Failte go Instituid Teicneolaiochta Dhun Dealgan Irelandwww.dkit.ie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
ECVET v Programu celoživotního učení
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
EDINBURGH NAPIER UNIVERSITY
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a kariérového poradenství Adresa: Jungmannova.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
2. Systém a organizace profesního poradenství Jakým způsobem lze systém profesního poradenství vytvářet? S odvoláním na integritu poradenských systémů.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
European Qualifications Framework Evropský rámec kvalifikací Národní ústav pro vzdělávání :
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Ostravská univerzita (1991 → )
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Rozvoj výuky cizích jazyků
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Přírodovědecká fakulta UJEP
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Failte go Instituid Teicneolaiochta Dhun Dealgan Irelandwww.dkit.ie

Dundalk Na severovýchodě země, v okolí města Dundalk v kraji Louth se snoubí bohatá historie s moderním průmyslovým rozvojem. Město Dundalk, založené Normany, leží v srdci regionu, který sahá od města Tara v kraji Meath až k městu Eamhain Macha v kraji Armagh.

Co je to DkIT  Tento Institut je jedním ze 14 institutů technologie (vzdělání třetího stupně) nacházejících se po celém Irsku.  V minulosti Institut sloužil potřebám krajů Meath, Louth, Cavan a Monaghan, ale nyní má studenty z celého Irska i ze zahraničí.  Tento rok na Institutu studuje přibližně denních studentů, studentů dálkově a 700 učňů.  Programy denního studia nabízejí obory: strojírenství, věda, programování, ošetřovatelství, obchod, humanitní vědy, pohostinství a stravování. Denní programy lze zakončit osvědčením o vyšším vzdělání až bakalářským diplomem.

Něco o DkIT  Institut také nabízí postgraduální programy v oborech ochod, programování, věda, ošetřovatelství a hudební technologie a zajišťuje možnosti aplikovaného výzkumu na poli:  * Podnikání;  * Softwarové technologie;  * Obnovitelné energie;  * Studia pohraničních oblastí.

Katedry DkIT  Katedra obchodu a humanitních věd  Katedra informatiky, hudebních věd a tvůrčích médií  Katedra ošetřovatelství, porodnictví, zdravotních věd a užitých věd  Katedra strojírenství

Kvalifikační stupně  Higher National Certificate (Vysvědčení o vyšším státním vzdělání)  Ordinary Primary Degree (vysokoškolský titul)  Honours Primary Degree (vysokoškolský titul s vyznamenáním)  Post Graduate Certification (Vysvědčení o postgraduálním studiu)  Masters Degree (Magisterský titul)  PhD (Doktorát)

Kdo se hlásí ke studiu na DkIT  Tělesně postižení studenti/studenti se specifickými poruchami učení  Běžní uchazeči  Nestandardní uchazeči (speciální kategorie)  Dospělí uchazeči (23 let a více)  Uchazeči z EU  Ostatní uchazeči

Rozvoj univerzitního areálu  Během posledních 5 let rozsáhlé investice do rozvoje univerzitního areálu  Nové budovy pro nejmodernější knihovnu a informační středisko  Široká škála zázemí pro studenty včetně tělocvičny, sportovní haly, obchodu, zdravotního střediska, jeslí, banky, restaurace, mezinárodní kanceláře, náborové kanceláře, poradenských služeb a kaplanství

Nově v univerzitním areálu Nově k univerzitnímu areálu v roce 2005 přibylo:  * budova pro zdravotní vědy a ošetřovatelství;  * větrná turbína;  * nové jesle;  * restaurace s 450 místy;  * posluchárna s 200 místy;  * 15 nových podnikatelských inkubátorů v rozšířeném Středisku pro regionální rozvoj.

Mezinárodní kancelář  · Informace a rady před odjezdem z vlastní země  · Rady pro příjem a podávání přihlášek  · Vyzvednutí na letišti a transfer do místa ubytování  · Ubytování  · Stálá sociální podpora  · Pomoc při obstarávání studentských víz  · Pomoc při sjednávání zdravotního pojištění  Program pro komplexní orientaci  

Mezinárodní studenti 1  Závazek poskytování prvotřídního vzdělání studentům z Irska, Evropy a celého světa  Počty mezinárodních studentů stoupají každý rok  Rozvoj služeb a kurzů podle potřeb těchto studentů  Dobré zázemí a přívětivé prostředí pro všechny studenty  Zajištění kvalifikací na světové úrovni

Mezinárodní studenti 2  DKIT slouží potřebám mezinárodních studentů posledních 20 let  Zkušenosti pomáhají mezinárodní kanceláři neustále zlepšovat kvalitu nabízených služeb. Bylo vytvořeno přívětivé prostředí pro účinné zohlednění potřeb mezinárodních studentů.  Mezinárodní kancelář se vhodně nachází v prostorách pro služby studentům.

Mezinárodní studenti 3 Program pro orientaci  Prohlídka univerzitního areálu a města Dundalk  Založení bankovního účtu a obstarání mobilního telefonu  Seznámení s učiteli a rozvrhem  Zdravotní registrace, sportovní zařízení  Seznámení se spolužáky

Program mezinárodní výměny studentů  Vazby na 30 partnerských škol v Evropě a Asii  Finsko, Francie, Německo, Španělsko, Dánsko, Čína, Japonsko  Členové EU neplatí žádné školné  Všichni studenti platí paušální poplatek  Paušální poplatky částečně financují služby studentům

Podpora studentů  Studentská víza v Irsku, vaše práva a povinnosti  Zjištění vašich předešlých metod výuky a  Uvedení do západních metod studia  Vzdělávací rámec a náplň kurzů  Výsledky studia, rozvrh, výuka  Způsoby studia a hodnocení  Strava a výživa, sestavení vyvážené stravy, vyživovací potřeby  Moderní každodenní irská kuchyně  Příprava snadných a levných jídel  Zdraví: hygiena, vakcinace  Sexuální zdraví  Bankovnictví a rozpočtování, osobní bezpečnost

Centrum celoživotního vzdělávání  Flexibilní dálkové a modulární programy pro profesní rozvoj  Nová témata a oblasti zájmů   

Připravované programy  Bakalářské studium chemie a farmacie  Bakalářské studium aplikované biovědy  Bakalářské studium komunikací (tvůrčí multimédia)  Bakalářské studium programování v oblasti vývoje počítačových her  Bakalářské studium zdraví a tělovýchovy  Bakalářské studium PR  Bakalářské studium problematiky ranného dětství

Knihovna a informační středisko   400 míst ke studiu  knih a časopisů  Místnosti pro semináře  Přístup na web  PC  Možnost výměnných stáží pro knihovníky

Rekreační aktivity  Mnoho klubů a spolků  Gaelské hry – irský fotbal, hurling, camogie  Fotbal, rugby, basketbal, badminton, horská pěší turistika, volejbal, atletika  A lan cluichi eile (a mnoho dalších her)

Závěr  Buiochas  Díky!