Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

projekt v rámci Operačního programu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "projekt v rámci Operačního programu"— Transkript prezentace:

1 projekt v rámci Operačního programu
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice  projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST  Šablona číslo: III/2 Název: ČaSP – práce s papírem a kartonem, Drak Anotace:  Sada obsahuje prezentaci PowerPoint, kterou je možné využít v hodinách ČaSP. Autor: Mgr. Jana Nováková Datum vytvoření DUM: Jazyk: čeština Ročník: I. Předmět: Člověk a svět práce Očekávaný výstup: Žáci se učí překládat, stříhat, lepit. Klíčová slova: šablona, čtvrtka, provázek, barevný papír Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

2 Papírový dráček, letí do obláček…….
Papírový drak Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 Co budeme potřebovat Šablonu draka Čtvrtku A4 Barevné papíry
Vlnu nebo provázek Nůžky lepidlo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

4 Krok 1 Postup práce: Šablonu obkreslíme na čtvrtku a vystřihneme.
Z barevných papírů vystříháme proužky, které poskládáme jako harmoniku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

5 Krok 2 Postup práce: Naskládané harmoniky (mašličky) navážeme
na provázek. Vytvoříme tak ocas, který přivážeme na spodní část draka. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

6 Postup práce: Krok 3 Dle fantazie ozdobíme draka. Uděláme mu obličej (oči, obočí, nos, pihy, ústa..), mašle, střapečky. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

7 Postup práce: Krok 4 Drak je hotový. Létat nebude, ale je to hezká podzimní dekorace. Například draka můžete vylepit do okna. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

8 Úspěchy dětí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.


Stáhnout ppt "projekt v rámci Operačního programu"

Podobné prezentace


Reklamy Google