Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Studenti – maturanti, pozor!!!
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje, o.p.s. Regionální konzultační centrum Most.
Úvodní stránka.
Vzdělávací instituce založená Krajskou hospodářskou komorou Jižní Moravy za účelem realizace společného záměru 5. moravských univerzit, 5. moravských.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Střední odborná škola průmyslová
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Centrum zelených vědomostí Integrovaný projekt spádového území obce s rozšířenou působností Bystřice nad Pernštejnem II. etapa.
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Příprava na výkon povolání
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Fakulta zdravotnických studií
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Studijní program Ekonomika a management
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ V Praze 6. května 2015.
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Česká sestra Bc. Tomáš Válek, DiS. Profesní a odborová unie zdravotnických pracovníků, z.s.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Střední odborná škola veterinární
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Europass – dodatek k osvědčení 2018
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace

na které vyučujeme 3-letý denní obor MSŠZe a VOŠ, Opava Studenti – maturanti, pozor!!! Vyšší odbornou školu, Představujeme Vám Regionální politika zemědělství a venkova

Nabízíme zcela nový vzdělávací program od s významnými odborníky a poradci v oboru MSŠZe a VOŠ, Opava Studenti – maturanti, pozor!!! Potřebujeme zajistit schopné absolventy pro podnikání ve venkovském prostoru a zúřadování dotací Ve spolupráci s významnými zaměstnavateli navrátíme úspěšným studentům školné za 1. rok studia

Nabízíme Vám… …obor, jehož absolventi naleznou dobré uplatnění, a to jak v souvislosti s členstvím v EU, tak s novým pojetím venkovského prostoru… …možnost studovat obor, který jiná škola v ČR nevyučuje… MSŠZe a VOŠ, Opava …kreditní systém výuky …množství tuzemských i zahraničních projektů podporujících výuku

Naše škola… …má dlouhou historii, založena byla již v roce 1920 a dodnes patří k nejtradičnějším školám v kraji… …získala akreditaci a nabízí studentům Vyšší odbornou školu již od roku 2006… …má skvělé zázemí, nádhernou historickou budovu s přilehlým dendrologickým parkem, sadem, sportovišti atd… …má vlastní nově zrekonstruovaný Domov mládeže pro ubytovávání svých studentů a novou zrekonstruovanou vlastní kuchyň s jídelnou… …získala titul Ekologická škola Moravskoslezského kraje …spolupracuje s předními vysokými školami a využívá při výuce služeb největších odborníků v oblasti zemědělství, přírodovědy, ekologie atd… MSŠZe a VOŠ, Opava

Vyšší odborná škola nabízí výuku zajímavých předmětů… Zemědělská dotační politika Program rozvoje venkova Marketing Management Legislativa v zemědělství, lesnictví Myslivost Údržba krajiny Počítačové aplikace Obnovitelné zdroje energie Projektový seminář Cestovní ruch na venkově atd… Absolventi naleznou rozmanité možnosti uplatnění - a to nejen v podnicích zemědělských, ale i dalších zajímavých a atraktivních oblastech… MSŠZe a VOŠ, Opava

Organizace studia MSŠZe a VOŠ, Opava Období Celkem Povinné hodiny Povinně-volitelné hodiny Volitelné hodiny Celkem hodin Zkoušky Kredity celkem/kredity povinných předmětů 31/2734/3035/3133/2932/2827/23192/168 Týdny výuky Týdny praxí a exkurzí Období pro samostudium a k získání hodnocení Příprava na absolutorium Absolutorium Časová rezerva Celkem týdnů20 120

Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… MSŠZe a VOŠ, Opava Naši vybraní studenti absolvovali praxi ve Španělsku…

Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… Leonardo - agropuzzle…Řecko MSŠZe a VOŠ, Opava

Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… MSŠZe a VOŠ, Opava Leonardo - agropuzzle…Francie

MSŠZe a VOŠ, Opava Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… Studenti se zapojili i do tanečního soustředění v Polsku

Studenti mají možnost absolvovat tuzemské i zahraniční exkurze… OswiecimEurotier - HannoverInnsbruck Bolzano Anuga - Kolín nad RýnemBavorsko a další…

Podmínky přijetí Maturitní vysvědčení ze střední školy (zemědělské zaměření není podmínkou) Povinná lékařská prohlídka a potvrzení zdravotní způsobilosti ke studiu zvoleného oboru Bez přijímacích zkoušek MSŠZe a VOŠ, Opava

Absolventi získají… Akademický titul DiS. Dodatek k diplomu - Europass, který je jednotným celoevropským souborem dokladů o vzdělání, osobních kompetencích, jazykových dovednostech, odborné kvalifikaci a pracovních zkušenostech MSŠZe a VOŠ, Opava Praxi a kontakty v nejrůznějších podnicích a firmách, jazykovou vybavenost, zahraniční zkušenosti, informace týkající se zemědělského poradenství, jenž jsou v rámci studia k nezaplacení a jsou nedílnou součástí poptávky budoucích zaměstnavatelů

Možnosti uplatnění absolventa… Absolvent je připravován na funkci středního managementu ve velkých a středních podnicích, tzn. na postavení zaměstnance, který má zodpovědnost za celé oddělení, dále na řídící funkce v malých podnicích a na výkon samostatné náročné práce: - v podnicích zemědělské prvovýroby - obchodních společnostech a družstvech - v soukromém podnikání v zemědělství a navazujících odvětvích - v podnicích zpracovatelského průmyslu - v samosprávě obcí venkovského charakteru a odborech (např. živ. prostředí) - větších správních a samosprávních celků - v institucích provádějících kontrolní a konzultační činnost v zemědělství a navazujících odvětvích - v ekologických a krajinářských institucích - v agrárních a hospodářských komorách - v agenturách zaměřených na organizování seminářů, kongresů, výstav a veletrhů - v institucích poskytujících marketingové, daňové a finanční poradenství - v regionálních agenturách MZe ČR - v reklamních a propagačních agenturách MSŠZe a VOŠ, Opava

nebo… …můžete pokračovat ve studiu na jiné vysoké škole jiného zaměření, kde lze během jednoho roku získat titul Bc. či MBA …navážete na studium našeho oboru na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně MSŠZe a VOŠ, Opava

MSŠZe a VOŠ, Opava