení ► Školení uživatelů ● prezenční formou ● 0,5 x den na MěÚ Milevsko informace viz pozvánka města Milevska ► Uživatelské příručky a návody ● Distribuce elektronickou formou – město Milevsko ● CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Harmonogram projektu školení ► Školení uživatelů Obce a zřizované organizace Školy a školská zařízení CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Podklady potřebné pro spuštění projektu ► Konfigurační dotazníky ► Spisový a skartační plán vlastní/vzor ► Certifikát pro komunikaci s aplikací bude distribuován em/zveřejněn na webu MěÚ Milevsko, po konfiguraci prostředí ► pro příjem el. podání ► Smlouva s MěÚ Milevsko ► HW, OS 13 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Komunikace na projektu ► Zasílání konfiguračních dotazníků ● JUDr. Jana Čunátová – metodik spisové služby ► Přihlašování na školení ● Stanislav Rebeta –hlavní lektor/manažer vzdělávání EGON Centra ● ► Řešení problémů HelpDesk technické požadavky uživatelské požadavky ● 14 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Informace k e-spis LITE ► Uživatelská dokumentace ► Metodické pokyny ► Informace o upgrade apod. ► mesto.cz/html/soubory/egovernment/tcsps/ mesto.cz/html/soubory/egovernment/tcsps/ 15 CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Děkuji za Vaši pozornost 16 Marek HRADIL Lektor vzdělávání EGON centra pro ORP Milevsko Městský úřad Milevsko informatik CZ.1.04/4.1.00/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA