Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnost práce s počítačem Základní škola a Mateřská škola, Szkoła Podstawowa, Przedszkole Košařiska, příspěvková organizace Projekt: EU OP VK - CZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

I DENTIFIKACE NA INTERNETU Mgr. Marie Kardová Leden 2014.
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU : Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
Kód DUM :VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12 Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace Polenská 162 / 4, Dobronín Číslo projektu:
P ROGRAM M ICROSOFT O UTLOOK Předmět: Práce s počítačem Ročník: 3. ročník učebního oboru Autor: Mgr. Marie Mazurová Anotace: Seznámení s programem Microsoft.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání.
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Způsoby připojení k internetu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ŽIVÁ PŘÍRODA - opakování
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
ČISTOTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
VÁNOČNÍ REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NOVOVĚK renesanční zámky v ČR
DOPRAVNÍ VÝCHOVA - cyklista
ZDRAVÉ ZUBY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Domácí zvířata VY_52_INOVACE_28
Stopy zvířat Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
HELENA ZMATLÍKOVÁ Životopis a díla
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Antonín Dvořák Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Název materiálu: Internetový prohlížeč Google Chrome
Služby banky-spořící účet
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Software počítače 1 - opakování
Inf Ovládání operačního systému
ZAJÍMAVÉ WEBOVÉ STRÁNKY
Lidské hodnoty Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – ZAJÍMAVÉ MÍSTO
Charakteristika výukového materiálu
Inf Vývojový diagram.
POHÁDKY PRO DĚTI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
MULTIKULTURNÍ VÝCHOVA
MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Inf Princip fungování elektronické pošty
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Skupiny DĚ, TĚ, NĚ, BĚ, PĚ, VĚ, MĚ
Kde se berou peníze? Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZŠ Brána Nová Paka, Přírodopis 6. – 9. třída
Název materiálu: Přihlášení ke službě Edu Live
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
VELKÁ KOTLINA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Ochrana lesa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Paměti počítače, rozdělení
Název: Pozvánka DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_17
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Základní škola Unhošť CZ.1.07/1.4.00/ Projekt MŠMT ČR
Poznávání rostlin a živočichů typických pro les
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_02_Zlomky
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
MATEMATIKA Mocniny s racionálním exponentem
Pavouk Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Pavouk.
Žák ví,jak přispět k ochraně přírody
Pravidla chování v CHKO, národních parcích a přírodních rezervacích
Pohádky pro děti Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Závislost elektrického odporu
STÁTNÍ SYMBOLY ČESKÉ REPUBLIKY Poznáváme státní symboly
Název materiálu: VY_32_vlastivěda, sada č. 1, 19
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
První pomoc.
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Odkrývačka rostliny Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
KVÍZ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_18_Kvíz.
Transkript prezentace:

Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test – bezpečný internet Ověření znalostí při práci s internetem. Mgr. Iva Hanáková

Anotace Ověření znalostí při práci s internetem. Předmět: Informatika Ročník: 4.

A. přes B. procházením internetu C. mohou je roznášet jen zločinci A. k ochraně počítače před viry B. k ochráně počítače před ohněm C. zajišťuje, aby se cizí osoby nedostaly do vašeho počítače

A. Ano. B. Ne C. Nevím A. pokračuji v práci B. klepnu na možnost Ano nebo OK C. požádám rodiče, opatrovníka nebo učitele o radu

A. Odešlu zprávu rodičům. B. Smažu zprávu bez jejího otevření. C. Otevřu zprávu, abych zjistil, jestli v ní není něco závažného. A. přepošlu zprávu kamarádům B. zprávu bych neměl přeposílat dál C. napíši odesílateli, ať mi již takové zprávy neposílá

A. vždy B. pokud se mě někdo zeptá C. velmi opatrně lidem, kterým důvěřuji A. naučím se ho zpaměti B. povím to rodičům C. řeknu mu o tom a poradím mu ať si heslo změní a už si ho nikam nezapisuje

A. pravidla chování ve škole B. pravidla chování na internetu C. pravidla slušného chování A. psát y B. šikanovat ostatní C. vyhledávat informace

1. A 2. C 3. B 4. C 5. B 6. C 7. C 8. C 9. B 10. B