Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů."— Transkript prezentace:

1 Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů

2 Předkládání projektů Žádost o zařazení projektu se skládá ze dvou kroků: •Prvním krokem je registrační email nejpozději do 26. 1. 2010 na adresu projekty.iprm@brno.cz.projekty.iprm@brno.cz Přílohou emailu je vyplněný Registrační formulář: –identifikace předkladatele, –název projektu, –oblast podpory a aktivita IPRM, v rámci které se chce potenciální předkladatel ucházet o dotaci, –odhad celkových nákladů projektu –a odhad požadovaných dotačních prostředků. Informace může předkladatel v dalších krocích upřesňovat. Cílem povinné registrace je zjištění poptávky. Kontaktní osoba žadatele obdrží do tří pracovních dnů potvrzení o doručení registračního formuláře.

3 Předkládání projektů •Vlastní žádost o zařazení projektu do IPRM bude podána elektronicky i v tištěné podobě formou Studie proveditelnosti. Elektronická verze žádosti bude zaslána na emailovou adresu projekty.iprm@brno.cz a to od 18. 1. 2010 do 15. 2. 2010, 12:00 hodin. Kontaktní osoba žadatele obdrží do tří pracovních dnů potvrzení o doručení elektronické žádosti. projekty.iprm@brno.cz Tištěné žádosti včetně povinných a nepovinných příloh ve dvou vyhotoveních (1x originál, 1x kopie) a CD s elektronickou verzí žádosti budou přijímány v prostorách URBAN CENTRA, Mečová 5, Brno. Příjem tištěných žádostí bude prováděn v následujících termínech: –středa 10. 2. 2010 (od 10 do 17 hodin) –pátek 12. 2. 2010 (od 10 do 12 hodin) –pondělí 15. 2. 2010 (od 10 do 12 hodin). Žadatel obdrží na místě potvrzení o doručení žádosti.

4 Konec prezentace Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů."

Podobné prezentace


Reklamy Google