JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne 7.3.2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koncepce organizace posudkové služby JUDr. Jiří Veselý, Ph.D. ředitel odboru výkonu posudkové služby MPSV.
Advertisements

Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
Analýza fungování institutu dohod o výkonu pěstounské péče v ČR SocioFactor s.r.o.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Příprava výběrového řízení 3. Dotazy.
Srpen 2013 Společné setkání Komunitní plánování v Děčíně Projekt „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně, CZ.1.04/3.1.03/ Listopad.
Informace z ČŠI Jiří Machačný školní inspektor Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK ( )
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Problémy v zadávaní 3. Dotazy.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Žadatel je povinen při výběru dodavatele projektu postupovat dle závazných podmínek v kapitole 9. Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace před podpisem.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené rodiny a děti Pardubice, 25. říjen 2012 MPSV.
FINANČNÍ DOPAD OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE SPOLEČNOSTI AVIRE S.R.O. Autor diplomové práce:Bc. Monika Budovičová Vedoucí diplomové práce:doc. Ing.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku.
Dokumentace k výzvě č.02/ Olomouc Zlín Uherské Hradiště Velké Losiny.
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
CESTA PRO CHYTROU BUDOUCNOST. SMART CITIES Teorie?Koncepce? Realita? Neohraničený urbanistický koncept Informační technologie pro efektivní správu měst.
Vyhláška č. 326/2006 Sb., o atestačním řízení pro elektronické nástroje Mgr. Martin Plíšek.
Informační a poradenské centrum ZČU
Ing. Jiří Burgstaller Ředitel odboru strategických programů a projektů Setkání členů sítě NINET V Praze dne
Dokument KAP MSK - obsah
Úřad práce České republiky
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Plánování ve školní tělesné výchově
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v Kraji Vysočina
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Hlavní město praha a integrace cizinců
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
Aktualizace strategické vize Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Brno, 5. prosince 2011.
Program obnovy venkova Jihočeského kraje v letech
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví ORP Chrudim Podpora sociální práce v obci Chrudim a ve správním obvodu obce s rozšířenou.
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Řízení rizik podvodu a korupce při zadávání veřejných zakázek
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Projektové řízení výstavby podle PMBOK 2. Řízení rozsahu
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Ing. Stanislava Správková
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Klíčové aktivity projektu
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Život bez střeva , Praha.
Profesionalizace sociální práce v ČR
Program rozvoje Rychlých železničních spojení v ČR
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne

Obsah prezentace 1.Informace o podstatných změnách projektu PPvSS 2.Aktuální dění v projektu dle jednotlivých aktivit

Informace o změnách projektu Platnost změny od 1. března 2011 Podstatné změny: 1)Analýza a výzkum způsobů zajištění dlouhodobé sociálně zdravotní péče o příjemce příspěvku na péči – navýšení prostředků 2)Aktivita č. 12: Identifikace jevů a potřeb na sociálně zdravotním pomezí s cílem nastavit systémové řešení – nová aktivita projektu -řešení problematiky dlouhodobé péče v souvislosti s přípravou zákona -více viz samostatný bod projektu 3)Aktivita č. 11 – rozšíření aktivity projektu -rozšíření aktivity o PR a mediální kampaň -více viz samostatný bod projektu

Informace o změnách projektu -zrušení subaktivity „nalezení optimálního způsobu realizace inspekce sociálních služeb“ v rámci aktivity č. 8 a její přesunutí do chystaného projektu týkajícího se kvality a inspekcí -změna počtu pracovních skupin v rámci aktivit č. 2,3,4 - pracovní skupiny vytvářeny dle základních činností (nikoli dle druhů služeb)

Aktivita č. 1 -výběr úspěšných dodavatelů veřejné zakázky -podepsané smlouvy – plnění 1. část - Mott MacDonald -termín ukončení plnění: část - Holec, Zuska & Partneři -termín ukončení plnění:

Aktivity č. 2,3,4 -stále bez vedoucího aktivity -třetí vyhlášení veřejné zakázky: 23. února -lhůta pro podání nabídek: 7. března -došlo k předvýběru nominovaných expertů do pracovních skupin -všichni nominovaní byli informováni em o aktuálním stavu -vedoucí aktivity provede finální výběr

Aktivita č. 5 Vybrán vedoucí aktivity: QQT, s.r.o. - PhDr. Jakub Čtvrtník, MBA -došlo k výběru expertů do pracovních skupin -vyhlášení veřejné zakázky: Krajské střednědobé plány rozvoje sociálních služeb - vytváření sítě sociálních služeb a jejich financování -vyhlášení veřejné zakázky: 23. února -termín pro podání nabídek: 7. března

Aktivita č února – 1. jednání PS 17: -vymezení rámce pro práci skupiny včetně technických náležitostí jejího fungování -stanovení základních tematických okruhů pro práci skupiny -příští jednání se uskuteční: 15. dubna

Aktivita č. 6 Vyhlášení zakázky: Analýza a výzkum způsobů zajištění dlouhodobé sociálně zdravotní péče o příjemce příspěvku na péči - navýšená cena zakázky: Kč bez DPH - zakázka vyhlášena: 23. února termín pro podání: 14. března 2011

Aktivita č. 8 Validační studie:  cíl: popsat stav systému sociálních služeb v České republice za rok vypracována zadávací dokumentace -zadání zpracování formou objednávky

Aktivita č. 9 -příprava zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Studie proveditelnosti k nastavení evropských účetních a ekonomických standardů pro oblast sociálních služeb

Aktivita č. 10 Posílení projektového týmu: - finanční manažerka- Ing. Lucie Procházková - odborný asistent - Bc. Josef Šmída Nadcházející výběrová řízení: -projektový manažer -koordinátor projektu

Aktivita č. 11 -tvorba zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku -předpokládaný počátek plnění: 2.Q 2011 Předmět plnění zakázky: -základní publicita (web, konference atd.) -mediální a PR kampaň (komunikace změn v systému soc. služeb a sociální ochrany)

Aktivita č. 12 -cílem aktivity je navrhnout efektivní, dostupný a kvalitní systém dlouhodobé péče 4 pracovní skupiny: 1. expertní skupina pro výchozí analýzy dlouhodobé péče (Mgr. Tomáš Roubal) 2. expertní skupina registrace a definice katalogu služeb a výkonů (Mgr. Eva Machová) 3. expertní skupina určující status uživatele/klienta/pacienta dlouhodobé péče a jeho vstup do systému dlouhodobé péče (Mgr. Monika Válková) 4. expertní skupina „vizionářská“ (dosud neustavena)

Děkujeme za pozornost!