Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží."— Transkript prezentace:

1 Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží

2 O firmě Firma Anton Vorek s.r.o. vyrábí a dodává kompletní sortiment injektážních pakrů, zařízení, příslušenství a materiálů k provádění hydroizolačních, těsnících, výplňových a zpevňovacích chemických injektáží. Využíváme nejnovějších poznatků v oblasti technologie vysokotlakých mikro injektáží. Našim cílem je poskytnout odběratelům kompletní škálu vysoce kvalitních zařízení, výrobků a materiálů. Zajišťujeme rychlé a spolehlivé dodávky zboží včetně záručního a pozáručního servisu strojů a zařízení. Jsme jednou ze zakládajících firem české pobočky mezinárodní organizace WTA a členem ITA-AITES. WTAITA-AITES

3 INJEKTÁŽNÍ PAKRY Vyrábíme široký sortiment injektážních pakrů rozdělených do několika skupin podle konstrukce a materiálu. Standardně vyrábíme injektážní pakry do vrtů Ø 6 – 20 mm. Konkrétní rozměry nabízených pakrů naleznete v ceníku. Na zakázku lze vyrobit pakr různých rozměrů a provedení dle požadavků zákazníka.

4 INJKETÁŽNÍ ČERPADLA Nabízíme pístová čerpadla pro injektáž polyuretanů – jednosložkové a dvousložkové s poměrem mísení složek 1:1 objemově a vřetenové čerpadlo pro injektáž cementových směsí. Provádíme záruční i pozáruční servis čerpadel.

5 SPOJOVACÍ MATERIÁL Součástí sortimentu je také spojovací materiál hadic injektážních čerpadel s injektážními pakry a injektory. Nabízíme různé varianty napojení hadice čerpadla na injektážní pakr.

6 POJISTNÝ INJEKTÁŽNÍ SYSTÉM (PIS) Jsme výrobci pojistného injektážního systému injektážních hadiček pro podzemní stavitelství včetně veškerého příslušenství. Pojistný systém jsme schopni dodat také přesně na míru stavby v předem připravených sadách.

7 INJEKTÁŽNÍ MATERIÁLY Vyrábíme a dodáváme injektážní materiály pro hydroizolační, těsnící, výplňové, kotvící a zpevňovací injektáže. Jedná se o materiály na bázi PUR (1K, 2K) a akrylátového gelu. Sortiment injektážních materiálu doplňuje hydroizolační tekutá PUR fólie.

8 PŘÍSLUŠENSTVÍ A SANAČNÍ DOPLŇKY Součástí naší nabídky je také příslušenství a sanační doplňky pro realizace injektáží a rekonstrukce staveb.

9

10 www.vorek.cz Kontakt: Janeček David Technik, poradenství, obchod Tel.: +420 556 749 390 Fax: +420 556 720 390 Mobil: +420 777 558 983 Email: janecek@vorek.cz Anton Vorek s.r.o., Malá strana 234, 74201 Suchdol nad Odrou, Česká Republika


Stáhnout ppt "Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží."

Podobné prezentace


Reklamy Google