Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového."— Transkript prezentace:

1

2 Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového svazu. Téhož roku se na kluzišti na Štěpánce uskutečnilo hokejové mistrovství Čech. Od tohoto roku se také datuje historie hokejového zápolení v Mladé Boleslavi. Klub byl ve své bohaté historii reprezentován a podílel se na výchově takových hráčů, jako jsou například Jiří Hrdina, Marek Schwarz, Radim Vrbata, Václav Pletka, Jan Hanzlík nebo Tomáš Hyka. Dovolujeme si Vás touto cestou oslovit a nabídnout Vám možnost stát se partnerem boleslavského hokejového klubu. Pro nadcházející sezonu 2013/2014 jsme stejně jako v minulém ročníku připravili širokou škálu možností marketingové spolupráce. Jednou z variant je například možnost prezentace firmy přímo při utkání, kdy jsme schopni poskytnout prostor pro oslovování potenciálních klientů přímo na hale nebo dokonce rovnou na ledě. Po vzájemné dohodě pro Vás rádi zajistíme přítomnost hráče na promo akci Vaší společnosti. Podrobnosti k jednotlivým možnostem marketingové spolupráce naleznete na následujících listech. Samozřejmostí jsou pro nás osobní konzultace a nabídky přizpůsobené na míru. Reklamní prezentace Vaší společnosti směrem k našim fanouškům, obchodním partnerům a celé veřejnosti je způsob, který Vám napomůže přinést žádoucí marketingový efekt. 

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18


Stáhnout ppt "Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového."

Podobné prezentace


Reklamy Google