Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923 Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923 Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923 Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: ICT na 1. st. základní školy, Vstupní a výstupní zařízení Anotace: Prezentace je zaměřena opakování učiva HW - vstupní a výstupní zařízení. Prezentaci lze použít s hlasovací zařízením. Autor: Mgr. Olga Vostatková Datum : 10.10.2011 Jazyk: čeština Ročník: IV. Předmět: Počítačové dovednosti Očekávaný výstup: Žáci opakují znalosti hardwaru o vstupních a výstupních zařízeních. Klíčová slova: vstupní, výstupní zařízení, myš, klávesnice, základní počítačová sestava Druh učebního materiálu:Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

2 Mgr. Olga Vostatková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 a. Je zařízení ovlivňující děj (zadávaní příkazu) v počítači. b. Je zařízení, které zobrazuje a ukazuje to, co se v počítači děje. c. Je zařízení na, které si můžeme šáhnout. d. Je zařízení na, které si nemůžu sáhnout. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

4 a. Je zařízení ovlivňující děj (zadávaní příkazu) v počítači. b. Je zařízení, které zobrazuje a ukazuje to, co se v počítači děje. c. Je zařízení na, které si můžeme šáhnout. d. Je zařízení na, které si nemůžu sáhnout. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

5 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

6 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

7 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

8 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

9 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

10 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

11 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

12 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

13 a.Vstupní b.Výstupní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

14 a.Monitor b.Klávesnice c.Myš d.Tiskárna Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

15 1.A 2.B 3.A 4.A 5.B 6.A 7.B 8.A 9.A 10. A 11. B 12. D Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Olga Vostatková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

16 Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2011-10-10]. Dostupné pod školní licencí MS Office 2010 (kliparty). Veškeré fotografie jsou pořízené autorem Mgr. Olgou Vostatkovou. Použité zdroje


Stáhnout ppt "Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923 Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google