TeamSpeak - komunikační program ● TeamSpeak je flexibilní a výkonný program, který ● umožňuje lidem navzájem spolu mluvit přes internet. ● TeamSpeak se.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ventrilo.  Ventrilo je:  - Nezávislý hlasový komunikační program  Slouží:  - Pro lepší domluvu při hraní her.  - Pro normální pokec lidí.
Advertisements

Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Osobní management Tomáš Procházka.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Tvorba panorámat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – posílání příloh Jak poslat em celý soubor?
KOMPLEXNÍ SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ A ŘÍZENÍ AUTOPARKU.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Praha6.cz Administrace portálu. Struktura informací Hlavní strom  Stránky se statickým textem automatické oživení ( , web, tel., RMČ/ZMČ) textové.
Informatika pro 5. ročník Úvod do světa počítačů - Hardware.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker uložení a sdílení filmů Co se všechno naučíme???
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název materiálu: Služba Edu Live Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
1.3 Sběrnice (bus). sběrnice  sběrnice = skupina vodičů  slouží pro propojení a komunikaci jednotlivých obvodů a přídavných karet  činnost na sběrnicích.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_18_16_plocha. Plocha Plocha slouží ve svém smyslu ke zrychlení a snadnějšímu spouštění různých programů, které chceme.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada43 AnotaceKomunikace.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
Software Licence a distribuce Karel Nymsa Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Jiří Kolář NÁZEV:VY_32_INOVACE_08B_15_Sítě_internet2 TEMA:HARDWARE A SOFTWARE.
INTERNET. Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
OneNote. Co to je?  OneNote patří k produktům Microsoftu, nyní je ke stažení zdarma  jde o aplikaci pro rychlou, snadnou a přehlednou správu různých.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Systém vzájemného sdílení mezi občanem a obcí
Rozložení náboje na vodiči
NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_15_M6_Hanak TÉMA: Úhel
Produktová prezentace
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_12
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
MICROSOFT WINDOWS.
Internet.
Facebook.
INFORMATIKA – použití počítačů
Software počítače – opakování
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Inf Počítač a lidé s handicapem
Druhy sítí podle rozlehlosti
Komunikační model TCP/IP
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Snížení nákladů na vytápění budov
Prvky v síti Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Název školy
Název materiálu: Internetový prohlížeč Google Chrome
Windows – WordPad VY_32_INOVACE_32_649
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
TÉMA: Počítačové systémy
Jednočipové počítače – aplikace I2C sběrnice
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Informatika webový prohlížeč ISŠ Semily Zpracoval: Vít Rutkovský
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
INFORMATIKA – základní pojmy v informatice
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové prohlížeče
Využití softwaru při tréninku a hodnocení sportovních aktivit
Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
GPRS, EDGE, CDMA, WiFi, vytáčené připojení, linka euro ISDN, ADSL
Typy Oken, Zobrazení a Konfigurace
2. cvičení Univerzitní WebNet
Joomla! - dynamický web Zdeněk Beneš
Nové scénáře a ArcGIS Enterprise
Lotus Notes Lotus Notes Alena Málková
Operační systémy a jejich rozdíly
Přídavné karty.
Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Software Mgr. Václav Chvál.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

TeamSpeak - komunikační program ● TeamSpeak je flexibilní a výkonný program, který ● umožňuje lidem navzájem spolu mluvit přes internet. ● TeamSpeak se skládá z klientské a serverové části. ● Serverová část funguje jako hostitelská a slouží pro ● připojení více klientských aplikací. TeamSpeak můžete ● použít pro konferenční hovory jako například pro ● spoluhráče a mluvit s nimi při hraní své oblíbené online ● hry nebo pro jen pro osobní komunikaci s přáteli a ● rodinou.

HLAVNÍ TAHÁK + Vylepšená kvalita zvuku +Redukce šumu +Zdarma +Zlepšená administrace +Nová grafika -Největším soupeřem TeamSpeaku je Ventrilo, které volí řada lidí právě pro lepší kvalitu zvuku, které se TS 2 nevyrovná, to se s příchodem nové verze ovšem změní, protože tu budou nové kvalitní kodeky - automatické nastavení mikrofonu - pokročilá redukce šumu - eliminace ozvěny (podobně jako u Skype)

Možnosti ● vylepšená kvalita přenosu hlasu a menší latency ● podpora klavesnic řady G od logitechu ● diky záložkovému přístupu (jako ve webovém prohlížeči) můžete být připojeni na několik serverů současně a v souvislosti s tímto i podpora pro více audio zařízení zároveň ● podpora 3D audia ● razantně vylepšený systém správy uživatelských práv ● sledování přátel ● přenos souborů ● možnost rozšíření o pluginy díky veřejnému SDK ● a další

Souhrnné informace o Teamspeak ● Licence: Freeware ● Autor: Teamspeak Systems ● Potřeba instalace: Ano ● Domovská stránka: ● Velikost souboru: 11,9 Mb ● Operační systém :Windows 2000, XP, 2003, 2008, Vista or Windows 7 ● Poslední aktualizace: (Každý čtvrtek)

Použité info ● Google.cz ● Teamspeak.com ● Stahuj.cz ● Vlastní info ● PLAY HARD GO PRO