Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST EU Peníze školám

2 Název: Čteme první slabiky (l, s, p, m, t) Anotace: Nácvik správného čtení slabik s písmeny l, L; s, S; p, P; m, M; t, T. Postupné čtení slabik v řádcích a ve sloupcích. Orientace při čtení slabik. Vymýšlení slov na danou slabiku. Vypracoval: Mgr. Eva Hocková Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk a literatura Metodika práce s materiálem: prezentace k procvičování, lze využít : nácvik postupného čtení slabik s písmeny l, L; s, S; p, P; m, M; t, T čtení slabik s danými písmeny v řádcích čtení slabik s danými písmeny ve sloupcích poznávání slov na danou slabiku orientace při čtení slabik tvoření vět na daná slova s těmito slabikami využití k nácviku čtení jednotlivců i celé třídy Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Ročník: 1. ročník Datum vytvoření: září 2011

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Téma: Čteme první slabiky (l, s, p, m, t) – 1. ročník Použitý software: držitel licence - ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. Windows XP Professional PowerPoint Zdroje: http://www.clker.com/clipart-3444.html http://www.clker.com/clipart-read-book-black-hair.html http://www.clker.com/clipart-purple-hoot.html http://www.clker.com/clipart-43662.html http://www.clker.com/clipart-school-boy.html http://www.clker.com/clipart-11700.html http://www.clker.com/clipart-11788.html http://www.clker.com/clipart-blue-owl-4.html Autor: Mgr. Eva Hocková ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř.(www.zsrozmital.cz)


Stáhnout ppt "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google