Pracovní schůzka ekonomů příspěvkových organizací Centrální nákupy CEJIZA, s.r.o. Ing. Alena Oslizlová – ekonom společnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
šablona pro tvorbu DUMů – PowerpointPowerpoint šablona pro tvorbu DUMů – WordWord šablona pro tvorbu DUMů – ExcelExcel.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
PDS - způsob předávání dat Operátorovi trhu Jednání s provozovateli LDS Miroslav Řehoř.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Pavel Štorkán předseda burzovní komory Českomoravské komoditní burzy Kladno Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR Špindlerův Mlýn 24. října.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Informační systém operátora trhu Sdružení velkých spotřebitelů energie Miroslav Řehoř.
POJISTNÉ NA ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ. Prameny práva zákon č. 592/1992 Sb., o pojistném na zdravotní pojištění (ZPZP)
Typové diagramy dodávek – současný stav, praktická aplikace Ing
Obchodování s elektřinou v ČR a vývoj po vstupu do EU Miroslav Marvan Konference AEM Česká energetika po vstupu do EU 8. září 2004.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Magistrát města Zlína.
Cena elektrické energie
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
PORADA ŘEDITELŮ 8. – Luhačovice Ing. Bc. Miroslav Trávníček.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Dopady chystaných změn energetických koncepcí na energetiku a její zákazníky 1. listopadu 2012 Ing. Jiří Bis.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Průkazy energetické náročnosti budov Novela zákona č.406/2000 Sb, o hospodaření energií Resort školství Setkání ředitelů škol Oddělení sekretariát.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
Regulace lékového trhu MUDr. Tom Philipp Ph.D., MBA; náměstek pro zdravotní pojištění Mgr. Martin Mátl; ředitel odboru farmacie Podvýbor pro ekonomiku.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Pracovní schůzka ekonomů neškolských příspěvkových organizací
Účetní a daňové dopady při ukončení podnikatelské činnosti fyzických osob Lucie Škochová.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
E-UtilityReport WEBOVÉ ŘEŠENÍ PRO VYJADŘOVÁNÍ K EXISTENCI SÍTÍ.
Veřejná služba 2017.
Představení dodatku smlouvy s DSO
SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM BYTU
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Telekomunikační a informační infrastruktura
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Webové portály LDS/MDS
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Distribuční portál (DIP)
Distribuční portál (DIP)
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Program na podporu lesních ekosystémů
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Pracovní schůzka ekonomů příspěvkových organizací Centrální nákupy CEJIZA, s.r.o. Ing. Alena Oslizlová – ekonom společnosti

Program:  Informace o probíhajících VŘ  Mimořádné odečty EE a ZP ke konci roku 2012  Informace o připravovaných VŘ  Různé

Probíhající veřejné zakázky: Mobilní telekomunikační služby VZ probíhá již rok od 11/2011, podepsána Rámcová smlouva a dva dodatky rozšiřující služby společnosti Telefonica Czech Republic, a.s. CEJIZA, s.r.o. připravuje Centrální telefonní seznam mobilních čísel příspěvkových organizací JMK a Krajského úřadu, které jsou zapojeny u O2 v síti VPN a mohou mezi sebou volat zdarma, resp. za 1 Kč za 1 SIM kartu měsíčně Po zpracování bude tento seznam vyvěšen na webových stránkách CEJIZA pod heslem a PO JMK budou o tomto kroku informovány

Probíhající veřejné zakázky: Pevné telekomunikační služby Rámcová smlouva uzavřena , v současnosti již včetně dvou dodatků První fakturace za září 2012 ze strany O2 s chybami, opravena dobropisy, fakturace za říjen 2012 již v pořádku Všechny PO by již měly být osloveny ze strany poskytovatele služby k přepojení pevných linek, pokud ne, info do mailu Cejizy

Internetové a datové telekomunikační služby Centrální veřejná zakázka nebude realizována na doporučení odborného konzultanta – důvod: složitá problematika u 250 PO JMK

Probíhající veřejné zakázky: Pojištění JMK Všechny PO by měly mít „Manuál správy pojištění“ s kontakty na správce – společnost C.E.B. Central European Brokers Náměty či připomínky k nastavení pojistného programu (limity, spoluúčasti…) – nutno zaslat písemně na majetkový odbor JMK paní Novotné a lze poté konzultovat s pojistníkem – pojišťovnou Kooperativa Všechny aktuální smlouvy či dodatky k pojištění k dispozici u paní Novotné, majetkový odbor JMK

Centrální dodávky EE Mimořádné odečty ke konci roku elektrická energie Týká se pouze odběratelů s odběrným místem s měřením typu C, tj. maloodběr : V roce 2011 jste obdrželi tabulku, u kterých byla společnosti E.ON uvedena odhadovaná spotřeba EE k datu pro jednotlivá odběrná místa.

Centrální dodávky EE Mimořádné odečty ke konci roku elektrická energie Pro odečty k zvolena jiná varianta. Byly zaslány tabulky ve formátu: IDOrganizace Sídlo organizace IČ Název odběrného místa Číslo místa spotřeby Hodnota jističe Typ sazby Stav elektroměru VTNT JM_001SŠ polytechnická, Brno, Jílová 36g Jílová 36g, Brno Tučkova 2, Brno x50A C02d JM_001SŠ polytechnická, Brno, Jílová 36g Jílová 36g, Brno Lančov 379, Brno x25A C02d JM_003 Základní umělecká škola Františka Jílka, Brno, Vídeňská 52 Vídeňská 52, Brno Vídeňská 52, Brno x 25 A C26d

Centrální dodávky EE Mimořádné odečty ke konci roku elektrická energie Důvod – v roce 2011 převážná většina organizací potvrdila odhadovanou spotřebu a to bez „vlastní“ kontroly. Následně do dnešního dne bylo vystaveno cca 210 opravných daňových dokladů, kterými se upravoval skutečný stav k Hodnota opravných dokladů zatím činí: ,00 Kč !!!!!!!

Centrální dodávky EE Mimořádné odečty ke konci roku elektrická energie Stavy doplňte buď do sloupců L/Vysoký tarif a M/Nízký tarif nebo zašlete em ve tvaru: ID: JM_... Název organizace: … Číslo místa spotřeby: Stav elektroměru k : VT:....., NT: Vámi nahlášený stav spotřeby elektrické energie Vám bude vyfakturován nejpozději do Fakturace bude vycházet ze stavů v tabulce, s datem k , vzhledem k minimálním rozdílům ve spotřebě. Tyto údaje potřebujeme nejpozději ve čtvrtek do 9:00 hodin – na adrese

Centrální dodávky ZP Mimořádné odečty ke konci roku zemní plyn Týká se pouze odběratelů s odběrným místem s měřením typu C, tj. maloodběr : IDOrganizace Číslo místa spotřeby EIC kód Číslo plynoměru Datum odečtu Stav plynoměru (pouze celá čísla, neoddělené tisíce - černá pole bez desetinných míst) Typ odbě ru Centrální dodávky od Poznámk a JM_001SŠ polytechnická, Brno, Jílová 36g ZG600Z MO JM_001SŠ polytechnická, Brno, Jílová 36g ZG600Z A MO JM_001SŠ polytechnická, Brno, Jílová 36g ZG600Z MO

Centrální dodávky ZP Mimořádné odečty ke konci roku zemní plyn

Stavy doplňte buď do sloupce J – STAV Plynoměru nebo zašlete em ve tvaru: ID: JM_... Název organizace: … EIC kód:... Stav plynoměru k : … Vámi nahlášený stav zemního plynu Vám bude vyfakturován. Tyto údaje potřebujeme nejpozději ve středu do 9:00 hodin – na adrese

Výběrové řízení na centrální dodávky EE a ZP EE – současný kontrakt Období – od – , tj. 3 roky Cena silové elektřiny - každý rok jiná Výše záloh nyní: Kategorie B – typ měření A,B - 60% Kategorie C – typ měření B, tzv. průběhové měření – 60% Kategorie C – typ měření C – 90%

Výběrové řízení na centrální dodávky EE a ZP ZP – současný kontrakt Období – od – , tj. 3 roky Cena ZP- každý měsíc jiná pro každou kategorii Výše záloh nyní: Kategorie velkoodběr – 30% Kategorie středoodběr – 60% Kategorie maloodběr – 90%

Různé  Prostor pro dotazy a připomínky

Děkuji za pozornost Ing. Alena Oslizlová – ekonom společnosti