Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)"— Transkript prezentace:

1 Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)
Vážení obchodní přátelé, rádi bychom Vás touto cestou informovali o novinkách, které nás čekají v nejbližší době. Pro podporu prodeje povinného ručení bude od 1.5. do probíhat marketingová kampaň – podrobnější informace viz. Přiložená prezentace. V nejbližší době nás čekají produktové úpravy a vylepšení programu Nový Hugo. Dovolujeme si Vám také představit jarní kampaň pojišťovny Generali, která bude probíhat od do Po několika předchozích úspěšných kampaních jsme se i pro letošní jaro rozhodli podpořit prodej povinného ručení. Věříme, že vás i klienty kampaň zaujme, a že přispěje k našemu obchodnímu úspěchu v povinném ručení. Všechny potřebné informace naleznete v přiložené prezentaci. Přikládáme také odkaz na novou kalkulačku BELLA VITA Tento odkaz je obecný, bez verze, takže se pod ním bude vždy schovávat aktuální verze kalkulátoru a stačí pravidelně stahovat znovu.

2 Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)
Exkluzivní skupinové rizikové životní pojištění od Employee Benefits: Pojištění po celém světě na 24 hod. denně bez zdravotních dotazníků! Nabídka platí od –do Veškeré podrobné informace naleznete v odkazu: Linka pro makléře v regionu: Kontakty: (není určeno pro komunikaci klientům) Po - Pá od hodin Činnosti, které pro vás rádi zajistíme: Nahlášení škod: Nejrychlejší způsob hlášení pojistné události je přes kontaktní centrum telefon , pracovní doba je od 07: :00 pondělí až pátek. Kolegové škodní událost zaregistrují a klientovi rovnou sdělí číslo registrace. Důležité je, aby pro nahlášení měl údaje o škodné události datum, popis, údaje o zaměstnavateli (název, adresa i kontaktní spojení), v případě poškození vozidla i údaje o vozidle a informace o adrese pro prohlídku. Další možností pro nahlášení škody je webový formulář na stránkách - sekce „chci nahlásit škodu.

3 Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)
SOUTĚŽ EMPLOYEE BENEFITS Období bonifikace: – objem produkce na OŘ výše provize do Kč 15 % od Kč až Kč 20 % nad Kč 25 % Tato zvýšená provize náleží získateli i v dalších letech platnosti pojistné smlouvy! Pro více informací, klikněte na přiložený informační leták níže:

4 Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)
Měsíční zprávy z GLI: Nová zemědělská mobilní aplikace: S tablety na pole ​Ve středu 1. dubna odstartoval pilotní provoz elektronické prohlídky v zemědělské likvidaci. Od tohoto data můžete na poli, v sadu či vinici potkat naše zemědělské likvidátory vybavené moderní výpočetní technikou. Zemědělská mobilní aplikace (ZMA) slouží likvidátorům pro provedení prohlídky škodní události v terénu a vytvoření veškeré potřebné dokumentace, která je k vyřízení pojistné události nezbytná. Projekt si klade za cíl zpřesnit, urychlit a ztransparentnit likvidaci plodin využitím moderní technologie a poskytnout tak našim klientům špičkový servis. Generali vyráží do krajských měst, začínáme v Pardubicích Na roadshow po sedmi krajských městech České republiky v rámci kampaně na povinné ručení se vydává pojišťovna GENERALI společně s Besipem a TV Prima. Vysílání hlavních večerních zpráv z mobilního studia přímo v regionech bude na náměstích všech měst předcházet bohatý odpolední program pro celou rodinu.  „V rámci společné roadshow s TV Prima si návštěvníci akce mohou vyzkoušet třeba náš unikátní simulátor nárazu, který je jediný svého druhu v ČR, nebo se vyfotit s maskotem našeho projektu Výmoly.cz,“ zve na akci oblastní ředitel pojišťovny Generali Jan Blažek. První zastávka se uskutečnila v sobotu v Pardubicích. Kdy a kde můžete roadshow potkat? 9. května: Brno, náměstí Svobody 16. května: Ostrava, Masarykovo náměstí 23. května: Plzeň, náměstí republiky 30. května: České Budějovice, náměstí Přemysla Otakara II června: Praha, pravděpodobně Výstaviště Holešovice (bude potvrzeno) 27. června: Ústí nad Labem, Mírové náměstí

5 Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)
Měsíční zprávy z GLI: Rychlá a bezpečná platba přes platební bránu Generali ​Do vybrané ové korespondence (předpisy a upomínky) jsme nově zavedli platební odkaz, který klienta přesměruje na platební bránu Generali, kde může pohodlně a rychle zaplatit pojistné. Tuto aktivitu začínáme u neživotních smluv, životní smlouvy se připojí později.

6 Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)
Měsíční zprávy z GLI: Roste obliba cyklistických dovolených. Ale také počet úrazů. Mezi Čechy stoupá obliba cyklistiky. Podle průzkumů je cyklistika dokonce druhým nejpopulárnějším sportem po fotbalu a zároveň je sportem nejčastěji provozovaným. Na vzrůstající oblibu ukazují i čísla posledních pěti let, kdy významně stoupl zájem o cyklistické letní dovolené, a to nejen u nás, ale také v zahraničí Nejčastějšími úrazy na kolech jsou drobná poranění, jako jsou oděrky, tržné rány, otřes mozku či poranění obličeje. Mezi ty vážnější pak patří zlomeniny klíční kosti, poranění hlavy s bezvědomím a pak samozřejmě úmrtí. „Počet úrazů na kolech oproti ostatním úrazům je zhruba jedna ku padesáti, ročně tak řešíme zhruba tři stovky takových úrazů,“ dodává tiskový mluvčí Generali Jiří Cívka. Užitečné pojištění odpovědnosti Při aktivní dovolené také určitě není od věci zaplatit si pojištění odpovědnosti, které se mimo jiné vztahuje na újmy z provozování sportovní rekreační činnosti. Jistíte se tak pro případ, že byste na dovolené při sportu někomu způsobili škodu nebo újmu na zdraví – a i tyto náklady se mohou vyšplhat do desetitisíců až statisíců korun.


Stáhnout ppt "Oddělení makléřských obchodů v regionech (OBM)"

Podobné prezentace


Reklamy Google