Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST EU Peníze školám

2 Název: Český jazyk - Čteme s písmeny g, G a f, F – 1. ročník Anotace: Poznávání písmen g, G a f, F v jednotlivých slovech a v textu. Nácvik správného čtení slabik a slov na daná písmena v řádcích a sloupcích. Postupné čtení víceslabičných slov a jednoduchých textů na daná písmena. Orientace v textu. Vypracoval: Mgr. Eva Hocková Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk a literatura Metodika práce s materiálem: výkladová prezentace, lze využít : nácvik hledání slov s písmeny g, G a f, F – začátek, prostředek i konec slova čtení slabik s danými písmeny v řádcích a sloupcích čtení slov s otevřenými a zavřenými slabikami tvoření vět na tato slova orientace v textu, domýšlení a dovyprávění textu využití k nácviku čtení jednotlivců i celé třídy Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Ročník: 1. ročník Datum vytvoření: leden 2012

3 tygr gazela flétna formule

4

5

6 doga liga guma gáza lego foto fůra fičí fíky kafe

7 bagrtygrOlga Igor Gustakufr frčí foukáFanda

8 guláš – garáž – vagón flétna – fagot – trofej program – chirurg – harfa

9 gazela – legrace - špagety programy – formičky - foukání formalita – grafický - gramatika

10 Gustův táta má v garáži auto. Auto má gumová kola. Táta má zase gumové boty. Je s ním legrace, když griluje. Umí také guláš a špagety.

11 Filip má fenku Fifinku. Filip s ní hraje fotbal. Fifinka to umí a frčí, vrčí: „Haf, haf!“ Filip a Fifinka se často fotí. Filip občas volá: „Fifi, fuj, fuj!“

12 Téma: Český jazyk - Čteme s písmeny g, G a f, F – 1.ročník Použitý software: držitel licence - ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. Windows XP Professional PowerPoint Zdroje: Slabikář pro 1. ročník ZŠ, kol. autorů, Didaktis 2005 http://www.clker.com/clipart-deer-6.html http://www.clker.com/clipart-6978.html http://www.clker.com/clipart-15844.html http://www.clker.com/clipart-3065.html http://us.123rf.com/400wm/400/400/clairev/clairev0908/clairev090800046/5337486-hedgehog-with-book--vector-illustration.jpg http://static.desktopnexus.com/thumbnails/224354-bigthumbnail.jpg http://images.inmagine.com/img/fstop/fs762/fs762039.jpg http://www.clker.com/clipart-reading-brown-squirrel.html http://images.clipartof.com/thumbnails/1090422-Clipart-Cute-Bear-Sitting-And-Reading-A-Book-Royalty-Free-Vector-Illustration.jpg http://www.clker.com/clipart-4110.html http://www.clker.com/clipart-blue-sweet.html http://www.clker.com/clipart-tingy-1.html http://www.clker.com/clipart-candy-26.html http://images.clipartof.com/small/443896-Cartoon-Mechanic-Working-Under-A-Car-Poster-Art-Print.jpg http://www.abcteach.com/free/d/dalmationpuppyargb.jpg Autor: Mgr. Eva Hocková ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř.(www.zsrozmital.cz)


Stáhnout ppt "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google