Vzdělávání členů OHK Jablonec EDUCA – vzdělávací centrum Jablonec nad Nisou PhDr. Eva Kořánová APERTA, s.r.o. Liberec Mgr. Věra Růžičková Subdodavatel:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
Advertisements

Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Hotelnictví a turismus 3. tisíciletí
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Budování kapacity NNO Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
NABÍDKA ÚSEKU CŽV Střední škola technická AGC a.s.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
1 Analýza nabídky a poptávky po dalším profesním vzdělávání v Královéhradeckém kraji Jaroslava Mikulecká Univerzita Hradec Králové.
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
„Zvýšení kompetencí pedagogických pracovníků Střední školy zemědělské, p.o.“ CZ.1.07/1.3.44/
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP 2016.
CZ / /0213 Praxe v technických oborech - součást výuky Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Škola jako poskytovatel DV Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Antonín Krejčí Zvyšování konkurenceschopnosti firem pomocí metod průmyslového inženýrství a inovace s podporou e-learningu Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.05/
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Ostravská univerzita (1991 → )
Vzdělávání členů OHK Jablonec
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE 7. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
TTnet (Training of Trainers Network)
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Ing. Stanislava Správková
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

Vzdělávání členů OHK Jablonec EDUCA – vzdělávací centrum Jablonec nad Nisou PhDr. Eva Kořánová APERTA, s.r.o. Liberec Mgr. Věra Růžičková Subdodavatel: Asociace hotelů a restaurací ČR Ing. Alžběta Cediclová, MBA SDRUŽENÍ FIREM

 Soukromé vzdělávací centrum se sídlem v Jablonci nad Nisou  Vznik 1990  Příprava a realizace kurzů, projektů v oblasti dalšího vzdělávání dospělých Mlýnská 46a, Jablonec nad Nisou

Naše zkušenosti, výhody  20 let zkušeností v poskytování služeb v oblasti vzdělávání dospělých,  Za tuto dobu našeho působení v Libereckém kraji jsme proškolili víc než 5000 posluchačů a desítky firem.  Rovněž jsme získali řadu zkušeností a vytvořili fungující systém zajištění výuky a kontroly její kvality.  výběr kvalitních lektorů a průběžné monitorování kvality kurzů

 Akreditace MŠMT ČR pro pořádání akreditovaných kurzů pro pedagogické pracovníky a pro pořádání rekvalifikačních kurzů  Jsme připraveni na certifikaci ISO 9001  Člen HK ČR, AIVD, Asociace učitelů angličtiny  Smluvní partner Evropské Komise a Evropského Parlamentu pro zajišťování překladatelské činnosti Akreditace, členství

 VZDĚLÁVÁNÍ, KURZY - jazyky - počítače - účetnictví - management - soft skills - rekvalifikace - akreditované kurzy v systému DVPP  PŘEKLADY  PORADENSTVÍ  PROJEKTY Naše činnost

 Jednotlivci  Firmy  Úřady práce  Státní správa, … Ročně proškolíme asi 500 posluchačů, desítky firem, většina jsou naši dlouholetí klienti Naši klienti

 Evropská komise, Evropský parlament  ABB Elektropraga, Česká mincovna, Preciosa, Jablonexgroup, Jablonecká teplárenská a realitní, Šroubárny Turnov, Tedom, Silroc CZ, …  Česká spořitelna, Komerční banka, ČSOB,..  OHK, Úřad práce Jablonec, Liberec, Správa uprchlických zařízení MV ČR, ….  A mnoho dalších

Metody a formy výuky 1  Přizpůsobení obsahu, metod výuky potřebám, přáním a vstupním předpokladům Důraz kladen: - na praktické využití - zažití a vyzkoušení vysvětlovaného - podpora motivace

Metody a formy výuky 2  Diskuse  Výklad  Prezentace  Procvičování  Případové studie  Hraní rolí  Práce ve dvojicích, skupinách  Metoda konverzačního drilu  Metody evropského jazykového portfolia

Jak zajistíme vzdělávání v projektu  Asociace hotelů a restaurací ČR Hotelnictví a gastronomie (1) - Česká regionální gastronomie (1.1) - Česká tradiční gastronomie (1.2) - Trendy v gastronomii (1.3) - Nápojová kultura a kultura stolování (1.4) - Ekonomika v hotelovém provozu (4.5) - Ekonomika v restauračním provozu (4.6) - Modul marketing informačního systému(6.1) - Modul rezervační systém (6.2)

Jak zajistíme vzdělávání v projektu  Aperta, s.r.o. Komunikační a obchodní dovednosti (5) - Osobnostní typologie a jak ji využít pro týmovou práci (5.1.) - Komunikace a firemní kultura (5.2) - Asertivní jednání a komunikace v obtížných situacích (5.3) - Rétorika (5.4) - Zvládání stresu (5.5) - Etiketa a společenské chování (5.6) - Obchodní dovednosti (5.7) - Komunikace se zákazníkem – zásady úspěšné nabídky (5.8)

Jak zajistíme vzdělávání v projektu  EDUCA – vzdělávací centrum Regionální cestovní ruch (2) - Nabídka a příležitosti turistických regionů Český ráj, Jizerské hory, Krkonoše (2.1) - Místní produkce – využívání místních zdrojů a podpora (2.2) - Udržitelnost rozvoje regionálního cestovního ruchu (2.3) - Rovné příležitosti v cestovním ruchu (2.4) - Nové trendy v cestovním ruchu (2.5) - Regionální marketing (2.6)

Jak zajistíme vzdělávání v projektu  EDUCA – vzdělávací centrum Právní a podnikatelské minimum (3) - Podnikatelské minimum (3.1) - Základy legislativy a daní (3.2) - Právní minimum – včetně zákona o insolvenci (3.3) - Smluvní a pracovně právní vztahy (3.4)

Jak zajistíme vzdělávání v projektu  EDUCA – vzdělávací centrum Manažerské a ekonomické dovednosti - Finanční a strategický rozvoj firmy (4.1) - Řízení procesů ve firmě (4.2) - Zvyšování výkonnosti firmy (4.3) - Základy financí pro neekonomy (4.4 ) - Finanční controling (4.5)

Jak zajistíme vzdělávání v projektu  EDUCA – vzdělávací centrum Informační technologie (6) - MS Excel I. (6.3) - Excel pro manažery (6.4) - MS Word I. (6.5) - MS Outlook (6.6 ) - MS Powerpoint (6.7) - Tvorba a správa webových stránek (6.8)

Jak zajistíme vzdělávání v projektu  EDUCA – vzdělávací centrum Jazykové vzdělávání (7) - Angličtina pro pokročilé - intenzivní (7.1) - Němčina pro pokročilé - intenzivní (7.2) - Angličtina pro začátečníky (7.3) - Němčina pro začátečníky (7.4. ) B – learning (8)

Realizační tým Educy PhDr. Eva Kořánová – manažer, majitelka a ředitelka firmy 20 let zkušeností v oblasti vzdělávacího managementu. Řízení a koordinování lidských zdrojů, aktivit, projektů ve firmě. Příprava a organizování jazykových kurzů a jiných vzdělávacích projektů a kurzů. Koordinování překladatelských služeb 6 let. 8 let zkušeností z mezinárodních projektů v oblasti dalšího vzdělávání dospělých – Grundtvig, Lingua, Leonardo. Učitel jazyků – víc než 20 let Konzultant v oboru výuky cizích jazyků – 10 let. Interní trenér

Realizační tým Educy Ing. Jaroslava Syrovátková, PhD – garant kurzů z oblasti cestovního ruchu, právního a podnikatelského minima, manažerských a ekonomických dovedností VŠE Praha, doplňkové pedagogické studium Daňový poradce Výuka na TU Liberec ( podnikání, organizace a řízení podniku, ekonomika a řízení, ekonomika a metodika cestovního ruchu, ….) 12 let zkušenosti z podnikání, 6 let zkušeností z činnosti ve veřejné správě, 7 let zkušeností z činnosti představenstva Svazu účetních a představenstva OHK, 4 roky v představenstvu Jabloneckého podnikatelského klubu, 5 let zkušeností z funkce divizní ředitelky Eko Agrobanky a Union banky ….. 20 let pedagogická činnost

Realizační tým Educy Ing. Augustín Bernard – lektor IT Víc než 30 let zkušeností jako lektor IT především kancelářských programů MS Office 5 let zkušeností správce sítě, správce www, ICT koordinátor 14 let jednatel firmy AB TRADE, spol.s.r.o. Radek Hajdu 20 let práce v oblasti IT pořádání kurzů a školení především standardů ECDL viz. rekvalifikační kurzy, zdravotně postižení, žadatelé o azyl, senioři, …) interní zaškolování zaměstnanců různých firem v oblastech IT výuka studentů denního a dálkového studia na různých typech škol (SŠ a VŠ) testování a údržba vzdělávacích portálů výroba a aktualizace materiálů pro e-Learning běžná servisní činnost v oblastech IT

Realizační tým Educy Mgr. Dana Vokušová - lektor angličtiny PF TU Liberec Nejvyšší mezinárodní zkoušky CPE – Certificate of Proficiency in English CAE – Certificate in Advanced English 5 let zkušeností s výukou, pobyty v cizině Mgr. Vojtěch Čejka – lektor angličtiny PF TU Liberec 5 let zkušeností jako lektor angličtiny, účast na mezinárodních projektech, pobyty v cizině Mgr. Blanka Sutnarová - lektor němčiny PF UJEP Ústí nad Labem Zertifikat Deutch als Fremdsprache 18 let pedagogických zkušeností Pravidelné pobyty v cizině

EDUCA – vzdělávací centrum, Jablonec n./N , DĚKUJI ZA POZORNOST PhDr. Eva Kořánová