Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pojištění firemní flotily

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pojištění firemní flotily"— Transkript prezentace:

1 Pojištění firemní flotily
DEN S FLEETEM 2011

2 Podíl na celkovém objemu předepsaného pojistného v 1
Podíl na celkovém objemu předepsaného pojistného v 1. Q 2011 – 5 největších POV HAV Doplňková čísla: Předpis pojistného Koop v POV za 1.čtvrtletí: 1,36 mld. Kč, v HAV více než 1 mld. Kč. Dodat info o počtu pojištěných vozidel ve flotilách.

3 Hlavní výhody flotilového pojištění od Kooperativy
Pojištění malých i velkých firemních vozových parků s důrazem na underwriterský přístup při sjednání pojistné smlouvy 3 speciální programy pojištění vozových parků EASY FLEET – program pro menší vozové parky nebo klienty kteří chtějí individuální podmínky pojištění pro každé vozidlo PROFI FLEET – program pro větší firmy, které chtějí mít detailní přehled o platbách za každý svůj vůz BUSINESS FLEET – program pro větší firmy, které preferují jednoduchou správu plateb i pojistné smlouvy a chtějí mít na míru vyměřené pojistné na základě ocenění rizika.

4 Hlavní výhody flotilového pojištění od Kooperativy
Jednoduchá administrativa Variabilita VIP servis včetně hlášení pojistných událostí široká nabídka dodatkových pojištění unikátní připojištění NA100PRO

5 NA100PRO k POV pro váš vozový park
přímá likvidace při nezaviněné nehodě dostanete pojistné plnění od nás nemusíte tedy čekat na úhradu škody od pojišťovny viníka 100% krytí nezaviněné škody při nezaviněné nehodě vám uhradíme 100 % škod (neuplatňujeme amortizaci) náhradní vozidlo na dobu opravy bez omezení* na trhu neobvykle dlouhá doba zapůjčení náhradního vozidla * při totální škodě max. limit 30 dní za 100 Kč/měs.

6 NA100PRO k POV pro váš vozový park
alternativa havarijního pojištění v případě starších vozových parků motivace pro snížení škodného průběhu u rizika HAV snížení mimořádných nákladů za náhradní vozidla zajištění opravy vozidla v odpovídající kvalitě a čase možnost využití el. komunikace s Kooperativou při: správě PS likvidaci úspora času i nákladů za 100 Kč/měs.

7 Asistenční služby základní k POV a HAV (bezplatné)
nadstandardní (za pojistné) ve 2 variantách Truck asistence pro nákladní automobily nad 3,5 t, autobusy, tahače resp. v soupravě s návěsem Truck Plus s vyproštěním

8 Novinka v pojištění motorových vozidel v roce 2011: NAMÍRU

9 Komplexní pojištění vozidla NAMÍRU
vhodné i pro individuální pojištění manažerských vozidel stavíme pojištění dle potřeb a přání klienta – „na míru“ víte přesně, za co platíte RIZIKA, KTERÁ LZE POJISTIT povinné ručení NA100PRO havárii odcizení živelné škody škody způsobené vandalem „sezónní havárii (motocykly) čelní sklo náklady na nájem vozidla zavazadla právní ochranu úraz nestandardní výbavu vozidla atd.

10 Těšíme se na spolupráci


Stáhnout ppt "Pojištění firemní flotily"

Podobné prezentace


Reklamy Google