Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TTnet (Training of Trainers Network)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TTnet (Training of Trainers Network)"— Transkript prezentace:

1 TTnet (Training of Trainers Network)
Mgr. Tereza Halouzková Praha,

2 Partnerská síť byla oficiálně ustavena 21.1. 2005.
Na základě pověření se stal koordinátorem sítě NÚV. Do roku 2011 – součást evropské sítě TTnet, která byla koordinována CEDEFOP Do roku 2014 – tematická pracovní skupina (Evropská komise). Činnost TTnet je finančně podporována MŠMT.

3 Spolupráce partnerů na národní úrovni. Výměna zkušeností.
Cíle a aktivity Rostoucí kvalita odborného vzdělávání prostřednictvím podpory vzdělavatelů, instruktorů a lektorů. Spolupráce partnerů na národní úrovni. Výměna zkušeností. Aktuální otázky a trendy v pohledu na roli lektora ve vzdělávání.

4 VŠ pedagog. připravující učitele odborných předmětů, výcviku a praxe.
Cílové skupiny VŠ pedagog. připravující učitele odborných předmětů, výcviku a praxe. Pracovníci regionálních poradenských pracovišť (př: pedagogická centra). Zkušení učitelé poskytující metodickou podporu svým kolegům. Školitelé, kteří vzdělávají lektory (trenéři, supervizoři...)

5 Podpora polytechnického vzdělávání.
Zaměření v roce 2016 Podpora polytechnického vzdělávání. Realizace odborné konference na podzim roku 2016. Příprava sborníků. Průběžná aktualizace webových stránek. Konzultace, využití programů (př. Erasmus +) pro rozvoj kompetencí pedagog. pracovníků. Pravidelná komunikace v rámci sítě .

6 DĚKUJI ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "TTnet (Training of Trainers Network)"

Podobné prezentace


Reklamy Google