Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: ČaSP – práce s papírem a kartonem, Vánoční přáníčko Anotace: Sada obsahuje prezentaci PowerPoint, kterou je možné využít v hodinách ČaSP. Autor: Mgr. Jana Nováková Datum vytvoření DUM: 22. 11. 2011 Jazyk: čeština Ročník: I. Předmět: Člověk a svět práce Očekávaný výstup: Žáci se učí překládat, stříhat, lepit, pracovat s raznicí. Klíčová slova: šablona, čtvrtka, barevný papír, raznice Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

2 Vánoční přáníčko Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 Co budeme potřebovat Čtvrtku A5 Vlnitý barevný papír Tvrdý barevný papír Stříbrný nebo zlatý papír Raznice Nůžky Lepidlo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.www.zsmilovice.cz

4 Krok 1 Postup práce: Čtvrtku A5 si přehneme na půl (vytvoříme základ přání). Vystřihneme asi 4 cm široký pruh z vlnitého papíru, délka je stejná jako výška přání. Nakonec si vystřihneme ozdobu z tvrdého barevného papíru (vánoční motiv – stromek, zvonky, hvězda). Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

5 Krok 2 Postup práce: Nyní budeme lepit. Nejprve nalepíme na přední stranu přání (pozor, hrana musí být vlevo – otevíráme jako sešit) vlnitý pruh papíru, který umístíme na střed přání. Do středu pruhu, na střed přání nalepíme zvolenou ozdobu. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

6 Krok 3 Postup práce: Na závěr přání dozdobíme dle fantazie. Já použila zlatý a stříbrný papír, ze kterého jsem pomocí raznic vytvořila hvězdy, mašličky. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.www.zsmilovice.cz

7 Úspěchy dětí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.


Stáhnout ppt "Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google