Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální."— Transkript prezentace:

1

2 O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální finanční služby a samozřejmě klientský servis EFEKTIVNĚ všem našim stálým klientům nabízí služby, takové jaké se od nás očekávají své produkty se snažíme uzpůsobit potřebám klienta PODLE POTŘEB o své klienty se staráme podle potřeb klient se snažíme uzpůsobit finanční produkt, tak aby byl pro něj co nejvýhodnější AMBICIÓZNĚ máme vysoké cíle a snažíme se vyniknout a být nejlepší za svými poradci si stojíme a děláme vše proto, aby produkt který vám nabídneme byl dělaný přímo pro Vás

3 NABÍDKA PRODUKTŮ PRO ZAMĚSTNAVATELE Pokud máte zájem VÝHODNĚ INVESTOVAT,POJISTIT SE a zároveň si o takto investované peníze KAŽDOROČNĚ SNIŽOVAT DAŇOVÝ ZÁKLAD, je pro Vás optimálním řešením právě Investiční životní pojištění. Pokud se rozhodnete přispívat svým zaměstnanců m na investiční životní pojištění, získáte prostřednictvím tohoto moderního firemního benefitu, mzdovou a daňovou úlevu.

4 INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ ING INVESTOR Charakteristika produktu Co můžete získat Ocenění Výše daňové úspory Jak a kolik může zaměstnavatel ušetřit

5 CHARAKTERISTIKA PRODUKTU Výhodné spoření spojené s investováním Rozsah pojistné ochrany lze měnit podle Vašich aktuálních potřeb. Máte možnost své prostředky libovolně rozložit do finančních fondů (Fond českých akcií, Fond obligací, Smíšený fond II, Smíšený fond plus aj.). Tím si volíte vlastní investiční strategii, kterou můžete v průběhu trvání investičního pojištění měnit v závislosti na měnící se situaci na jednotlivých finančních trzích. V průběhu trvání pojištění můžete také měnit výši pojistného anebo kdykoli složit mimořádné pojistné. Po uplynutí pojistné doby je kapitálová hodnota vyplacena přímo pojištěnému. V případě úmrtí pojištěného během trvání pojištění je určené osobě nebo osobám vyplacena aktuální kapitálová hodnota a sjednaná pojistná částka.

6 CO MŮŽETE ZÍSKAT Efektivní zhodnocování peněz. Možnost odpočtu daní (daňová úleva) Efektivní zajištění penze. Možnost finančního zajištění blízkých. Možnost kvalitního připojištění. Možnost variability zvyšování, snižování vkladu, mimořádné vklady, výběry. možnost přerušení investování možnost převedení do splaceného stavu (životní renta).

7 OCENĚNÍ Produkt ING - Investiční Životní pojištění Investor Plus, dostal opakovaně nejvyšší ocenění ve finanční soutěži Zlatá koruna.

8 VÝŠE DAŇOVÉ ÚSPORY

9 JAK A KOLIK MŮŽE ZAMĚSTNAVATEL UŠETŘIT Firma, která se rozhodne zvýšit příjem svého zaměstnance, si může vybrat mezi dvěma variantami: Přímé navýšení hrubé mzdy. Benefit prostřednictvím investičního (spořícího) životního pojištění. Jaký přínos z obou variant vyplývá, je znázorněno v tabulce. Příklad: –Zaměstnavatel se rozhodne zvýšit příjem zaměstnance o 1000 korun měsíčně přímo nebo prostřednictvím příspěvku na investiční životní pojištění (modelově se předpokládá hrubá měsíční mzda zaměstnance 20.000,- Kč).

10 Navýšení hrubé mzdyPříspěvek na ŽP Zvýšení hrubého příjmu zaměstnance1000 Kč Zvýšení čistého příjmu zaměstnance665 Kč1000 Kč Měsíční náklady vynaložené zaměstnavatelem na zvýšení příjmu Zdravotní pojištění90 Kč0 Kč Sociální pojištění260 Kč0 Kč Měsíční náklady na zaměstnance1350 Kč1000 Kč Roční náklady vynaložené zaměstnavatelem na zvýšení příjmu Roční náklady na zaměstnance16 200 Kč12 000 Kč Roční náklady na 5 zaměstnanců81 000 Kč60 000 Kč Roční náklady na 10 zaměstnanců162 000120 000 Roční náklady na 50 zaměstnanců810 000 Kč600 000 Kč

11 Pokud zaměstnavatel zvolí příspěvek na životní pojištění místo obyčejného navýšení mzdy, ušetří ročně 4200,- Kč. Daňová a mzdová úspora ovšem není jediným důvodem, proč využít výhod investičního životní pojištění. Z průzkumů vyplývá, že příspěvky zaměstnavatele na investiční životní pojištění jsou významným benefitem, neboť dochází ke zlepšení vztahů zaměstnanců ke společnosti a je zde i motivační význam ke zvýšení výkonu zaměstnance.

12 KONTAKT NA PORADCE Petr STRAŠÁK tel. 774486444 DĚKUJEME ZA POZORNOST HEZKÝ DEN


Stáhnout ppt "O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální."

Podobné prezentace


Reklamy Google