Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST EU Peníze školám

2 Název: Čteme první věty 1. Anotace: Procvičování slabik použitých v následujících slovech. Čtení vět s těmito slovy. Porozumění daným slovům a smyslu jednotlivých vět. Nácvik správného přízvuku a intonace jednotlivých slov a vět. Texty s názvy : Máma, Míla, Ola, Leo, Pepa. Orientace v souvislém textu. Vypracoval: Mgr. Eva Hocková Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk a literatura Metodika práce s materiálem: prezentace určená k procvičování čtení vět, lze využít : procvičování jednotlivých slabik následně použitých ve slovech procvičování jednotlivých slov následně použitých ve větách čtení jednoduchého souvislého textu porozumění jednotlivým slovům a větám dotváření pokračování textu – příběhu ( vyprávění ) orientace v souvislém textu využití k nácviku čtení jednotlivců i celé třídy Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Ročník: 1. ročník Datum vytvoření: září 2011

3

4 My máme mámu. Máma umía. Umí ia. Máma se má!

5

6 Míla má mámu. Míla mele. Míla máa. Mílo! My se máme!

7

8 Ola sype. Ola má Emu a Elu. Ema lepí. Ela solí.

9

10 Leo má. Maso mele a mísí. Maso se. Máme mísu masa!

11

12 Pepa pase. Pase. sílí a sílí. Pase ia, ale málo.

13 Téma: Čteme první věty 1. – 1. ročník Použitý software: držitel licence - ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. Windows XP Professional PowerPoint Zdroje: http://www.clker.com/clipart-2974.html http://www.clker.com/clipart-4465.html http://www.clker.com/clipart-1978.html http://www.clker.com/clipart-14600.html http://www.clker.com/clipart-4261.html http://www.clker.com/clipart-29006.html http://www.halmatferello.com/wp/wp-content/uploads/2010/03/hamster_1301300.jpg http://www.clker.com/clipart-fish-tank.html http://www.clker.com/clipart-hen-with-three-chicks.html http://www.clker.com/clipart-10848.html http://www.clker.com/clipart-2053.html http://www.clker.com/clipart-4257.html http://www.clker.com/clipart-10022.html http://www.clker.com/clipart-image-17.html http://www.clker.com/clipart-colour-cows2.html http://www.clker.com/clipart-colour-cows3.html http://www.vectorstock.com/i/composite/61,97/cartoon-of-funny-happy-ram-vector-576197.jpg http://www.clker.com/clipart-11663.html Autor: Mgr. Eva Hocková ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř.(www.zsrozmital.cz)


Stáhnout ppt "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google