Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli."— Transkript prezentace:

1 Patronus 10/06 Pobertovi od Veni

2 Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli najít způsob jak to udělat. Děkuji mnohokrát. Vám ostatním by rád řekl, aby jste se prosím připojili, Patrona může dělat každý. A já skutečně všechno uveřejňuji. Stačí mi jen napsat. Bylo by moc fajn, kdyby Patrona nedělali jen dva nebo tři lidé, ale celý Řád. Byl by tak mnohem zajímavější. Ještě jednou děkuji těm, kteří se již připojili, jsem vám velmi vděčný. R. J. Lupin

3 Něco o nás Lucius Malfoy (Luck) Obávaného smrtijeda ztělesňuje u nás sympatický a srdečný vysoký blondýn Luck, který před nedávnem dovršil spolu ze svým dvoj vaječným dvojčetem 36 let. V civilu se laskavostí rovná létu, ovšem v Řádu je oním hrdopyšným, nepříjemným, namyšleným smrtijedem a nemá slitování s nikým a ničím.

4 Rozhovor: Sybill Trelawney 1.Zabýváte se jasnovidectvím i v reálu? Ano zabývám, pár věciček už mi vyšlo. 2. Co máte ze Sybill společné? No moc ne. 3. Jak se vám v Řádu líbí? Moc :o) ale nemůžu se tam tak často dostat. 4. Co je vaše oblíbená činnost? Je jich víc. Připravil R. J. L.

5 Pět minut s mistrem Elrondem: 1.Vláček nebo raději autobus? Ššššš!!! 2. Kafe nebo čaj? S mlékem 3. Kolik nohou má beruška? Ta moje dvě

6 4. Na co teď myslíte? Hádej 5. Jak se jmenuje vaše přítelkyně? Babička? To nevím. Umřela mladá. 6. Kolik vám je let? Není slušné ptát se starých bytostí na věk. 7. Jakou máte náladu? Nepovídej Tútů :o) Vidíš ne.

7 Sestavil R. J. Lupin. Časopis je volně nešířitelný. Kdyby jste k tomu cokoliv měli, tak mi prosím napište. Díky. d.velisek@seznam.cz


Stáhnout ppt "Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli."

Podobné prezentace


Reklamy Google