Plzeň 18. 6. 2013 Integrovaný operační program. 3.11.2011Název materiálu2 Co je to IOP? Tematický operační program financovaný z ERDF pro období 2007-

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR , Olomouc Program Interreg V-A Česká republika - Polsko.
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Setkání se starosty měst a obcí MSK, Využití strukturálních fondů v Moravskoslezském kraji v roce 2009 Zpracovala: Ing. Silvie Szwedová útvar.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Setkání k tvorbě Integrované strategie území MAS OS Aktivios na období Letiny
Regionální politika Oldřich Hájek. Obsah přednášky: Další typologie nástrojů lokálního rozvoje a RP Podle charakteru a zaměření Podle charakteru a zaměření.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Odborný seminář pro potenciální žadatele o dotaci na projekt Krajský úřad Jihomoravskéhjo kraje Brno, 1.
Integrovaný operační program (IOP) Oblast intervence 3.2 Služby v oblasti veřejného zdraví Programové období
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 15. října 2015 Výroční konference – Senohraby Ing. Václav Chytil.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
KULTURNÍ DĚDICTVÍ, CESTOVNÍ RUCH Ing. Margit Beníčková, MMR ČR.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Pavla Pekařová 3. ÚfŘP Ekonomická fakulta Jihočeská Univerzita v Českých Budějovicích.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Tvorba Národní strategie elektronického zdravotnictví České Republiky 2015 – 2020 Prezentace pro Zdravotní výbor PSP ČR 27. ledna
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Strategická východiska rozvoje dopravních sítí Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. 1. náměstek - státní tajemník Ministerstvo dopravy ČR.
Strukturální fondy v gesci Ministerstva vnitra Ing. Pavel Kryštof Ředitel odboru strukturálních fondů MV ČR.
Regionální politika EU v období Mgr. Oldřich Hájek.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
Integrovaný regionální operační program Centrum pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Adéla Hájková.
Dotační příležitosti obcí AUTOR: Bc. Zdeněk Tarant.
Příprava Libereckého kraje na období Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Integrovaný regionální operační program Centrum pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Adéla Hájková
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Inovace jako nedílná součást programů financovaných z ESIF
Dokument KAP MSK - obsah
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KONTEXTU OP VVV
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Regionální politika Mgr. Oldřich Hájek.
Vyhodnocení realizace IPRM v IOP
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Programový rámec: Integrovaný regionální operační program
Aktuální stav realizace Programu rozvoje venkova ČR
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
Hlavní město praha a integrace cizinců
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Akční plán Strategie MAS, Programové rámce, Fische
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady  15
hejtman Pardubického kraje
ITI Ústecko-chomutovské aglomerace Aktuální stav
Operační programy 2007 – 2013 pro podnikatele
Evropská územní spolupráce
Aktualizace strategické vize Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Brno, 5. prosince 2011.
Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra - ředitelka sekce
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Výzva pro samosprávné celky OPZ odbor regionální politiky duben 2017
OP přeshraniční spolupráce ČR – Rakousko
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
Vyhodnocení naplňování Strategií komunitně vedeného místního rozvoje Místních akčních skupin působících na území Ústeckého kraje a Integrované strategie.
Aktivity MAS v Libereckém kraji Implementace CLLD (k
E-Goverment Zdeněk Hanák.
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Transkript prezentace:

Plzeň Integrovaný operační program

Název materiálu2 Co je to IOP? Tematický operační program financovaný z ERDF pro období Zaměřený na řešení společných regionálních problémů v oblastech infrastruktury pro veřejnou správu, veřejné služby a územní rozvoj Unikátní zdroj prostředků pro realizaci projektů až do výše 35 mld. Kč

Název materiálu3 Kde pomáháme? 1.1 Rozvoj informační společnosti ve veřejné správě 2.1 Zavádění ICT v územní veřejné správě 3.1 Služby v oblasti sociální integrace 3.2 Služby v oblasti veřejného zdraví 3.3 Služby v oblasti zaměstnanosti 3.4 Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik 4.1 Národní podpora cestovního ruchu 5.1 Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví 5.2 Zlepšení prostředí v problémových sídlištích 5.3 Modernizace a rozvoj systémů tvorby územních politik

Název materiálu4 Kdo se na programu podílí? Řídicí orgán Ministerstvo pro místní rozvoj Zprostředkující subjekty Centrum pro regionální rozvoj Ministerstvo vnitra Ministerstvo práce a sociálních věcí Ministerstvo zdravotnictví Ministerstvo kultury

Název materiálu5 Trocha statistiky Schváleno bylo projektů na částku mil. EUR, které představují 81 % celkové alokace programu Vyhlášeno bylo 60 výzev pro předkládání projektů Příjemcům bylo celkem proplaceno 612 mil. EUR, představujících 32 % celkové alokace

Název materiálu6 eGovernemnt a eHealth Oblast intervence 1.1 Projekty na národní úrovni Základní registry a jejich dopad na veřejnou správu Agendový portál Úprava portálu VS v návaznosti na existující a nově vznikající portály ve VS (7 mil. Kč) Úprava rezortních registrů a konsolidace rezortních dat v návaznosti na základní registry VS (300 mil Kč)

Název materiálu7 eGovernemnt a eHealth v krajích Oblast intervence 2.1 Využívání technologických center pro krajské nemocnice Připravovaná výzva na eHealth pro kraje (max. CZV 12 mil. Kč na kraj) úpravy NIS/LIS/KIS pro práci s elektronickými dokumenty (např. eRecepty) úpravy NIS/LIS/KIS pro použití PKI infrastruktury sdílení zdravotnické dokumentace mezi zdravotnickými zařízeními navzájem a se ZZS

Název materiálu8 ZZS a IZS Oblast intervence 3.4 Heliporty 13x Integrované operační středisko ZZS kraje – celkově CZV 451 mil. Kč 4x Heliport – ERDF část 115 mil Kč

Název materiálu9 Inspirace v sociální oblasti Oblast intervence 3.1 Deinstitucionalizace pobytových sociálních zařízení a ponaučení s procesem transformace Legislativní připravenost a transformační plány Provozní náklady nového řešení

Název materiálu10 Kultura závěrem Oblast intervence 5.1 Financujeme rovněž opravu NKP hospitalu v Kuksu Vzorová obnova národní kulturní památky Edukační centrum Badatelské depozitáře, knihovna Středisko farmaceutické výuky Obnova bylinné a ovocnářské zahrady

DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST Ing. Rostislav Mazal Řídicí orgán IOP web: