Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: ČaSP – práce s papírem a kartonem, Houby Anotace: Sada obsahuje prezentaci PowerPoint, kterou je možné využít v hodinách ČaSP. Autor: Mgr. Jana Nováková Datum vytvoření DUM: 9. 10. 2011 Jazyk: čeština Ročník: I. Předmět: Člověk a svět práce Očekávaný výstup: Žáci se učí rozlišovat druhy, tvary a formáty papíru. Tvárnost, soudržnost. Klíčová slova: šablona, čtvrtka, krepák, barevný papír Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

2 Houby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 Co budeme potřebovat Šablonu houby Čtvrtku A5 Nůžky lepidlo Krepák (hnědý, červený, bílý, žlutý), zelený barevný papír Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.www.zsmilovice.cz

4 Postup práce: Krok 1 Šablonu obkreslíme na čtvrtku a vystřihneme. Nastříháme si proužky zeleného barevného papíru, kterými vylepíme trávu. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.www.zsmilovice.cz

5 Postup práce: Krok 2 Nyní budeme vylepovat nohu houby. Na tu budeme potřebovat kuličky z krepáku (barva podle druhu houby). Kuličky lepíme jednu vedle druhé. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.www.zsmilovice.cz

6 Postup práce: Krok 3 Na závěr vylepíme klobouk. Opět záleží na druhu – podle toho volím barevný krepák. Pomocí krepových kuliček ozdobím vrchní část houby. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

7 Úspěchy dětí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

8 šablony Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Nováková. Dostupné na www.zsmilovice.cz,www.zsmilovice.cz OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.


Stáhnout ppt "Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice, Školská 112, 28923, Milovice projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google